Traseu recomandat
Valencia
Călătoriți direct la Mahon cu feribot
Mahon
Vezi prețurile
Rute alternative
Valencia
Călătorie cu zboruri, feribot până la Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Călătorie cu feribot până la Mahon
Mahon
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Valencia la Mahon cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Valencia la Mahon? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Valencia la Mahon este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Valencia la Mahon poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Valencia la Mahon cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci sau Trasmed. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Valencia Mahon care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Acciona Trasmediterránea sau Trasmed oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Valencia la Mahon, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Valencia la Mahon

Port de plecare
Valencia
Spania
Comunitatea din Comunitatea Valenciană
Port de sosire
Mahon
Spania
Insulele Baleare
Distanța
403 km
Companii de feribot
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
15 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Valencia Mahon: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Valencia la Mahon, veți găsi bilete care variază de la 293 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1785 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Valencia - Mahon este de 955 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Valencia la Mahon este de 15 ore 36 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 16 ore pentru a ajunge la Mahon, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Mahon în 15 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Valencia la 22:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Valencia la Mahon
955 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Valencia Mahon (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
293 lei - 1785 lei
Durata medie a traversării Valencia Mahon
15 ore 36 min
Ora de plecare a primului feribot către Mahon
22:00
Ora de sosire a primului feribot către Mahon
13:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Mahon
14:00

De ce să luați un feribot de la Valencia la Mahon?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Valencia la Mahon poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Mahon. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Valencia la Mahon este o modalitate ideală de a călători.

Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Valencia la Mahon este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Valencia Mahon, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Acciona Trasmediterránea sau Trasmed, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Valencia la Mahon în familie decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Valencia, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Mahon, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Valencia și Mahon va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.

Ce companii operează între Valencia și Mahon?

Dacă doriți să călătoriți între Valencia și Mahon cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Acciona Trasmediterránea sau Trasmed, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Acciona Trasmediterránea Valencia Mahon
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea a fost înființată în 1989 și are sediul în Barcelona, Spania. Compania deservește regiunile din Marea Mediterană din Spania, Franța și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-Mahon și puteți rezerva un bilet Acciona Trasmediterránea între Valencia și Mahon. Acciona Trasmediterránea operează 1 de traversări pe săptămână către Mahon de la Valencia, iar durata călătoriei este de 15 ore. Mai multe informații despre Acciona Trasmediterránea
15 ore
1 de traversări pe săptămână
Trasmed Valencia Mahon
Trasmed
Trasmed operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Valencia și Mahon. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Valencia-Mahon și puteți rezerva un bilet Trasmed între Valencia și Mahon. Mai multe informații despre Trasmed

De unde pleacă feriboturile în Valencia? Unde sosesc vapoarele în Mahon?

Port de plecare în Valencia

Feriboturile Acciona Trasmediterránea sau Trasmed pleacă spre Mahon din următoarele porturi din Valencia:

Valencia
Hartă

Port de sosire în Mahon

Navele Trasmed sau Acciona Trasmediterránea sosesc în Mahon din următoarele porturi:

Mahon
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Valencia la Mahon, vă va lua cel puțin 15 ore pentru a parcurge cei 403 km dintre Valencia și Mahon.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Valencia și Mahon) și de compania de feribot (Acciona Trasmediterránea și Trasmed). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Valencia și Mahon.

Există 2 de companii de feribot care operează între Valencia și Mahon: Acciona Trasmediterránea și Trasmed.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

În timpul traversării între Valencia și Mahon, veți parcurge 403 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Valencia la Mahon, puteți găsi prețuri care variază de la 293 lei pentru cel mai mic, la 1785 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 955 lei.

Primul feribot pleacă din Valencia la 22:00 pentru Mahon.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire