Traseu recomandat
Livorno
Călătoriți direct la Bastia cu feribot
Bastia
Vezi prețurile
Rute alternative
Livorno
Călătorie cu tren, carpooling până la Piombino
Piombino
Călătorie cu feribot până la Bastia
Bastia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Livorno la Bastia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Livorno la Bastia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Livorno la Bastia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Livorno la Bastia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Livorno la Bastia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Corsica Ferries sau Moby Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Livorno Bastia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Corsica Ferries sau Moby Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Livorno la Bastia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Livorno la Bastia

Port de plecare
Livorno
Italia
Toscana
Port de sosire
Bastia
Franţa
Corsica
Distanța
117 km
Companii de feribot
Corsica Ferries, Moby Lines
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
4 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Livorno Bastia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Livorno la Bastia, veți găsi bilete care variază de la 114 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1502 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Livorno - Bastia este de 373 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Livorno la Bastia este de 6 ore 11 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 15 ore 55 min pentru a ajunge la Bastia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Bastia în 4 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Livorno la 07:00. Ultimul feribot spre Bastia pleacă din portul Livorno la 15:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Livorno la Bastia
373 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Livorno Bastia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
114 lei - 1502 lei
Durata medie a traversării Livorno Bastia
6 ore 11 min
Ora de plecare a primului feribot către Bastia
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Bastia
15:00
Ora de sosire a primului feribot către Bastia
11:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Bastia
23:55

De ce să luați un feribot de la Livorno la Bastia?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Livorno la Bastia poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Bastia. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Livorno la Bastia este o modalitate ideală de a călători.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Călătoriți de la Livorno la Bastia în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Bastia pentru a coborî de pe vas.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Livorno la Bastia este mult mai rapidă cu avionul. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. În timpul călătoriei cu feribotul Livorno Bastia cu Moby Lines sau Corsica Ferries, există nenumărate oportunități de a vă bucura de restaurante și baruri sau de a vă plimba și a face plajă pe o punte de promenadă... Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Pe feribotul Bastia din Livorno, puteți lua oricât de multe bagaje doriți, în limita capacității vehiculului dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Bastia. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Corsica Ferries sau Moby Lines, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

De unde pleacă feriboturile în Livorno? Unde sosesc vapoarele în Bastia?

Port de plecare în Livorno

Feriboturile Corsica Ferries sau Moby Lines pleacă spre Bastia din următoarele porturi din Livorno:

Livorno Calata Carrara
Hartă

Port de sosire în Bastia

Navele Moby Lines sau Corsica Ferries sosesc în Bastia din următoarele porturi:

Bastia - Gare Maritime
Hartă
Alte curse alternative de la Livorno la Bastia
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Livorno și Bastia?

Dacă doriți să călătoriți între Livorno și Bastia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Corsica Ferries sau Moby Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Corsica Ferries Livorno Bastia
Corsica Ferries
Corsica Ferries este o companie franco-italiană de feriboturi care deservește Corsica și Sardinia din Franța continentală și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Livorno-Bastia și puteți rezerva un bilet Corsica Ferries între Livorno și Bastia. Corsica Ferries operează 11 de traversări pe săptămână către Bastia de la Livorno, iar durata călătoriei este de 4 ore 10 min. Mai multe informații despre Corsica Ferries
4 ore 10 min
11 de traversări pe săptămână
Moby Lines Livorno Bastia
Moby Lines
Moby Lines este o companie italiană de feribot care deservește Sardinia și Corsica din Italia din 1959. Cum pot rezerva o traversare Moby Lines Livorno Bastia? Utilizând Vivanoda și motorul său de căutare multi-transport! Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Livorno-Bastia și puteți rezerva un bilet Moby Lines între Livorno și Bastia. Moby Lines operează 14 de traversări pe săptămână către Bastia de la Livorno, iar durata călătoriei este de 4 ore 20 min. Mai multe informații despre Moby Lines
4 ore 20 min
14 de traversări pe săptămână

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Livorno la Bastia, vă va lua cel puțin 4 ore 10 min pentru a parcurge cei 117 km dintre Livorno și Bastia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Livorno și Bastia) și de compania de feribot (Corsica Ferries și Moby Lines). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Livorno și Bastia.

Există 2 de companii de feribot care operează între Livorno și Bastia: Corsica Ferries și Moby Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Corsica Ferries, Moby Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Corsica Ferries, Moby Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Livorno Bastia, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Livorno și Bastia, veți parcurge 117 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Livorno la Bastia, puteți găsi prețuri care variază de la 114 lei pentru cel mai mic, la 1502 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 373 lei.

Primul feribot pleacă din Livorno la 07:00 pentru Bastia.

Ultimul feribot spre Bastia pleacă de obicei de la Livorno la 15:00.

Cum este o traversare cu feribotul de la Livorno la Bastia?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Livorno la Bastia. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Livorno până la debarcarea în Bastia, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Corsica Ferries și Moby Lines. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Livorno și Bastia.

Plecare cu feribotul din Livorno

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Livorno Bastia, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Livorno / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Livorno în limita de timp stabilită de Corsica Ferries sau Moby Lines. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Livorno - Bastia / Mergeți la biroul Moby Lines sau Corsica Ferries din terminalul de feribot Livorno pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Bastia / Din terminalul de feribot din Livorno veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. În vehiculul dumneavoastră, personalul Corsica Ferries sau Moby Lines va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.
La bordul feribotului între Livorno și Bastia

Pe nava Corsica Ferries sau Moby Lines, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Sosirea cu feribotul în Bastia

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Bastia:

  • Se apropie de portul Bastia / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu este nevoie să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Bastia de pe punțile exterioare.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Livorno la Bastia în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Bastia.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Bastia / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. În Bastia este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Bastia începe cu adevărat!
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire