Traseu recomandat
Iasi
Călătoriți direct la Paris cu zboruri
Paris
Vezi prețurile
Rute alternative
Iasi
Călătorie cu zboruri până la Beauvais
Beauvais
Călătorie cu carpooling, tren, autocar până la Paris
Paris
Vezi prețurile
Iasi
Călătorie cu zboruri până la Köln
Köln
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Paris
Paris
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Iasi la Paris?

Plănuiești să călătorești la Iasi din Paris și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Iasi la Paris, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Iasi și Paris, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Deutsche Bahn, SNCF, Eurostar, Eurolines sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Iasi și Paris, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Iasi și Paris.

Pentru călătoria de la Iasi la Paris, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Iasi la Paris

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Iasi la Paris, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Iasi Paris cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Iasi Paris este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Iasi Paris

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Iasi și Paris, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Paris într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Iasi - Paris pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Iasi Paris

Orașul de plecare
Iasi
România
Orașul de destinație
Paris
Franţa
Ile-de-France
Distanța
1878 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete Iasi Paris
Căutați cazare în Paris
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Iasi la Paris cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Iasi la Paris cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Iasi și Paris care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Deutsche Bahn, SNCF, Eurostar, Eurolines sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Iasi și Paris cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Iasi și Paris

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Iasi la Paris?
Confort Trenurile între Iasi și Paris oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Viteză Trenurile de la Iasi la Paris sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Ecologic Trenul Iasi-Paris este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren Iasi-Paris pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Iasi Paris pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Iasi la Paris?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Iasi și Paris, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Iasi la Paris sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Paris (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Iasi și Paris sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele Iasi-Paris pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Iasi la Paris sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Paris pentru a parcurge distanța de 1878 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Iasi la Paris?
Viteză Zborul între Iasi și Paris este cel mai rapid mod de a călători cei 1878 km dintre Iasi și Paris.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Iasi la Paris, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Paris trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Iasi din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Iasi la Paris pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Iasi Paris au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din Iasi? Unde să ajung în Paris?

Aeroporturi de plecare în Iasi

Iasi
Hartă

Stații de autocar de sosire Paris

Paris Galliéni
Hartă
Paris Quai de Bercy
Hartă
Paris-Bercy
Hartă
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Hartă
BEAUVAIS Aéroport
Hartă
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Hartă

Stații de sosire Paris

Paris-Est
Hartă
Paris-Nord
Hartă
Marne-la-Vallée-Chessy
Hartă

Aeroporturi de sosire în Paris

Paris Charles De Gaulle
Hartă
Paris Orly
Hartă
Beauvais-Tille
Hartă
Căutați bilete Iasi Paris
Căutați cazare în Paris

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Iasi și Paris

V-ați decis să călătoriți de la Iasi la Paris și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Iasi și Paris.

  • 1. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între Iasi și Paris. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria Iasi-Paris.
  • 2. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Iasi la Paris, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Paris și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 3. Evitați orele de vârf
    Biletele Iasi-Paris sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Paris în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.

Autocar Iasi Paris

Majoritatea autocarelor între Iasi și Paris sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Iasi-Paris variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Iasi la Paris pe Vivanoda.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Iasi-Paris. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Frecvența plecărilor spre Iasi din Paris variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Paris, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Iasi-Paris va atrage costuri suplimentare.

Durata călătoriei cu autocarul între Iasi și Paris variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Paris pentru data călătoriei tale.

Companii de autocar Iasi Paris

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Oise Mobilité
Oise Mobilité
Picardie Bus
Picardie Bus
Navette Paris-Beauvais
Navette Paris-Beauvais
Căutați bilete de autocar Iasi Paris

Trenuri Iasi Paris

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Iasi la Paris. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Iasi și Paris.

Biletele de tren de la Iasi la Paris pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Trenurile între Iasi și Paris sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Iasi la Paris cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Iasi la Paris depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Paris sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Biletele pentru ruta Iasi-Paris pot fi ridicate de la gară, tipărite acasă sau direct de pe telefonul mobil. De asemenea, este posibil să ridicați bilete folosind un chioșc de autoservire în unele stații.

Companii de tren de la Iasi la Paris

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
Thalys
Thalys
Căutați bilete de tren Iasi Paris

Zboruri Iasi Paris

Companii aeriene Iasi Paris

Air France
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
British Airways
British Airways
Transavia.com France
Transavia.com France
Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Blue Air
Blue Air
Căutați bilete de avion Iasi Paris
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire