Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Amsterdam cu zboruri
Amsterdam
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Köln
Köln
Călătorie cu autocar, carpooling, tren până la Amsterdam
Amsterdam
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Amsterdam
Amsterdam
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Amsterdam?

Plănuiești să călătorești la București din Amsterdam și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Amsterdam, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Amsterdam, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Deutsche Bahn, Eurostar, Thalys, FlixBus sau CityBusExpress), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Amsterdam, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Amsterdam.

Pentru călătoria de la București la Amsterdam, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Amsterdam

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Amsterdam, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Amsterdam cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Amsterdam este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Amsterdam

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Amsterdam, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Amsterdam într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Amsterdam pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Amsterdam

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Amsterdam
Olanda
Distanța
1788 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Amsterdam
Căutați cazare în Amsterdam
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Amsterdam cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Amsterdam cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Amsterdam care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Deutsche Bahn, Eurostar, Thalys, FlixBus sau CityBusExpress, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Amsterdam cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Amsterdam

Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Amsterdam?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Amsterdam, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între București și Amsterdam este cel mai rapid mod de a călători cei 1788 km dintre București și Amsterdam.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Amsterdam au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Amsterdam trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la București la Amsterdam pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Amsterdam?
Viteză Trenurile de la București la Amsterdam sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Accesibilitate Gările din București sau Amsterdam sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Ecologic Trenul București-Amsterdam este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Flexibilitate Orele trenurilor București Amsterdam pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren București-Amsterdam pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Amsterdam?
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Amsterdam sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Amsterdam, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Amsterdam sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Amsterdam (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Amsterdam sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Amsterdam pentru a parcurge distanța de 1788 km.
Confort Autocarele București-Amsterdam pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Amsterdam?

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Amsterdam

Amsterdam Radarweg 1043
Hartă
Amsterdam Europaboulevard P18
Hartă
Amsterdam Elandsgracht
Hartă
Amsterdam
Hartă

Stații de sosire Amsterdam

Amsterdam Centraal
Hartă
Schiphol
Hartă

Aeroporturi de sosire în Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Hartă
Căutați bilete București Amsterdam
Căutați cazare în Amsterdam

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Amsterdam

V-ați decis să călătoriți de la București la Amsterdam și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Amsterdam.

  • 1. Evitați orele de vârf
    Biletele București-Amsterdam sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Amsterdam în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Amsterdam. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Amsterdam.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele București-Amsterdam sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Amsterdam în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul București-Amsterdam. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Amsterdam.

Autocar București Amsterdam

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Amsterdam variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Amsterdam pe Vivanoda.

Autocarele între București și Amsterdam oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Amsterdam, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Durata călătoriei cu autocarul între București și Amsterdam variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Amsterdam pentru data călătoriei tale.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar București-Amsterdam va atrage costuri suplimentare.

Biletele de autocar București-Amsterdam sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați în avans, mai ales dacă rezervați cu câteva săptămâni înainte. Cu toate acestea, unele companii de autocar oferă și oferte de ultim moment pentru a umple locurile rămase.

Companii de autocar București Amsterdam

FlixBus
FlixBus
CityBusExpress
CityBusExpress
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Căutați bilete de autocar București Amsterdam

Trenuri București Amsterdam

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Amsterdam, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Biletele de tren de la București la Amsterdam pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Amsterdam. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Amsterdam. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Amsterdam.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la București la Amsterdam depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Amsterdam sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la București la Amsterdam, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la București la Amsterdam

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Eurostar
Eurostar
Thalys
Thalys
Căutați bilete de tren București Amsterdam

Zboruri București Amsterdam

Companii aeriene București Amsterdam

Czech Airlines
Czech Airlines
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Transavia.com
Transavia.com
FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Lufthansa
Lufthansa
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Tarom
Tarom
Germanwings
Germanwings
Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Blue Air
Blue Air
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Căutați bilete de avion București Amsterdam

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire