Traseu recomandat
Cluj-Napoca
Călătoriți direct la Iași cu tren, carpooling
Iași
Vezi prețurile
Rute alternative
Cluj-Napoca
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Dej
Dej
Călătorie cu tren, carpooling până la Iași
Iași
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Cluj-Napoca la Iași?

Plănuiești să călătorești la Cluj-Napoca din Iași și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Iași, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Cluj-Napoca și Iași, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (CFR Călători, Blablacar sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Cluj-Napoca și Iași, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Cluj-Napoca și Iași.

Pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Iași, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Cluj-Napoca la Iași

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Iași, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Cluj-Napoca Iași cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Cluj-Napoca Iași este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Cluj-Napoca Iași

Carpooling-ul între Cluj-Napoca și Iași este perfect dacă doriți să călătoriți la Iași în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Cluj-Napoca, fie în Iași.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Cluj-Napoca - Iași pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Cluj-Napoca Iași

Orașul de plecare
Cluj-Napoca
România
Orașul de destinație
Iași
România
Distanța
305 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Cluj-Napoca Iași
Căutați cazare în Iași
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Iași cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Iași cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Cluj-Napoca și Iași care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi CFR Călători, Blablacar sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Cluj-Napoca și Iași cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Cluj-Napoca și Iași

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Cluj-Napoca la Iași?
Prețuri Biletele de autocar de la Cluj-Napoca la Iași sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Iași (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Cluj-Napoca și Iași sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Cluj-Napoca și Iași, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Cluj-Napoca-Iași pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Cluj-Napoca la Iași sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Iași pentru a parcurge distanța de 305 km.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Cluj-Napoca la Iași?
Economic Călătoria în comun de la Cluj-Napoca la Iași este adesea cel mai economic mod de a călători.
Amabilitate Călătoria în comun între Cluj-Napoca și Iași este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Flexibil Călătoria în comun de la Cluj-Napoca la Iași este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Cluj-Napoca la Iași poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Cluj-Napoca Iași. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Cluj-Napoca la Iași?
Confort Trenurile între Cluj-Napoca și Iași oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Peisaje Trenurile între Cluj-Napoca și Iași oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Accesibilitate Gările din Cluj-Napoca sau Iași sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren Cluj-Napoca-Iași pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Cluj-Napoca Iași pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din Cluj-Napoca? Unde să ajung în Iași?

Stații de autocar de plecare din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Hartă

Stații de plecare din Cluj-Napoca

Apahida
Hartă
Cluj Napoca
Hartă
Dezmir h.
Hartă
Cluj Napoca Est
Hartă

Stații de sosire Iași

Iaşi
Hartă
Nicolina
Hartă
Căutați bilete Cluj-Napoca Iași
Căutați cazare în Iași

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Cluj-Napoca și Iași

V-ați decis să călătoriți de la Cluj-Napoca la Iași și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Cluj-Napoca și Iași.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Cluj-Napoca la Iași. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Iași, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între Cluj-Napoca și Iași cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Iași.
  • 3. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Cluj-Napoca la Iași. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Iași.

Autocar Cluj-Napoca Iași

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Cluj-Napoca-Iași, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Cluj-Napoca-Iași variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Cluj-Napoca la Iași pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între Cluj-Napoca și Iași variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Iași pentru data călătoriei tale.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Cluj-Napoca-Iași. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Cluj-Napoca-Iași va atrage costuri suplimentare.

Frecvența plecărilor spre Cluj-Napoca din Iași variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Iași, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Companii de autocar Cluj-Napoca Iași

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Cluj-Napoca Iași

Trenuri Cluj-Napoca Iași

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Cluj-Napoca la Iași cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la Cluj-Napoca la Iași pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Cluj-Napoca la Iași, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Cluj-Napoca la Iași. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Cluj-Napoca și Iași.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Cluj-Napoca la Iași. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Cluj-Napoca și Iași, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Companii de tren de la Cluj-Napoca la Iași

CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren Cluj-Napoca Iași

Carpool Cluj-Napoca Iași

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Cluj-Napoca Iași pentru a discuta aceste aspecte.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Cluj-Napoca și Iași. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Durata unei călătorii de carpooling între Cluj-Napoca și Iași depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Cluj-Napoca la Iași depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Cluj-Napoca Iași

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Cluj-Napoca Iași

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire