Traseu recomandat
Cluj-Napoca
Călătoriți direct la Paris cu zboruri
Paris
Vezi prețurile
Rute alternative
Cluj-Napoca
Călătorie cu zboruri până la Beauvais
Beauvais
Călătorie cu autocar, carpooling, tren până la Paris
Paris
Vezi prețurile
Cluj-Napoca
Călătorie cu zboruri până la Basel
Basel
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Paris
Paris
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Cluj-Napoca la Paris?

Plănuiești să călătorești la Cluj-Napoca din Paris și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Paris, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Cluj-Napoca și Paris, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Eurostar, TGV Lyria, SNCF, Eurolines sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Cluj-Napoca și Paris, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Cluj-Napoca și Paris.

Pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Paris, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Cluj-Napoca la Paris

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Paris, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Cluj-Napoca Paris cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Cluj-Napoca Paris este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Cluj-Napoca Paris

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Cluj-Napoca și Paris, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Paris într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Cluj-Napoca - Paris pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Cluj-Napoca Paris

Orașul de plecare
Cluj-Napoca
România
Orașul de destinație
Paris
Franţa
Ile-de-France
Distanța
1598 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete Cluj-Napoca Paris
Căutați cazare în Paris
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Paris cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Paris cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Cluj-Napoca și Paris care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Eurostar, TGV Lyria, SNCF, Eurolines sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Cluj-Napoca și Paris cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Cluj-Napoca și Paris

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Cluj-Napoca la Paris?
Ecologic Trenul Cluj-Napoca-Paris este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Viteză Trenurile de la Cluj-Napoca la Paris sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Accesibilitate Gările din Cluj-Napoca sau Paris sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren Cluj-Napoca-Paris pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Cluj-Napoca Paris pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Cluj-Napoca la Paris?
Viteză Zborul între Cluj-Napoca și Paris este cel mai rapid mod de a călători cei 1598 km dintre Cluj-Napoca și Paris.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Cluj-Napoca la Paris, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Paris trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Cluj-Napoca din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Cluj-Napoca Paris au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la Cluj-Napoca la Paris pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Cluj-Napoca la Paris?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Cluj-Napoca și Paris, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Cluj-Napoca și Paris sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Cluj-Napoca la Paris sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Paris (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Cluj-Napoca-Paris pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Cluj-Napoca la Paris sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Paris pentru a parcurge distanța de 1598 km.

De unde să începi din Cluj-Napoca? Unde să ajung în Paris?

Aeroporturi de plecare în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă

Stații de autocar de sosire Paris

Paris Galliéni
Hartă
Paris Quai de Bercy
Hartă
Paris Porte d'Orléans
Hartă
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Hartă
Paris-Bercy
Hartă
BEAUVAIS Aéroport
Hartă
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Hartă

Stații de sosire Paris

Paris-Nord
Hartă
Marne-la-Vallée-Chessy
Hartă
Paris-Gare-de-Lyon
Hartă
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Hartă

Aeroporturi de sosire în Paris

Paris Charles De Gaulle
Hartă
Paris Orly
Hartă
Beauvais-Tille
Hartă
Căutați bilete Cluj-Napoca Paris
Căutați cazare în Paris

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Cluj-Napoca și Paris

V-ați decis să călătoriți de la Cluj-Napoca la Paris și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Cluj-Napoca și Paris.

  • 1. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Cluj-Napoca la Paris, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Paris și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Cluj-Napoca-Paris sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Paris în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Cluj-Napoca-Paris. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Paris.
  • 3. Evitați orele de vârf
    Biletele Cluj-Napoca-Paris sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Paris în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.

Autocar Cluj-Napoca Paris

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Cluj-Napoca-Paris variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Cluj-Napoca la Paris pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între Cluj-Napoca și Paris sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre Cluj-Napoca din Paris variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Paris, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Autocarele între Cluj-Napoca și Paris oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Cluj-Napoca-Paris va atrage costuri suplimentare.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Cluj-Napoca-Paris. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Companii de autocar Cluj-Napoca Paris

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Oise Mobilité
Oise Mobilité
Picardie Bus
Picardie Bus
Isilines
Isilines
Navette Paris-Beauvais
Navette Paris-Beauvais
Căutați bilete de autocar Cluj-Napoca Paris

Trenuri Cluj-Napoca Paris

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Cluj-Napoca la Paris. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Cluj-Napoca la Paris cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Cluj-Napoca la Paris. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Cluj-Napoca și Paris.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Cluj-Napoca la Paris, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Trenurile între Cluj-Napoca și Paris sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Biletele pentru ruta Cluj-Napoca-Paris pot fi ridicate de la gară, tipărite acasă sau direct de pe telefonul mobil. De asemenea, este posibil să ridicați bilete folosind un chioșc de autoservire în unele stații.

Companii de tren de la Cluj-Napoca la Paris

Eurostar
Eurostar
TGV Lyria
TGV Lyria
SNCF
SNCF
Căutați bilete de tren Cluj-Napoca Paris

Zboruri Cluj-Napoca Paris

Companii aeriene Cluj-Napoca Paris

Air France
Air France
Czech Airlines
Czech Airlines
Smart Wings
Smart Wings
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Transavia.com France
Transavia.com France
British Airways
British Airways
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Tarom
Tarom
Blue Air
Blue Air
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion Cluj-Napoca Paris
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire