Traseu recomandat
Timișoara
Călătoriți direct la Barcelona cu zboruri
Barcelona
Vezi prețurile
Rute alternative
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Veneția
Veneția
Călătorie cu carpooling, autocar până la Barcelona
Barcelona
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Timișoara la Barcelona?

Plănuiești să călătorești la Timișoara din Barcelona și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Timișoara la Barcelona, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Timișoara și Barcelona, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (FlixBus, Vueling Airlines, Ryanair, Air One sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Timișoara și Barcelona, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Timișoara și Barcelona.

Pentru călătoria de la Timișoara la Barcelona, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Timișoara la Barcelona

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Timișoara la Barcelona, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Zboruri ieftine Timișoara Barcelona

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Timișoara și Barcelona, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Barcelona într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Timișoara - Barcelona pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Timișoara Barcelona

Orașul de plecare
Timișoara
România
Orașul de destinație
Barcelona
Spania
Catalonia
Distanța
1605 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete Timișoara Barcelona
Căutați cazare în Barcelona
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Barcelona cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Barcelona cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Timișoara și Barcelona care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi FlixBus, Vueling Airlines, Ryanair, Air One sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Timișoara și Barcelona cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Timișoara și Barcelona

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Timișoara la Barcelona?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Timișoara și Barcelona, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Timișoara la Barcelona sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Barcelona (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Timișoara și Barcelona sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele Timișoara-Barcelona pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Timișoara la Barcelona sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Barcelona pentru a parcurge distanța de 1605 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Timișoara la Barcelona?
Viteză Zborul între Timișoara și Barcelona este cel mai rapid mod de a călători cei 1605 km dintre Timișoara și Barcelona.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Timișoara la Barcelona, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Barcelona trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Timișoara din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Timișoara la Barcelona pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Timișoara Barcelona au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din Timișoara? Unde să ajung în Barcelona?

Aeroporturi de plecare în Timișoara

Timisoara
Hartă

Stații de autocar de sosire Barcelona

Barcelone Norte
Hartă

Aeroporturi de sosire în Barcelona

Barcelona-El Prat
Hartă
Căutați bilete Timișoara Barcelona
Căutați cazare în Barcelona

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Timișoara și Barcelona

V-ați decis să călătoriți de la Timișoara la Barcelona și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Timișoara și Barcelona.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Timișoara la Barcelona. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Barcelona, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între Timișoara și Barcelona. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria Timișoara-Barcelona.
  • 3. Evitați orele de vârf
    Biletele Timișoara-Barcelona sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Barcelona în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.

Autocar Timișoara Barcelona

Autocarele între Timișoara și Barcelona oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Majoritatea autocarelor între Timișoara și Barcelona sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre Timișoara din Barcelona variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Barcelona, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Timișoara-Barcelona va atrage costuri suplimentare.

Durata călătoriei cu autocarul între Timișoara și Barcelona variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Barcelona pentru data călătoriei tale.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Timișoara-Barcelona, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Companii de autocar Timișoara Barcelona

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Timișoara Barcelona

Zboruri Timișoara Barcelona

Companii aeriene Timișoara Barcelona

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Air One
Air One
Alitalia
Alitalia
Wizzair
Wizzair
Carpatair
Carpatair
Fly Romania
Fly Romania
Căutați bilete de avion Timișoara Barcelona
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire