Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Atena cu zboruri
Atena
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Salonic
Salonic
Călătorie cu feribot, tren până la Atena
Atena
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Atena?

Plănuiești să călătorești la București din Atena și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Atena, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Atena, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair sau Hellenic Seaways), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Atena, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Atena.

Pentru călătoria de la București la Atena, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

București Atena cu feribotul

Feribotul între București și Atena este o opțiune de transport interesantă pentru călătorii care caută o călătorie fără stres și o experiență unică.

București Atena cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Atena este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Atena

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Atena, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Atena într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Atena pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Atena

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Atena
Grecia
Attica
Distanța
745 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Atena
Căutați cazare în Atena
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Atena cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Atena cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Atena care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair sau Hellenic Seaways, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Atena cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Atena

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu feribotul de la București la Atena?
Convenabil Este posibil să vă îmbarcați cu un vehicul, ceea ce poate fi foarte convenabil pentru vacanțele în familie și pentru transportul bagajelor grele sau voluminoase.
Confort Feribotul București Atena oferă mult mai mult spațiu pentru a te mișca și a te relaxa în timpul călătoriei spre Atena decât orice alt mijloc de transport.
Experiență plăcută Călătoriile cu feribotul între București și Atena sunt în sine o experiență de călătorie foarte plăcută, oferind adesea vederi panoramice ale mării sau ale coastei.
Prețuri Tarifele pentru feriboturile între București și Atena pot fi mai mari decât pentru alte moduri de transport.
Durata Călătoriile cu feribotul între București și Atena pot dura mai mult decât utilizarea altor mijloace de transport, cum ar fi transportul aerian, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru călătorii care se grăbesc să ajungă la Atena.
Flexibilitate Orele de plecare pentru feriboturile între București și Atena pot fi mai limitate decât pentru alte moduri de transport, ceea ce poate îngreuna planificarea unei călătorii la Atena.
Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Atena?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Atena, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între București și Atena este cel mai rapid mod de a călători cei 745 km dintre București și Atena.
Prețuri Biletele de avion de la București la Atena pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Atena au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Atena trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Atena?
Viteză Trenurile de la București la Atena sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Confort Trenurile între București și Atena oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Accesibilitate Gările din București sau Atena sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Flexibilitate Orele trenurilor București Atena pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren București-Atena pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Atena?

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă

Porturi de sosire Atena

Athens Piraeus E6
Hartă

Stații de sosire Atena

Athens / Αθήνα
Hartă
SKA (Rail center of Acharnes)
Hartă

Aeroporturi de sosire în Atena

Eleftherios Venizelos International
Hartă
Căutați bilete București Atena
Căutați cazare în Atena

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Atena

V-ați decis să călătoriți de la București la Atena și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu feribot, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Atena.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la București la Atena. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Atena, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele București-Atena sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Atena în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul București-Atena. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Atena.
  • 3. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la București la Atena, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Atena și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.

Ferry București Atena

Majoritatea companiilor de feribot oferă Wi-Fi la bordul feribotului de la București la Atena, dar acest lucru poate genera costuri suplimentare. Prin urmare, este indicat să verificați cu compania în cauză dacă este disponibil Wi-Fi și dacă se aplică taxe.

Rezervarea în avans este întotdeauna recomandată atunci când călătoriți între București și Atena, în special în perioadele de vârf de călătorie. Astfel, se asigură cele mai bune tarife și un loc garantat la bord.

Dotările de la bordul feribotului de la București la Atena variază în funcție de compania de feribot și de tipul de navă. Cu toate acestea, feriboturile moderne oferă în general facilități precum restaurante, baruri, magazine, zone de joacă pentru copii, saloane și cabine.

Unele companii de feribot care operează între București și Atena oferă tarife reduse pentru copii și persoane în vârstă. Se recomandă să faceți o căutare de prețuri pe Vivanoda specificând vârsta călătorilor pentru a vedea dacă aceste reduceri sunt disponibile.

Vă rugăm să rețineți că nu există o legătură directă cu feribotul între București și Atena. Durata călătoriei cu feribotul depinde în principal de compania de feribot pe care o utilizați.

Acest lucru depinde foarte mult de perioada din an în care doriți să călătoriți între București și Atena. Vă rugăm să rețineți că nu există un serviciu de feribot direct între București și Atena și va trebui să combinați călătoria spre Atena cu un alt mijloc de transport.

Companii de feribot București Atena

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Căutați bilete de feribot București Atena

Trenuri București Atena

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Atena cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la București la Atena pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la București la Atena, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la București la Atena depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Atena sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Trenurile între București și Atena sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Atena. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Atena.

Companii de tren de la București la Atena

Hellenic Train
Hellenic Train
Căutați bilete de tren București Atena

Zboruri București Atena

Companii aeriene București Atena

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Tarom
Tarom
Astra Airlines
Astra Airlines
Căutați bilete de avion București Atena
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire