Iasi
Călătoriți direct la Istanbul cu carpooling, zboruri
Istanbul
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Iasi la Istanbul?

Plănuiești să călătorești la Iasi din Istanbul și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Iasi la Istanbul, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Iasi și Istanbul, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Tarom, Turkish Airlines, Pegasus, Blue Air sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Iasi și Istanbul, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Iasi și Istanbul.

Pentru călătoria de la Iasi la Istanbul, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Zboruri ieftine Iasi Istanbul

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Iasi și Istanbul, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Istanbul într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Iasi Istanbul

Carpooling-ul între Iasi și Istanbul este perfect dacă doriți să călătoriți la Istanbul în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Iasi, fie în Istanbul.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Iasi - Istanbul pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Iasi Istanbul

Orașul de plecare
Iasi
România
Orașul de destinație
Istanbul
Turcia
Distanța
692 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu carpooling și zboruri
Căutați bilete Iasi Istanbul
Căutați cazare în Istanbul
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Iasi la Istanbul cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Iasi la Istanbul cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Iasi și Istanbul care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Tarom, Turkish Airlines, Pegasus, Blue Air sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Iasi și Istanbul cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Iasi și Istanbul

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Iasi la Istanbul?
Economic Călătoria în comun de la Iasi la Istanbul este adesea cel mai economic mod de a călători.
Flexibil Călătoria în comun de la Iasi la Istanbul este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Iasi spre Istanbul.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Iasi la Istanbul poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Iasi la Istanbul.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Iasi la Istanbul?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Iasi la Istanbul, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Iasi și Istanbul este cel mai rapid mod de a călători cei 692 km dintre Iasi și Istanbul.
Prețuri Biletele de avion de la Iasi la Istanbul pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Istanbul trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Iasi din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Iasi Istanbul au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din Iasi? Unde să ajung în Istanbul?

Aeroporturi de plecare în Iasi

Iasi
Hartă

Aeroporturi de sosire în Istanbul

Ataturk
Hartă
Sabiha Gokcen
Hartă
Căutați bilete Iasi Istanbul
Căutați cazare în Istanbul

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Iasi și Istanbul

V-ați decis să călătoriți de la Iasi la Istanbul și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Iasi și Istanbul.

  • 1. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Iasi-Istanbul sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Istanbul în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Iasi-Istanbul. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Istanbul.
  • 2. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Iasi la Istanbul. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Istanbul, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 3. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între Iasi și Istanbul cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Istanbul.

Zboruri Iasi Istanbul

Companii aeriene Iasi Istanbul

Tarom
Tarom
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Blue Air
Blue Air
Căutați bilete de avion Iasi Istanbul

Carpool Iasi Istanbul

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Iasi și Istanbul, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Iasi la Istanbul depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Iasi la Istanbul, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Iasi la Istanbul depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Durata unei călătorii de carpooling între Iasi și Istanbul depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Orele de plecare și de sosire pentru ofertele de carpooling de la Iasi la Istanbul variază în funcție de șofer și de ruta aleasă. Vivanoda vă oferă opțiuni de căutare pentru a restrânge orele cele mai potrivite.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Iasi Istanbul

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Iasi Istanbul
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire