Traseu recomandat
Cluj-Napoca
Călătoriți direct la Timișoara cu carpooling, tren
Timișoara
Vezi prețurile
Rute alternative
Cluj-Napoca
Călătorie cu tren, carpooling până la Deva
Deva
Călătorie cu autocar, carpooling, tren până la Timișoara
Timișoara
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Cluj-Napoca la Timișoara?

Plănuiești să călătorești la Cluj-Napoca din Timișoara și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Timișoara, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Cluj-Napoca și Timișoara, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (CFR Călători, Blablacar sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Cluj-Napoca și Timișoara, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Cluj-Napoca și Timișoara.

Pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Timișoara, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Cluj-Napoca la Timișoara

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Timișoara, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Cluj-Napoca Timișoara cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Cluj-Napoca Timișoara este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Cluj-Napoca Timișoara

Carpooling-ul între Cluj-Napoca și Timișoara este perfect dacă doriți să călătoriți la Timișoara în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Cluj-Napoca, fie în Timișoara.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Cluj-Napoca - Timișoara pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Cluj-Napoca Timișoara

Orașul de plecare
Cluj-Napoca
România
Orașul de destinație
Timișoara
România
Distanța
216 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu carpooling și tren
Căutați bilete Cluj-Napoca Timișoara
Căutați cazare în Timișoara
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Timișoara cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Timișoara cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Cluj-Napoca și Timișoara care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi CFR Călători, Blablacar sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Cluj-Napoca și Timișoara cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Cluj-Napoca și Timișoara

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Cluj-Napoca la Timișoara?
Prețuri Biletele de autocar de la Cluj-Napoca la Timișoara sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Timișoara (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Cluj-Napoca și Timișoara, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Cluj-Napoca și Timișoara sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Durata călătoriei Autocarele de la Cluj-Napoca la Timișoara sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Timișoara pentru a parcurge distanța de 216 km.
Confort Autocarele Cluj-Napoca-Timișoara pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Cluj-Napoca la Timișoara?
Accesibilitate Gările din Cluj-Napoca sau Timișoara sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Ecologic Trenul Cluj-Napoca-Timișoara este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Confort Trenurile între Cluj-Napoca și Timișoara oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Flexibilitate Orele trenurilor Cluj-Napoca Timișoara pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Cluj-Napoca-Timișoara pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Cluj-Napoca la Timișoara?
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Cluj-Napoca spre Timișoara.
Flexibil Călătoria în comun de la Cluj-Napoca la Timișoara este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Amabilitate Călătoria în comun între Cluj-Napoca și Timișoara este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Cluj-Napoca la Timișoara.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Cluj-Napoca Timișoara. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Cluj-Napoca? Unde să ajung în Timișoara?

Stații de plecare din Cluj-Napoca

Cluj Napoca
Hartă
Apahida
Hartă
Dezmir h.
Hartă
Cluj Napoca Est
Hartă
Cojocna Hm.
Hartă

Stații de autocar de sosire Timișoara

Timișoara Normandia
Hartă

Stații de sosire Timișoara

Ronaţ Triaj Gr. D
Hartă
Ronaţ Triaj h.
Hartă
Ronaţ Triaj Cab.1 h.
Hartă
Timişoara Nord
Hartă
Remetea Mare
Hartă
Timişoara Est
Hartă
Timişoara Sud
Hartă
Semenic Hm.
Hartă
Giroc h.
Hartă
Căutați bilete Cluj-Napoca Timișoara
Căutați cazare în Timișoara

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Cluj-Napoca și Timișoara

V-ați decis să călătoriți de la Cluj-Napoca la Timișoara și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Cluj-Napoca și Timișoara.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Cluj-Napoca la Timișoara. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Timișoara, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Cluj-Napoca la Timișoara, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Timișoara și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Cluj-Napoca-Timișoara sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Timișoara în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Cluj-Napoca-Timișoara. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Timișoara.

Autocar Cluj-Napoca Timișoara

Frecvența plecărilor spre Cluj-Napoca din Timișoara variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Timișoara, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Cluj-Napoca-Timișoara. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Cluj-Napoca-Timișoara variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Cluj-Napoca la Timișoara pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între Cluj-Napoca și Timișoara variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Timișoara pentru data călătoriei tale.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Cluj-Napoca-Timișoara va atrage costuri suplimentare.

Autocarele între Cluj-Napoca și Timișoara oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Companii de autocar Cluj-Napoca Timișoara

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Cluj-Napoca Timișoara

Trenuri Cluj-Napoca Timișoara

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Cluj-Napoca la Timișoara. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Cluj-Napoca și Timișoara.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Cluj-Napoca la Timișoara. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Cluj-Napoca la Timișoara, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Cluj-Napoca la Timișoara cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Cluj-Napoca și Timișoara, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Biletele de tren de la Cluj-Napoca la Timișoara pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Companii de tren de la Cluj-Napoca la Timișoara

CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren Cluj-Napoca Timișoara

Carpool Cluj-Napoca Timișoara

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Cluj-Napoca la Timișoara depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Cluj-Napoca la Timișoara depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Cluj-Napoca la Timișoara, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Cluj-Napoca Timișoara pentru a discuta aceste aspecte.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Cluj-Napoca și Timișoara, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Cluj-Napoca și Timișoara. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Cluj-Napoca Timișoara

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Cluj-Napoca Timișoara

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire