Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Roma cu zboruri
Roma
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Pescara
Pescara
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Roma
Roma
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Milano
Milano
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Roma
Roma
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Roma?

Plănuiești să călătorești la București din Roma și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Roma, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Roma, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus sau ProntoBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Roma, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Roma.

Pentru călătoria de la București la Roma, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Roma

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Roma, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Roma cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Roma este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Roma

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Roma, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Roma într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Roma pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Roma

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Roma
Italia
Latium
Distanța
1139 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Roma
Căutați cazare în Roma
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Roma cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Roma cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Roma care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus sau ProntoBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Roma cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Roma

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Roma?
Peisaje Trenurile între București și Roma oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Ecologic Trenul București-Roma este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Viteză Trenurile de la București la Roma sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Costuri Biletele de tren București-Roma pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor București Roma pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Roma?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Roma, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Roma sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Roma (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Roma sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele București-Roma pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Roma sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Roma pentru a parcurge distanța de 1139 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Roma?
Viteză Zborul între București și Roma este cel mai rapid mod de a călători cei 1139 km dintre București și Roma.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Roma, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Roma trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la București la Roma pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Roma au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Roma?

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Roma

Roma Tiburtina
Hartă
Aeroporto Fiumicino
Hartă
Aeroporto Ciampino
Hartă
Roma
Hartă

Stații de sosire Roma

Roma Tiburtina
Hartă
Roma Ostiense
Hartă
Roma Termini
Hartă

Aeroporturi de sosire în Roma

Ciampino
Hartă
Fiumicino
Hartă
Căutați bilete București Roma
Căutați cazare în Roma

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Roma

V-ați decis să călătoriți de la București la Roma și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Roma.

  • 1. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între București și Roma cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Roma.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele București-Roma sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Roma în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul București-Roma. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Roma.
  • 3. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între București și Roma. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria București-Roma.

Autocar București Roma

Frecvența plecărilor spre București din Roma variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Roma, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar București-Roma. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Majoritatea autocarelor între București și Roma sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Roma variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Roma pe Vivanoda.

Majoritatea companiilor de autocare permit pasagerilor să mănânce sau să bea în autocarele București-Roma, unele chiar oferă un serviciu de gustări de unde puteți cumpăra o băutură sau un sandviș. Cu toate acestea, este indicat să verificați politicile specifice ale fiecărei companii înainte de a călători.

Studenții, seniorii și copiii pot obține reduceri la biletele de autocar de la București la Roma cu unele companii de autocar. Vă sfătuim să verificați acest lucru atunci când vă căutați biletul pe Vivanoda, amintindu-vă să specificați vârsta dumneavoastră. Veți putea vedea apoi tarifele care se aplică grupei dumneavoastră de vârstă.

Companii de autocar București Roma

FlixBus
FlixBus
ProntoBus
ProntoBus
Căutați bilete de autocar București Roma

Trenuri București Roma

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Roma. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Roma.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Roma. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Roma cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Roma, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Trenurile între București și Roma sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Biletele de tren de la București la Roma pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Companii de tren de la București la Roma

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Căutați bilete de tren București Roma

Zboruri București Roma

Companii aeriene București Roma

Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Korean Air Lines
Korean Air Lines
Meridiana
Meridiana
Sri Lankan Airlines
Sri Lankan Airlines
Easyjet
Easyjet
Wizzair
Wizzair
Tarom
Tarom
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Blue Air
Blue Air
Air Serbia
Air Serbia
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Carpatair
Carpatair
Fly Romania
Fly Romania
Căutați bilete de avion București Roma
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire