Cluj-Napoca
Călătoriți direct la Istanbul cu zboruri
Istanbul
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Cluj-Napoca la Istanbul?

Plănuiești să călătorești la Cluj-Napoca din Istanbul și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Istanbul, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Cluj-Napoca și Istanbul, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Tarom, Turkish Airlines sau Pegasus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Cluj-Napoca și Istanbul, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Cluj-Napoca și Istanbul.

Pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Istanbul, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Zboruri ieftine Cluj-Napoca Istanbul

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Cluj-Napoca și Istanbul, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Istanbul într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Cluj-Napoca - Istanbul pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Cluj-Napoca Istanbul

Orașul de plecare
Cluj-Napoca
România
Orașul de destinație
Istanbul
Turcia
Distanța
772 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete Cluj-Napoca Istanbul
Căutați cazare în Istanbul
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Istanbul cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Istanbul cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Cluj-Napoca și Istanbul care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Tarom, Turkish Airlines sau Pegasus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Cluj-Napoca și Istanbul cu toată liniștea!

De unde să începi din Cluj-Napoca? Unde să ajung în Istanbul?

Aeroporturi de plecare în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă

Aeroporturi de sosire în Istanbul

Ataturk
Hartă
Sabiha Gokcen
Hartă
Căutați bilete Cluj-Napoca Istanbul
Căutați cazare în Istanbul

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Cluj-Napoca și Istanbul

V-ați decis să călătoriți de la Cluj-Napoca la Istanbul și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Cluj-Napoca și Istanbul.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Cluj-Napoca la Istanbul. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Istanbul, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Cluj-Napoca la Istanbul, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Istanbul și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 3. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între Cluj-Napoca și Istanbul. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria Cluj-Napoca-Istanbul.

Zboruri Cluj-Napoca Istanbul

Companii aeriene Cluj-Napoca Istanbul

Tarom
Tarom
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Atlasjet
Atlasjet
Blue Air
Blue Air
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion Cluj-Napoca Istanbul
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire