Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Londra cu zboruri
Londra
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Paris
Paris
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Londra
Londra
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Amsterdam
Amsterdam
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Londra
Londra
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Londra?

Plănuiești să călătorești la București din Londra și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Londra, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Londra, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Eurostar, Blablabus, FlixBus, Eurolines sau FlyBE), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Londra, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Londra.

Pentru călătoria de la București la Londra, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Londra

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Londra, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Londra cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Londra este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Londra

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Londra, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Londra într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Londra pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Londra

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Londra
Regatul Unit
Anglia
Distanța
2091 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Londra
Căutați cazare în Londra
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Londra cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Londra cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Londra care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Eurostar, Blablabus, FlixBus, Eurolines sau FlyBE, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Londra cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Londra

Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Londra?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Londra, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între București și Londra este cel mai rapid mod de a călători cei 2091 km dintre București și Londra.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Londra au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Londra pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Londra trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Londra?
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Londra sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Londra sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Londra (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Londra, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Londra sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Londra pentru a parcurge distanța de 2091 km.
Confort Autocarele București-Londra pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Londra?
Peisaje Trenurile între București și Londra oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Confort Trenurile între București și Londra oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Viteză Trenurile de la București la Londra sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Flexibilitate Orele trenurilor București Londra pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren București-Londra pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Londra?

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Londra

London Victoria Coach Station
Hartă

Stații de sosire Londra

London St Pancras
Hartă

Aeroporturi de sosire în Londra

London City
Hartă
Gatwick
Hartă
Heathrow
Hartă
Luton
Hartă
Stansted
Hartă
Căutați bilete București Londra
Căutați cazare în Londra

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Londra

V-ați decis să călătoriți de la București la Londra și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Londra.

  • 1. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Londra. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Londra.
  • 2. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între București și Londra cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Londra.
  • 3. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între București și Londra. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria București-Londra.

Autocar București Londra

Autocarele între București și Londra oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Durata călătoriei cu autocarul între București și Londra variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Londra pentru data călătoriei tale.

Frecvența plecărilor spre București din Londra variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Londra, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Londra variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Londra pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între București și Londra sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar București-Londra. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Companii de autocar București Londra

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Căutați bilete de autocar București Londra

Trenuri București Londra

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Londra cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Londra. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Londra.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la București la Londra depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Londra sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Trenurile între București și Londra sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Biletele de tren de la București la Londra pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Londra, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Companii de tren de la București la Londra

Eurostar
Eurostar
Căutați bilete de tren București Londra

Zboruri București Londra

Companii aeriene București Londra

FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Ryanair
Ryanair
Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Blue Air
Blue Air
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Air France
Air France
Eurowings
Eurowings
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Căutați bilete de avion București Londra

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire