București
Călătoriți direct la Constanta cu zboruri, carpooling
Constanta
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Constanta?

Plănuiești să călătorești la București din Constanta și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Constanta, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Constanta, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Turkish Airlines, Tarom, Pegasus sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Constanta, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Constanta.

Pentru călătoria de la București la Constanta, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Zboruri ieftine București Constanta

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Constanta, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Constanta într-un timp record.

Împărtășire cu mașina București Constanta

Carpooling-ul între București și Constanta este perfect dacă doriți să călătoriți la Constanta în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în București, fie în Constanta.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Constanta pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Constanta

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Constanta
România
Distanța
203 km
Legătură directă
Nu există o legătură directă cu niciun mijloc de transport
Căutați bilete București Constanta
Căutați cazare în Constanta
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Constanta cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Constanta cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Constanta care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Turkish Airlines, Tarom, Pegasus sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Constanta cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Constanta

Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Constanta?
Viteză Zborul între București și Constanta este cel mai rapid mod de a călători cei 203 km dintre București și Constanta.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Constanta, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Constanta trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la București la Constanta pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Constanta au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la București la Constanta?
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din București spre Constanta.
Flexibil Călătoria în comun de la București la Constanta este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Economic Călătoria în comun de la București la Constanta este adesea cel mai economic mod de a călători.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la București la Constanta.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la București la Constanta poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Constanta?

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă

Aeroporturi de sosire în Constanta

Kogalniceanu
Hartă
Căutați bilete București Constanta
Căutați cazare în Constanta

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Constanta

V-ați decis să călătoriți de la București la Constanta și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Constanta.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la București la Constanta. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Constanta, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele București-Constanta sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Constanta în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele București-Constanta sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Constanta în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul București-Constanta. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Constanta.

Zboruri București Constanta

Companii aeriene București Constanta

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Tarom
Tarom
Pegasus
Pegasus
Căutați bilete de avion București Constanta

Carpool București Constanta

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către București Constanta pentru a discuta aceste aspecte.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la București la Constanta depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la București la Constanta, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între București și Constanta, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Durata unei călătorii de carpooling între București și Constanta depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor București Constanta

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună București Constanta
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire