Călătorind de la București la Constanta

Planificați-vă călătoria de la București la Constanta în carpooling, avion

Data de plecare
(Data de întoarcere)
1
Căutare  
Reclamă

1 opțiune pentru a merge de la București la Constanta în avion, mașină

  • Introduceți datele călătoriei dvs. în căsuța de căutare pentru a vedea reducerile suplimentare disponibile.
București
Constanta
/
  • Primește ratele

Călătorie București Constanta

Moduri de transportavion, carpooling
distanță203 km
Linie directăda

Cum este posibil să pleci de la București la Constanta ?

Planifici o excursie din București la Constanta și ca mulți călători, căutați cel mai bun și cel mai ieftin mod de transport pentru a călători între București Constanta? De obicei, aceasta nu este o sarcină ușoară și va trebui să parcurgeți mai multe site-uri pentru a compara toate ofertele.

Din fericire, Vivanoda este un planificator multimodal de călătorie care agregă prețurile pentru carpooling și zboruri într-o singură căutare. Pur și simplu introduceți data călătoriei la Constanta iar Vivanoda face restul. Pentru a rafina căutarea în funcție de preferințe, utilizați filtrele și opțiunile de sortare disponibile.

Pentru a călători din București. zboruri sau carpooling din Turkish Airlines, Blablacar, Tarom și Pegasus te va duce Constanta.

Ce companii de transport să meargă de la București la Constanta?

Linii aeriene
Pegasus face un zbor plecând de la Aeroportul Otopeni International OTP situat la 16 km de centrul orasului București la Istanbul (sosire la Sabiha Gokcen SAW Airport)
Turkish Airlines oferă următoarele rotații: de la Aeroportul Otopeni International OTP (situat la 16 km de la București Center, România) până la Istanbul (care deservește Aeroportul Ataturk IST) și plecând de la Aeroportul Ataturk IST situat la 14 km de centrul orasului Istanbul la Constanta (sosire la Kogalniceanu CND Airport)
Tarom operează zborul de la Aeroportul Otopeni International OTP (situat la 16 km de la București Center, România) până la Istanbul (care deservește Aeroportul Ataturk IST)
Carpooling
În funcție de data solicitată, Blablacar poate oferi oferte pentru a efectua o carpool București-Constanta (203 km)

Toate modurile de transport București Constanta

Pentru o excursie de la București (România) la Constanta (România], cu o distanță de 203 km puteți împrumuta 2 moduri de transport, eventual combinate avion și/sau carpooling, și conform căruia durata călătoriei va fi semnificativ diferită.
Pe Blablacar veți găsi probabil șoferii care își împart vehiculul pentru ruta București-Constanta.
Nici un zbor direct nu vă permite să zburați la Constanta din București, dar este posibil să faceți această călătorie numai cu avionul cu zboruri București-Istanbul și Istanbul-Constanta
Lăsați București și ajungeți suficient de devreme (cu cel puțin 2 ore înainte de ora plecării) la aeroportul Otopeni International OTP la 16 km de ore, pentru check-in pentru zborul spre Istanbul (aeroportul Ataturk, cod IATA: IST) operate de Pegasus, Turkish Airlines sau Tarom.Din Istanbul, luați un alt avion cu Turkish Airlines care vă va duce la aeroportul Kogalniceanu (Constanta, România).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)