Traseu recomandat
Timișoara
Călătoriți direct la Amsterdam cu zboruri
Amsterdam
Vezi prețurile
Rute alternative
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Dusseldorf
Dusseldorf
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Amsterdam
Amsterdam
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Timișoara la Amsterdam?

Plănuiești să călătorești la Timișoara din Amsterdam și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Timișoara la Amsterdam, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Timișoara și Amsterdam, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Deutsche Bahn, FlixBus, KLM, Lufthansa sau Transavia.com), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Timișoara și Amsterdam, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Timișoara și Amsterdam.

Pentru călătoria de la Timișoara la Amsterdam, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Timișoara la Amsterdam

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Timișoara la Amsterdam, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Timișoara Amsterdam cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Timișoara Amsterdam este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Timișoara Amsterdam

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Timișoara și Amsterdam, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Amsterdam într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Timișoara - Amsterdam pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Timișoara Amsterdam

Orașul de plecare
Timișoara
România
Orașul de destinație
Amsterdam
Olanda
Distanța
1395 km
Legătură directă
Nu există o legătură directă cu niciun mijloc de transport
Căutați bilete Timișoara Amsterdam
Căutați cazare în Amsterdam
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Amsterdam cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Amsterdam cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Timișoara și Amsterdam care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Deutsche Bahn, FlixBus, KLM, Lufthansa sau Transavia.com, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Timișoara și Amsterdam cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Timișoara și Amsterdam

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Timișoara la Amsterdam?
Prețuri Biletele de autocar de la Timișoara la Amsterdam sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Amsterdam (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Timișoara și Amsterdam sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Timișoara și Amsterdam, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Timișoara-Amsterdam pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Timișoara la Amsterdam sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Amsterdam pentru a parcurge distanța de 1395 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Timișoara la Amsterdam?
Viteză Zborul între Timișoara și Amsterdam este cel mai rapid mod de a călători cei 1395 km dintre Timișoara și Amsterdam.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Timișoara la Amsterdam, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Prețuri Biletele de avion de la Timișoara la Amsterdam pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Timișoara Amsterdam au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Amsterdam trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Timișoara din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Timișoara la Amsterdam?
Ecologic Trenul Timișoara-Amsterdam este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Peisaje Trenurile între Timișoara și Amsterdam oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Confort Trenurile între Timișoara și Amsterdam oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Timișoara-Amsterdam pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Timișoara Amsterdam pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din Timișoara? Unde să ajung în Amsterdam?

Aeroporturi de plecare în Timișoara

Timisoara
Hartă

Stații de autocar de sosire Amsterdam

Amsterdam
Hartă
Amsterdam Radarweg 1043
Hartă

Stații de sosire Amsterdam

Amsterdam Centraal
Hartă

Aeroporturi de sosire în Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Hartă
Căutați bilete Timișoara Amsterdam
Căutați cazare în Amsterdam

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Timișoara și Amsterdam

V-ați decis să călătoriți de la Timișoara la Amsterdam și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Timișoara și Amsterdam.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Timișoara la Amsterdam. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Amsterdam, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele Timișoara-Amsterdam sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Amsterdam în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între Timișoara și Amsterdam cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Amsterdam.

Autocar Timișoara Amsterdam

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Timișoara-Amsterdam, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Timișoara-Amsterdam variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Timișoara la Amsterdam pe Vivanoda.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Timișoara-Amsterdam va atrage costuri suplimentare.

Majoritatea autocarelor între Timișoara și Amsterdam sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între Timișoara și Amsterdam variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Amsterdam pentru data călătoriei tale.

Frecvența plecărilor spre Timișoara din Amsterdam variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Amsterdam, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Companii de autocar Timișoara Amsterdam

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Timișoara Amsterdam

Trenuri Timișoara Amsterdam

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Timișoara la Amsterdam depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Amsterdam sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Biletele de tren de la Timișoara la Amsterdam pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Timișoara la Amsterdam, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Timișoara la Amsterdam cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Timișoara la Amsterdam. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Timișoara și Amsterdam.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Timișoara și Amsterdam, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Companii de tren de la Timișoara la Amsterdam

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Căutați bilete de tren Timișoara Amsterdam

Zboruri Timișoara Amsterdam

Companii aeriene Timișoara Amsterdam

KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Transavia.com
Transavia.com
Easyjet
Easyjet
Carpatair
Carpatair
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion Timișoara Amsterdam
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire