Timișoara
Călătoriți direct la București cu zboruri, carpooling, tren
București
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Timișoara la București?

Plănuiești să călătorești la Timișoara din București și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Timișoara la București, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Timișoara și București, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (CFR Călători, FlixBus, Carpatair, Tarom sau Fly Romania), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Timișoara și București, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Timișoara și București.

Pentru călătoria de la Timișoara la București, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Timișoara la București

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Timișoara la București, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Timișoara București cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Timișoara București este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Timișoara București

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Timișoara și București, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la București într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Timișoara București

Carpooling-ul între Timișoara și București este perfect dacă doriți să călătoriți la București în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Timișoara, fie în București.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Timișoara - București pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Timișoara București

Orașul de plecare
Timișoara
România
Orașul de destinație
București
România
Distanța
410 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri, carpooling și tren
Căutați bilete Timișoara București
Căutați cazare în București
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la București cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la București cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Timișoara și București care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi CFR Călători, FlixBus, Carpatair, Tarom sau Fly Romania, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Timișoara și București cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Timișoara și București

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Timișoara la București?
Confort Trenurile între Timișoara și București oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Ecologic Trenul Timișoara-București este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Accesibilitate Gările din Timișoara sau București sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren Timișoara-București pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Timișoara București pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Timișoara la București?
Flexibil Călătoria în comun de la Timișoara la București este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Timișoara spre București.
Economic Călătoria în comun de la Timișoara la București este adesea cel mai economic mod de a călători.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Timișoara la București.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Timișoara la București poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Timișoara la București?
Prețuri Biletele de autocar de la Timișoara la București sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre București (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Timișoara și București, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Timișoara și București sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele Timișoara-București pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Timișoara la București sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre București pentru a parcurge distanța de 410 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Timișoara la București?
Viteză Zborul între Timișoara și București este cel mai rapid mod de a călători cei 410 km dintre Timișoara și București.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Timișoara la București, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Prețuri Biletele de avion de la Timișoara la București pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre București trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Timișoara din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Timișoara București au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din Timișoara? Unde să ajung în București?

Stații de autocar de plecare din Timișoara

Timișoara Normandia
Hartă

Stații de plecare din Timișoara

Timişoara Nord
Hartă
Remetea Mare
Hartă
Ronaţ Triaj Gr. D
Hartă
Ronaţ Triaj h.
Hartă
Ronaţ Triaj Cab.1 h.
Hartă
Timişoara Est
Hartă
Ghiroda h.
Hartă

Aeroporturi de plecare în Timișoara

Timisoara
Hartă

Stații de sosire București

Bucureşti Nord Gr.A
Hartă
Bucureşti Triaj hc.
Hartă
Bucureşti Băneasa
Hartă
Carpaţi h.(900)
Hartă
Bucureşti Basarab h.
Hartă
Bucureşti Nord Gr.B
Hartă
Depoul Buc.Triaj h. (IIIK)
Hartă
Pajura Hm. (IIIK)
Hartă

Aeroporturi de sosire în București

Otopeni International
Hartă
Căutați bilete Timișoara București
Căutați cazare în București

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Timișoara și București

V-ați decis să călătoriți de la Timișoara la București și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Timișoara și București.

  • 1. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Timișoara la București. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în București.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Timișoara-București sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la București în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Timișoara-București. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către București.
  • 3. Evitați orele de vârf
    Biletele Timișoara-București sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre București în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.

Autocar Timișoara București

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Timișoara-București variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Timișoara la București pe Vivanoda.

Autocarele între Timișoara și București oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Frecvența plecărilor spre Timișoara din București variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către București, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între Timișoara și București sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Autocarele Timișoara-București sunt în general dotate cu aer condiționat pentru a asigura confortul pasagerilor, în special vara, când temperaturile sunt ridicate.

Majoritatea companiilor de autocare permit pasagerilor să mănânce sau să bea în autocarele Timișoara-București, unele chiar oferă un serviciu de gustări de unde puteți cumpăra o băutură sau un sandviș. Cu toate acestea, este indicat să verificați politicile specifice ale fiecărei companii înainte de a călători.

Companii de autocar Timișoara București

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Timișoara București

Trenuri Timișoara București

Trenurile între Timișoara și București sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Timișoara la București. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Timișoara și București.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Timișoara și București, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Timișoara la București depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către București sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Timișoara la București, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Acest lucru depinde adesea de tariful și de politica de anulare a companiei de tren. În cazul în care biletul de tren de la Timișoara la București nu este rambursabil, pot exista opțiuni de schimb sau de modificare a acestuia pentru o taxă suplimentară.

Companii de tren de la Timișoara la București

CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren Timișoara București

Zboruri Timișoara București

Companii aeriene Timișoara București

Carpatair
Carpatair
Tarom
Tarom
Fly Romania
Fly Romania
Căutați bilete de avion Timișoara București

Carpool Timișoara București

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Timișoara și București, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Timișoara la București depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Timișoara la București, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Timișoara și București. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Durata unei călătorii de carpooling între Timișoara și București depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Timișoara București

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Timișoara București

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire