Traseu recomandat
Timișoara
Călătoriți direct la Paris cu zboruri, autocar
Paris
Vezi prețurile
Rute alternative
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Stuttgart
Stuttgart
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Paris
Paris
Vezi prețurile
Timișoara
Călătorie cu autocar, carpooling până la Viena
Viena
Călătorie cu zboruri, autocar, carpooling până la Paris
Paris
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Timișoara la Paris?

Plănuiești să călătorești la Timișoara din Paris și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Timișoara la Paris, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Timișoara și Paris, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Deutsche Bahn, SNCF, Thello, Eurolines sau Blablabus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Timișoara și Paris, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Timișoara și Paris.

Pentru călătoria de la Timișoara la Paris, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Timișoara la Paris

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Timișoara la Paris, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Timișoara Paris cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Timișoara Paris este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Timișoara Paris

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Timișoara și Paris, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Paris într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Timișoara - Paris pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Timișoara Paris

Orașul de plecare
Timișoara
România
Orașul de destinație
Paris
Franţa
Ile-de-France
Distanța
1460 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri și autocar
Căutați bilete Timișoara Paris
Căutați cazare în Paris
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Paris cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Paris cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Timișoara și Paris care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Deutsche Bahn, SNCF, Thello, Eurolines sau Blablabus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Timișoara și Paris cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Timișoara și Paris

Avantajele și dezavantajele zborului de la Timișoara la Paris?
Viteză Zborul între Timișoara și Paris este cel mai rapid mod de a călători cei 1460 km dintre Timișoara și Paris.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Timișoara la Paris, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Timișoara Paris au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la Timișoara la Paris pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Paris trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Timișoara din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Timișoara la Paris?
Servicii la bord Autocarele moderne între Timișoara și Paris sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Timișoara la Paris sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Paris (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Timișoara și Paris, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Timișoara-Paris pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Timișoara la Paris sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Paris pentru a parcurge distanța de 1460 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Timișoara la Paris?
Ecologic Trenul Timișoara-Paris este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Accesibilitate Gările din Timișoara sau Paris sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Confort Trenurile între Timișoara și Paris oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Timișoara-Paris pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Timișoara Paris pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din Timișoara? Unde să ajung în Paris?

Stații de autocar de plecare din Timișoara

Timișoara Normandia
Hartă

Stații de plecare din Timișoara

Ronaţ Triaj Gr. D
Hartă
Ronaţ Triaj h.
Hartă
Ronaţ Triaj Cab.1 h.
Hartă
Timişoara Nord
Hartă

Aeroporturi de plecare în Timișoara

Timisoara
Hartă

Stații de autocar de sosire Paris

Paris Galliéni
Hartă
Paris Quai de Bercy
Hartă
Bibliothèque François Mitterrand
Hartă
Paris Marne La Vallée
Hartă

Stații de sosire Paris

Paris-Est
Hartă
Paris-Gare-de-Lyon
Hartă

Aeroporturi de sosire în Paris

Paris Charles De Gaulle
Hartă
Paris Orly
Hartă
Beauvais-Tille
Hartă
Căutați bilete Timișoara Paris
Căutați cazare în Paris

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Timișoara și Paris

V-ați decis să călătoriți de la Timișoara la Paris și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Timișoara și Paris.

  • 1. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între Timișoara și Paris. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria Timișoara-Paris.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele Timișoara-Paris sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Paris în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Timișoara la Paris. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Paris.

Autocar Timișoara Paris

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Timișoara-Paris, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Frecvența plecărilor spre Timișoara din Paris variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Paris, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Autocarele între Timișoara și Paris oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Timișoara-Paris variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Timișoara la Paris pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între Timișoara și Paris variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Paris pentru data călătoriei tale.

Tarifele pentru autocarele Timișoara-Paris pot varia în funcție de companie, de clasa de rezervare, de data călătoriei și de ora de plecare. Utilizând Vivanoda, vei putea compara prețurile între diferite companii cu un singur click înainte de a rezerva pentru a găsi cea mai bună ofertă.

Companii de autocar Timișoara Paris

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Timișoara Paris

Trenuri Timișoara Paris

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Timișoara la Paris depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Paris sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Timișoara la Paris. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Timișoara la Paris cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Trenurile între Timișoara și Paris sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Timișoara la Paris, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Timișoara la Paris. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Timișoara și Paris.

Companii de tren de la Timișoara la Paris

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SNCF
SNCF
Thello
Thello
CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren Timișoara Paris

Zboruri Timișoara Paris

Companii aeriene Timișoara Paris

Air France
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Vueling Airlines
Vueling Airlines
XL Airways France
XL Airways France
Easyjet
Easyjet
Transavia.com France
Transavia.com France
Ryanair
Ryanair
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Carpatair
Carpatair
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion Timișoara Paris

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire