București
Călătoriți direct la Istanbul cu zboruri, carpooling
Istanbul
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Istanbul?

Plănuiești să călătorești la București din Istanbul și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Istanbul, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Istanbul, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Turkish Airlines, Tarom, Pegasus sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Istanbul, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Istanbul.

Pentru călătoria de la București la Istanbul, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Zboruri ieftine București Istanbul

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Istanbul, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Istanbul într-un timp record.

Împărtășire cu mașina București Istanbul

Carpooling-ul între București și Istanbul este perfect dacă doriți să călătoriți la Istanbul în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în București, fie în Istanbul.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Istanbul pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Istanbul

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Istanbul
Turcia
Distanța
447 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri și carpooling
Căutați bilete București Istanbul
Căutați cazare în Istanbul
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Istanbul cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Istanbul cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Istanbul care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Turkish Airlines, Tarom, Pegasus sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Istanbul cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Istanbul

Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Istanbul?
Viteză Zborul între București și Istanbul este cel mai rapid mod de a călători cei 447 km dintre București și Istanbul.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Istanbul, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Istanbul au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Istanbul pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Istanbul trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la București la Istanbul?
Flexibil Călătoria în comun de la București la Istanbul este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Amabilitate Călătoria în comun între București și Istanbul este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Economic Călătoria în comun de la București la Istanbul este adesea cel mai economic mod de a călători.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră București Istanbul. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la București la Istanbul poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Istanbul?

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă

Aeroporturi de sosire în Istanbul

Ataturk
Hartă
Sabiha Gokcen
Hartă
Căutați bilete București Istanbul
Căutați cazare în Istanbul

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Istanbul

V-ați decis să călătoriți de la București la Istanbul și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Istanbul.

  • 1. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între București și Istanbul cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Istanbul.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Istanbul. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Istanbul.
  • 3. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la București la Istanbul. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Istanbul, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Zboruri București Istanbul

Companii aeriene București Istanbul

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Tarom
Tarom
Pegasus
Pegasus
Qatar Airways
Qatar Airways
Air Moldova
Air Moldova
Atlasjet
Atlasjet
Moldavian Airlines
Moldavian Airlines
Căutați bilete de avion București Istanbul

Carpool București Istanbul

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către București Istanbul pentru a discuta aceste aspecte.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la București la Istanbul depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la București la Istanbul, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Durata unei călătorii de carpooling între București și Istanbul depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între București și Istanbul, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Plata pentru o utilizare în comun a mașinii de la București la Istanbul se face de obicei online, prin intermediul site-ului de carpooling folosit pentru a rezerva călătoria. Sunt disponibile diferite opțiuni de plată, în funcție de site-ul web utilizat.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor București Istanbul

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună București Istanbul
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire