Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Istanbul cu carpooling, zboruri
Istanbul
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu tren, carpooling până la Constanța
Constanța
Călătorie cu zboruri până la Istanbul
Istanbul
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Istanbul?

Plănuiești să călătorești la București din Istanbul și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Istanbul, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Istanbul, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Tarom, Turkish Airlines, Pegasus, CFR Călători sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Istanbul, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Istanbul.

Pentru călătoria de la București la Istanbul, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

București Istanbul cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Istanbul este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Istanbul

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Istanbul, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Istanbul într-un timp record.

Împărtășire cu mașina București Istanbul

Carpooling-ul între București și Istanbul este perfect dacă doriți să călătoriți la Istanbul în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în București, fie în Istanbul.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Istanbul pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Istanbul

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Istanbul
Turcia
Distanța
447 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu carpooling și zboruri
Căutați bilete București Istanbul
Căutați cazare în Istanbul
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Istanbul cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Istanbul cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Istanbul care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Tarom, Turkish Airlines, Pegasus, CFR Călători sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Istanbul cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Istanbul

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la București la Istanbul?
Flexibil Călătoria în comun de la București la Istanbul este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Amabilitate Călătoria în comun între București și Istanbul este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Economic Călătoria în comun de la București la Istanbul este adesea cel mai economic mod de a călători.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră București Istanbul. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la București la Istanbul poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Istanbul?
Peisaje Trenurile între București și Istanbul oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Viteză Trenurile de la București la Istanbul sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Accesibilitate Gările din București sau Istanbul sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren București-Istanbul pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor București Istanbul pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Istanbul?
Viteză Zborul între București și Istanbul este cel mai rapid mod de a călători cei 447 km dintre București și Istanbul.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Istanbul, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Istanbul au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Istanbul pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Istanbul trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Istanbul?

Stații de plecare din București

Bucureşti Nord Gr.A
Hartă
Bucureşti Băneasa
Hartă
Bucureşti Obor
Hartă

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă

Aeroporturi de sosire în Istanbul

Ataturk
Hartă
Sabiha Gokcen
Hartă
Căutați bilete București Istanbul
Căutați cazare în Istanbul

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Istanbul

V-ați decis să călătoriți de la București la Istanbul și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Istanbul.

  • 1. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între București și Istanbul cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Istanbul.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Istanbul. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Istanbul.
  • 3. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la București la Istanbul. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Istanbul, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Trenuri București Istanbul

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Istanbul cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Istanbul. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Istanbul.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Istanbul. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Trenurile între București și Istanbul sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Biletele de tren de la București la Istanbul pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Este posibil să rezervați un loc special în trenul dintre București și Istanbul. În funcție de companie, acest serviciu poate fi contra cost. Locurile pot fi rezervate online sau la casa de bilete din gară.

Companii de tren de la București la Istanbul

CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren București Istanbul

Zboruri București Istanbul

Companii aeriene București Istanbul

Tarom
Tarom
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Căutați bilete de avion București Istanbul

Carpool București Istanbul

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către București Istanbul pentru a discuta aceste aspecte.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la București la Istanbul depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la București la Istanbul, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Durata unei călătorii de carpooling între București și Istanbul depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între București și Istanbul, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Plata pentru o utilizare în comun a mașinii de la București la Istanbul se face de obicei online, prin intermediul site-ului de carpooling folosit pentru a rezerva călătoria. Sunt disponibile diferite opțiuni de plată, în funcție de site-ul web utilizat.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor București Istanbul

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună București Istanbul

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire