Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Barcelona cu zboruri
Barcelona
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu tren, carpooling până la Craiova
Craiova
Călătorie cu zboruri până la Barcelona
Barcelona
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Madrid
Madrid
Călătorie cu autocar, carpooling, tren până la Barcelona
Barcelona
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Barcelona?

Plănuiești să călătorești la București din Barcelona și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Barcelona, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Barcelona, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Renfe, SNCF, CFR Călători, Blablabus sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Barcelona, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Barcelona.

Pentru călătoria de la București la Barcelona, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Barcelona

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Barcelona, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Barcelona cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Barcelona este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Barcelona

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Barcelona, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Barcelona într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Barcelona pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Barcelona

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Barcelona
Spania
Catalonia
Distanța
1971 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Barcelona
Căutați cazare în Barcelona
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Barcelona cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Barcelona cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Barcelona care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Renfe, SNCF, CFR Călători, Blablabus sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Barcelona cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Barcelona

Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Barcelona?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Barcelona, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între București și Barcelona este cel mai rapid mod de a călători cei 1971 km dintre București și Barcelona.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Barcelona au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Barcelona pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Barcelona trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Barcelona?
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Barcelona sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Barcelona sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Barcelona (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Barcelona, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Barcelona sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Barcelona pentru a parcurge distanța de 1971 km.
Confort Autocarele București-Barcelona pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Barcelona?
Accesibilitate Gările din București sau Barcelona sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Confort Trenurile între București și Barcelona oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Viteză Trenurile de la București la Barcelona sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Flexibilitate Orele trenurilor București Barcelona pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren București-Barcelona pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Barcelona?

Stații de plecare din București

Carpaţi h.(900)
Hartă
Bucureşti Basarab h.
Hartă
Bucureşti Nord Gr.B
Hartă
Bucureşti Nord Gr.A
Hartă
Bucureşti Băneasa
Hartă

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Barcelona

Barcelone Norte
Hartă
Barcelone Sants
Hartă
Barcelona Puerto Maritimo
Hartă

Stații de sosire Barcelona

Barcelona-Sants
Hartă

Aeroporturi de sosire în Barcelona

Barcelona-El Prat
Hartă
Căutați bilete București Barcelona
Căutați cazare în Barcelona

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Barcelona

V-ați decis să călătoriți de la București la Barcelona și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Barcelona.

  • 1. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele București-Barcelona sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Barcelona în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul București-Barcelona. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Barcelona.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Barcelona. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Barcelona.
  • 3. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între București și Barcelona cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Barcelona.

Autocar București Barcelona

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar București-Barcelona. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Majoritatea autocarelor între București și Barcelona sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre București din Barcelona variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Barcelona, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Barcelona variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Barcelona pe Vivanoda.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Barcelona, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Autocarele între București și Barcelona oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Companii de autocar București Barcelona

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Căutați bilete de autocar București Barcelona

Trenuri București Barcelona

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Barcelona. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Barcelona cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la București la Barcelona pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Trenurile între București și Barcelona sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Barcelona. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Barcelona.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la București la Barcelona, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la București la Barcelona

Renfe
Renfe
SNCF
SNCF
CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren București Barcelona

Zboruri București Barcelona

Companii aeriene București Barcelona

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Tarom
Tarom
Easyjet
Easyjet
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion București Barcelona

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire