Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Paris cu zboruri
Paris
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu tren, carpooling până la Timișoara
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Paris
Paris
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Lyon
Lyon
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Paris
Paris
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Paris?

Plănuiești să călătorești la București din Paris și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Paris, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Paris, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (TGV Lyria, Deutsche Bahn, SNCF, Eurolines sau Blablabus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Paris, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Paris.

Pentru călătoria de la București la Paris, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Paris

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Paris, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Paris cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Paris este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Paris

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Paris, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Paris într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Paris pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Paris

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Paris
Franţa
Ile-de-France
Distanța
1870 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Paris
Căutați cazare în Paris
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Paris cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Paris cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Paris care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi TGV Lyria, Deutsche Bahn, SNCF, Eurolines sau Blablabus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Paris cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Paris

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Paris?
Prețuri Biletele de autocar de la București la Paris sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Paris (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Paris, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Paris sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele București-Paris pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Paris sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Paris pentru a parcurge distanța de 1870 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Paris?
Peisaje Trenurile între București și Paris oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Viteză Trenurile de la București la Paris sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Accesibilitate Gările din București sau Paris sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren București-Paris pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor București Paris pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Paris?
Viteză Zborul între București și Paris este cel mai rapid mod de a călători cei 1870 km dintre București și Paris.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Paris, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Prețuri Biletele de avion de la București la Paris pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Paris trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Paris au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Paris?

Stații de plecare din București

Bucureşti Nord Gr.A
Hartă
Bucureşti Băneasa
Hartă

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Paris

Paris Galliéni
Hartă
Paris Quai de Bercy
Hartă
Bibliothèque François Mitterrand
Hartă
Paris Marne La Vallée
Hartă
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Hartă
Paris-Bercy
Hartă
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Hartă
Orly Sud
Hartă
Paris-Orly Aéroport
Hartă

Stații de sosire Paris

Paris-Gare-de-Lyon
Hartă
Marne-la-Vallée-Chessy
Hartă
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Hartă
Paris-Est
Hartă
Paris-Nord
Hartă
Paris-Bercy
Hartă

Aeroporturi de sosire în Paris

Paris Charles De Gaulle
Hartă
Paris Orly
Hartă
Beauvais-Tille
Hartă
Căutați bilete București Paris
Căutați cazare în Paris

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Paris

V-ați decis să călătoriți de la București la Paris și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Paris.

  • 1. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între București și Paris cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Paris.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele București-Paris sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Paris în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul București-Paris. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Paris.
  • 3. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la București la Paris, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Paris și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.

Autocar București Paris

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar București-Paris. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Frecvența plecărilor spre București din Paris variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Paris, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Paris variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Paris pe Vivanoda.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar București-Paris va atrage costuri suplimentare.

Autocarele între București și Paris oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Majoritatea autocarelor între București și Paris sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Companii de autocar București Paris

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Căutați bilete de autocar București Paris

Trenuri București Paris

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Paris. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Paris, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Trenurile între București și Paris sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Paris. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Paris.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la București la Paris depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Paris sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Biletele pentru ruta București-Paris pot fi ridicate de la gară, tipărite acasă sau direct de pe telefonul mobil. De asemenea, este posibil să ridicați bilete folosind un chioșc de autoservire în unele stații.

Companii de tren de la București la Paris

TGV Lyria
TGV Lyria
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
Thello
Thello
Russian Railways
Russian Railways
CFR Călători
CFR Călători
OUIGO
OUIGO
Căutați bilete de tren București Paris

Zboruri București Paris

Companii aeriene București Paris

Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Lufthansa
Lufthansa
Alitalia
Alitalia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
British Airways
British Airways
Transavia.com France
Transavia.com France
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Blue Air
Blue Air
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Carpatair
Carpatair
Fly Romania
Fly Romania
Căutați bilete de avion București Paris

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire