Traseu recomandat
Cluj-Napoca
Călătoriți direct la Roma cu zboruri, autocar
Roma
Vezi prețurile
Rute alternative
Cluj-Napoca
Călătorie cu tren, carpooling până la Craiova
Craiova
Călătorie cu zboruri până la Roma
Roma
Vezi prețurile
Cluj-Napoca
Călătorie cu autocar, carpooling până la Viena
Viena
Călătorie cu zboruri, tren, carpooling până la Roma
Roma
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Cluj-Napoca la Roma?

Plănuiești să călătorești la Cluj-Napoca din Roma și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Roma, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Cluj-Napoca și Roma, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (ÖBB, CFR Călători, FlixBus, Alitalia sau Vueling Airlines), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Cluj-Napoca și Roma, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Cluj-Napoca și Roma.

Pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Roma, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Cluj-Napoca la Roma

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Roma, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Cluj-Napoca Roma cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Cluj-Napoca Roma este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Cluj-Napoca Roma

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Cluj-Napoca și Roma, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Roma într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Cluj-Napoca - Roma pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Cluj-Napoca Roma

Orașul de plecare
Cluj-Napoca
România
Orașul de destinație
Roma
Italia
Latium
Distanța
1036 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri și autocar
Căutați bilete Cluj-Napoca Roma
Căutați cazare în Roma
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Roma cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Roma cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Cluj-Napoca și Roma care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi ÖBB, CFR Călători, FlixBus, Alitalia sau Vueling Airlines, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Cluj-Napoca și Roma cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Cluj-Napoca și Roma

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Cluj-Napoca la Roma?
Viteză Trenurile de la Cluj-Napoca la Roma sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Ecologic Trenul Cluj-Napoca-Roma este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Confort Trenurile între Cluj-Napoca și Roma oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren Cluj-Napoca-Roma pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Cluj-Napoca Roma pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Cluj-Napoca la Roma?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Cluj-Napoca și Roma, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Cluj-Napoca la Roma sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Roma (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Cluj-Napoca și Roma sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele Cluj-Napoca-Roma pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Cluj-Napoca la Roma sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Roma pentru a parcurge distanța de 1036 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Cluj-Napoca la Roma?
Viteză Zborul între Cluj-Napoca și Roma este cel mai rapid mod de a călători cei 1036 km dintre Cluj-Napoca și Roma.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Cluj-Napoca la Roma, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Roma trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Cluj-Napoca din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Cluj-Napoca la Roma pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Cluj-Napoca Roma au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din Cluj-Napoca? Unde să ajung în Roma?

Stații de autocar de plecare din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Hartă

Stații de plecare din Cluj-Napoca

Cluj Napoca
Hartă
Apahida
Hartă
Dezmir h.
Hartă
Cluj Napoca Est
Hartă
Cojocna Hm.
Hartă

Aeroporturi de plecare în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă

Stații de autocar de sosire Roma

Roma Tiburtina
Hartă

Stații de sosire Roma

Roma Termini
Hartă

Aeroporturi de sosire în Roma

Fiumicino
Hartă
Ciampino
Hartă
Căutați bilete Cluj-Napoca Roma
Căutați cazare în Roma

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Cluj-Napoca și Roma

V-ați decis să călătoriți de la Cluj-Napoca la Roma și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Cluj-Napoca și Roma.

  • 1. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Cluj-Napoca la Roma, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Roma și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 2. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Cluj-Napoca la Roma. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Roma, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Cluj-Napoca-Roma sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Roma în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Cluj-Napoca-Roma. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Roma.

Autocar Cluj-Napoca Roma

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Cluj-Napoca-Roma, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Majoritatea autocarelor între Cluj-Napoca și Roma sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre Cluj-Napoca din Roma variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Roma, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Cluj-Napoca-Roma variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Cluj-Napoca la Roma pe Vivanoda.

Autocarele între Cluj-Napoca și Roma oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Tarifele pentru autocarele Cluj-Napoca-Roma pot varia în funcție de companie, de clasa de rezervare, de data călătoriei și de ora de plecare. Utilizând Vivanoda, vei putea compara prețurile între diferite companii cu un singur click înainte de a rezerva pentru a găsi cea mai bună ofertă.

Companii de autocar Cluj-Napoca Roma

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Cluj-Napoca Roma

Trenuri Cluj-Napoca Roma

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Cluj-Napoca la Roma cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Cluj-Napoca la Roma. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Cluj-Napoca și Roma.

Biletele de tren de la Cluj-Napoca la Roma pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Cluj-Napoca și Roma, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Cluj-Napoca la Roma. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Cluj-Napoca la Roma, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la Cluj-Napoca la Roma

ÖBB
ÖBB
CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren Cluj-Napoca Roma

Zboruri Cluj-Napoca Roma

Companii aeriene Cluj-Napoca Roma

Alitalia
Alitalia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Wizzair
Wizzair
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Easyjet
Easyjet
Tarom
Tarom
Carpatair
Carpatair
Căutați bilete de avion Cluj-Napoca Roma

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire