Cluj-Napoca
Călătoriți direct la București cu zboruri, tren, carpooling
București
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Cluj-Napoca la București?

Plănuiești să călătorești la Cluj-Napoca din București și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la București, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Cluj-Napoca și București, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (CFR Călători, FlixBus, Tarom, Blue Air sau Wizzair), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Cluj-Napoca și București, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Cluj-Napoca și București.

Pentru călătoria de la Cluj-Napoca la București, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Cluj-Napoca la București

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Cluj-Napoca la București, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Cluj-Napoca București cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Cluj-Napoca București este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Cluj-Napoca București

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Cluj-Napoca și București, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la București într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Cluj-Napoca București

Carpooling-ul între Cluj-Napoca și București este perfect dacă doriți să călătoriți la București în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Cluj-Napoca, fie în București.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Cluj-Napoca - București pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Cluj-Napoca București

Orașul de plecare
Cluj-Napoca
România
Orașul de destinație
București
România
Distanța
325 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri, tren și carpooling
Căutați bilete Cluj-Napoca București
Căutați cazare în București
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la București cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la București cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Cluj-Napoca și București care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi CFR Călători, FlixBus, Tarom, Blue Air sau Wizzair, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Cluj-Napoca și București cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Cluj-Napoca și București

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Cluj-Napoca la București?
Viteză Trenurile de la Cluj-Napoca la București sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Peisaje Trenurile între Cluj-Napoca și București oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Accesibilitate Gările din Cluj-Napoca sau București sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren Cluj-Napoca-București pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Cluj-Napoca București pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Cluj-Napoca la București?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Cluj-Napoca și București, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Cluj-Napoca și București sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Cluj-Napoca la București sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre București (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Cluj-Napoca-București pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Cluj-Napoca la București sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre București pentru a parcurge distanța de 325 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Cluj-Napoca la București?
Viteză Zborul între Cluj-Napoca și București este cel mai rapid mod de a călători cei 325 km dintre Cluj-Napoca și București.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Cluj-Napoca la București, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre București trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Cluj-Napoca din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Cluj-Napoca București au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la Cluj-Napoca la București pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Cluj-Napoca la București?
Flexibil Călătoria în comun de la Cluj-Napoca la București este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Economic Călătoria în comun de la Cluj-Napoca la București este adesea cel mai economic mod de a călători.
Amabilitate Călătoria în comun între Cluj-Napoca și București este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Cluj-Napoca la București poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Cluj-Napoca București. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Cluj-Napoca? Unde să ajung în București?

Stații de autocar de plecare din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Hartă

Stații de plecare din Cluj-Napoca

Apahida
Hartă
Cluj Napoca
Hartă
Dezmir h.
Hartă
Cluj Napoca Est
Hartă
Cojocna Hm.
Hartă

Aeroporturi de plecare în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă

Stații de sosire București

Bucureşti Nord Gr.A
Hartă
Carpaţi h.(900)
Hartă
Bucureşti Basarab h.
Hartă
Bucureşti Nord Gr.B
Hartă
Depoul Buc.Triaj h. (IIIK)
Hartă
Pajura Hm. (IIIK)
Hartă
Bucureşti Triaj hc.
Hartă
Bucureşti Băneasa
Hartă

Aeroporturi de sosire în București

Otopeni International
Hartă
Căutați bilete Cluj-Napoca București
Căutați cazare în București

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Cluj-Napoca și București

V-ați decis să călătoriți de la Cluj-Napoca la București și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Cluj-Napoca și București.

  • 1. Evitați orele de vârf
    Biletele Cluj-Napoca-București sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre București în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 2. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între Cluj-Napoca și București cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre București.
  • 3. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Cluj-Napoca la București. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la București, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Autocar Cluj-Napoca București

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Cluj-Napoca-București va atrage costuri suplimentare.

Frecvența plecărilor spre Cluj-Napoca din București variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către București, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Cluj-Napoca-București, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Majoritatea autocarelor între Cluj-Napoca și București sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Cluj-Napoca-București. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Cluj-Napoca-București variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Cluj-Napoca la București pe Vivanoda.

Companii de autocar Cluj-Napoca București

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Cluj-Napoca București

Trenuri Cluj-Napoca București

Biletele de tren de la Cluj-Napoca la București pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Cluj-Napoca la București. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Cluj-Napoca la București cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Trenurile între Cluj-Napoca și București sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Cluj-Napoca și București, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Cluj-Napoca la București, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la Cluj-Napoca la București

CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren Cluj-Napoca București

Zboruri Cluj-Napoca București

Companii aeriene Cluj-Napoca București

Tarom
Tarom
Blue Air
Blue Air
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion Cluj-Napoca București

Carpool Cluj-Napoca București

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Cluj-Napoca și București. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Cluj-Napoca la București depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Cluj-Napoca la București, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Cluj-Napoca și București, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Cluj-Napoca București pentru a discuta aceste aspecte.

Durata unei călătorii de carpooling între Cluj-Napoca și București depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Cluj-Napoca la București depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Cluj-Napoca București

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Cluj-Napoca București

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire