ÖBB

Cu o rețea extinsă care deservește orașele Tarvisio, Sankt Valentin, Florența, Langen am Arlberg, Pörtschach am Wörther See, Sf. Veit an der Glan, Seefeld in Tirol și Bohumin, ÖBB este alegerea ideală pentru călătoriile cu trenul în Austria, Germania și Italia.

Descoperiți minunile din Bohumin, Seefeld in Tirol, Sf. Veit an der Glan, Pörtschach am Wörther See, Langen am Arlberg, Florența, Sankt Valentin și Tarvisio și din împrejurimile acestora cu confortul biletelor de tren ÖBB. Cu plecări regulate și orare convenabile, vă puteți planifica călătoria cu încredere, indiferent dacă călătoriți pentru afaceri sau de plăcere.

Trenurile ÖBB vă oferă o experiență de călătorie excepțională, cu facilități moderne și confortabile. Bucurați-vă de priveliști panoramice, de scaune spațioase și confortabile și de servicii prietenoase și atente pentru o călătorie cât mai plăcută.

Așadar, comparați acum biletele de tren ÖBB pe Vivanoda și rezervați-l pe cel care se potrivește cel mai bine așteptărilor și bugetului dumneavoastră.

None

None
None
None
None