Viena
Călătoriți direct la Munchen cu zboruri, autocar, tren, carpooling
Munchen
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Viena la Munchen?

Plănuiești să călătorești la Viena din Munchen și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Viena la Munchen, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Viena și Munchen, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Deutsche Bahn, ÖBB, MÁV, FlixBus sau Hellö), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Viena și Munchen, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Viena și Munchen.

Pentru călătoria de la Viena la Munchen, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Viena la Munchen

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Viena la Munchen, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Viena Munchen cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Viena Munchen este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Viena Munchen

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Viena și Munchen, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Munchen într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Viena Munchen

Carpooling-ul între Viena și Munchen este perfect dacă doriți să călătoriți la Munchen în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Viena, fie în Munchen.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Viena - Munchen pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Viena Munchen

Orașul de plecare
Viena
Austria
Viena
Orașul de destinație
Munchen
Germania
Bavaria
Distanța
355 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri, autocar, tren și carpooling
Căutați bilete Viena Munchen
Căutați cazare în Munchen
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Viena la Munchen cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Viena la Munchen cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Viena și Munchen care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Deutsche Bahn, ÖBB, MÁV, FlixBus sau Hellö, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Viena și Munchen cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Viena și Munchen

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Viena la Munchen?
Prețuri Biletele de autocar de la Viena la Munchen sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Munchen (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Viena și Munchen, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Viena și Munchen sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele Viena-Munchen pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Viena la Munchen sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Munchen pentru a parcurge distanța de 355 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Viena la Munchen?
Confort Trenurile între Viena și Munchen oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Peisaje Trenurile între Viena și Munchen oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Viteză Trenurile de la Viena la Munchen sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Costuri Biletele de tren Viena-Munchen pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Viena Munchen pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Viena la Munchen?
Viteză Zborul între Viena și Munchen este cel mai rapid mod de a călători cei 355 km dintre Viena și Munchen.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Viena la Munchen, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Prețuri Biletele de avion de la Viena la Munchen pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Munchen trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Viena din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Viena Munchen au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Viena la Munchen?
Economic Călătoria în comun de la Viena la Munchen este adesea cel mai economic mod de a călători.
Flexibil Călătoria în comun de la Viena la Munchen este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Amabilitate Călătoria în comun între Viena și Munchen este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Viena la Munchen poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Viena Munchen. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Viena? Unde să ajung în Munchen?

Stații de autocar de plecare din Viena

(VIB) Vienna International Busterminal
Hartă
Wien Hütteldorf
Hartă
Wien Westbahnhof
Hartă
Vienna Erdberg
Hartă

Stații de plecare din Viena

Wien Westbahnhof
Hartă
Wien Hütteldorf
Hartă
Wien Meidling
Hartă

Aeroporturi de plecare în Viena

Vienna-Schwechat International
Hartă

Stații de autocar de sosire Munchen

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Hartă
Munich central bus station
Hartă

Stații de sosire Munchen

München Hbf
Hartă
München Ost
Hartă
München-Pasing
Hartă

Aeroporturi de sosire în Munchen

Franz Josef Strauss
Hartă
Căutați bilete Viena Munchen
Căutați cazare în Munchen

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Viena și Munchen

V-ați decis să călătoriți de la Viena la Munchen și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Viena și Munchen.

  • 1. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între Viena și Munchen. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria Viena-Munchen.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele Viena-Munchen sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Munchen în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Viena la Munchen. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Munchen.

Autocar Viena Munchen

Majoritatea autocarelor între Viena și Munchen sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între Viena și Munchen variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Munchen pentru data călătoriei tale.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Viena-Munchen. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Autocarele între Viena și Munchen oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Frecvența plecărilor spre Viena din Munchen variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Munchen, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Viena-Munchen variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Viena la Munchen pe Vivanoda.

Companii de autocar Viena Munchen

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Căutați bilete de autocar Viena Munchen

Trenuri Viena Munchen

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Viena la Munchen. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Viena și Munchen.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Viena la Munchen depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Munchen sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Trenurile între Viena și Munchen sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Biletele de tren de la Viena la Munchen pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Viena la Munchen cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Viena la Munchen, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la Viena la Munchen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
MÁV
MÁV
WestBahn
WestBahn
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
Căutați bilete de tren Viena Munchen

Zboruri Viena Munchen

Companii aeriene Viena Munchen

Austrian Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Niki Airlines
Niki Airlines
Căutați bilete de avion Viena Munchen

Carpool Viena Munchen

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Viena și Munchen, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Viena și Munchen. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Durata unei călătorii de carpooling între Viena și Munchen depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Viena la Munchen depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Viena la Munchen, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Este posibil să solicitați o oprire pe traseu atunci când faceți carpooling de la Viena la Munchen, dar depinde de șofer și de ceilalți pasageri. Este important să verificați cu șoferul înainte de rezervare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Viena Munchen

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Viena Munchen
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire