Munchen
Călătoriți direct la Salzburg cu tren, autocar, carpooling
Salzburg
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Munchen la Salzburg?

Plănuiești să călătorești la Munchen din Salzburg și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Munchen la Salzburg, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Munchen și Salzburg, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (MÁV, Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus sau Hellö), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Munchen și Salzburg, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Munchen și Salzburg.

Pentru călătoria de la Munchen la Salzburg, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Munchen la Salzburg

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Munchen la Salzburg, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Munchen Salzburg cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Munchen Salzburg este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Munchen Salzburg

Carpooling-ul între Munchen și Salzburg este perfect dacă doriți să călătoriți la Salzburg în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Munchen, fie în Salzburg.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Munchen - Salzburg pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Munchen Salzburg

Orașul de plecare
Munchen
Germania
Bavaria
Orașul de destinație
Salzburg
Austria
Salzburg
Distanța
115 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren, autocar și carpooling
Căutați bilete Munchen Salzburg
Căutați cazare în Salzburg
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Munchen la Salzburg cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Munchen la Salzburg cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Munchen și Salzburg care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi MÁV, Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus sau Hellö, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Munchen și Salzburg cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Munchen și Salzburg

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Munchen la Salzburg?
Peisaje Trenurile între Munchen și Salzburg oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Viteză Trenurile de la Munchen la Salzburg sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Costuri Biletele de tren Munchen-Salzburg pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Munchen Salzburg pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Munchen la Salzburg?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Munchen și Salzburg, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Munchen la Salzburg sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Salzburg (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Munchen-Salzburg pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Munchen la Salzburg sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Salzburg pentru a parcurge distanța de 115 km.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Munchen la Salzburg?
Amabilitate Călătoria în comun între Munchen și Salzburg este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Flexibil Călătoria în comun de la Munchen la Salzburg este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Munchen Salzburg. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.

De unde să începi din Munchen? Unde să ajung în Salzburg?

Stații de autocar de plecare din Munchen

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Hartă
Munich central bus station
Hartă

Stații de plecare din Munchen

München Hbf
Hartă
München Ost
Hartă
München-Pasing
Hartă

Stații de autocar de sosire Salzburg

Salzburg Flughafen
Hartă
Salzburg Hbf/Lastenstr.
Hartă

Stații de sosire Salzburg

Salzburg Hbf
Hartă
Salzburg Süd
Hartă
Salzburg Aiglhof
Hartă
Salzburg Gnigl
Hartă
Salzburg Liefering
Hartă
Salzburg Mülln-Altstadt
Hartă
Salzburg Taxham Europark
Hartă
Salzburg Aigen
Hartă
Salzburg Parsch
Hartă
Salzburg Sam
Hartă
Căutați bilete Munchen Salzburg
Căutați cazare în Salzburg

Autocar Munchen Salzburg

Frecvența plecărilor spre Munchen din Salzburg variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Salzburg, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între Munchen și Salzburg variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Salzburg pentru data călătoriei tale.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Munchen-Salzburg variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Munchen la Salzburg pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între Munchen și Salzburg sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Companii de autocar Munchen Salzburg

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Căutați bilete de autocar Munchen Salzburg

Trenuri Munchen Salzburg

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Munchen la Salzburg cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Munchen la Salzburg depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Salzburg sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Munchen și Salzburg, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Munchen la Salzburg. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Munchen și Salzburg.

Companii de tren de la Munchen la Salzburg

MÁV
MÁV
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
Căutați bilete de tren Munchen Salzburg

Carpool Munchen Salzburg

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Munchen și Salzburg. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Munchen la Salzburg depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Munchen la Salzburg, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Munchen și Salzburg, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Durata unei călătorii de carpooling între Munchen și Salzburg depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Munchen Salzburg

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Munchen Salzburg
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire