Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Bruxelles cu zboruri, autocar
Bruxelles
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Charleroi
Charleroi
Călătorie cu carpooling, tren, autocar până la Bruxelles
Bruxelles
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Köln
Köln
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Bruxelles
Bruxelles
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Bruxelles?

Plănuiești să călătorești la București din Bruxelles și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Bruxelles, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Bruxelles, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Eurostar, Thalys, Deutsche Bahn, FlixBus sau Blablabus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Bruxelles, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Bruxelles.

Pentru călătoria de la București la Bruxelles, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Bruxelles

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Bruxelles, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Bruxelles cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Bruxelles este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Bruxelles

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Bruxelles, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Bruxelles într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Bruxelles pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Bruxelles

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Bruxelles
Belgia
Distanța
1770 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri și autocar
Căutați bilete București Bruxelles
Căutați cazare în Bruxelles
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Bruxelles cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Bruxelles cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Bruxelles care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Eurostar, Thalys, Deutsche Bahn, FlixBus sau Blablabus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Bruxelles cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Bruxelles

Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Bruxelles?
Viteză Zborul între București și Bruxelles este cel mai rapid mod de a călători cei 1770 km dintre București și Bruxelles.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Bruxelles, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Bruxelles au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Bruxelles pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Bruxelles trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Bruxelles?
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Bruxelles sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Bruxelles sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Bruxelles (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Bruxelles, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele București-Bruxelles pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Bruxelles sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Bruxelles pentru a parcurge distanța de 1770 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Bruxelles?
Accesibilitate Gările din București sau Bruxelles sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Ecologic Trenul București-Bruxelles este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Confort Trenurile între București și Bruxelles oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Costuri Biletele de tren București-Bruxelles pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor București Bruxelles pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Bruxelles?

Stații de autocar de plecare din București

Bucharest
Hartă

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Bruxelles

Bruxelles-Nord
Hartă
Bruxelles-Midi
Hartă
Rue du Cardinal Mercier
Hartă
Brussels Airport
Hartă

Stații de sosire Bruxelles

Bruxelles-Midi
Hartă
Bruxelles-Nord
Hartă
Bruxelles-Aéroport
Hartă
Bruxelles-Central
Hartă
Bruxelles-Chapelle
Hartă
Bruxelles-Congres
Hartă
Schaarbeek
Hartă

Aeroporturi de sosire în Bruxelles

Brussels-Zaventem International
Hartă
Căutați bilete București Bruxelles
Căutați cazare în Bruxelles

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Bruxelles

V-ați decis să călătoriți de la București la Bruxelles și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Bruxelles.

  • 1. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Bruxelles. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Bruxelles.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele București-Bruxelles sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Bruxelles în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la București la Bruxelles. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Bruxelles, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Autocar București Bruxelles

Autocarele între București și Bruxelles oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Bruxelles variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Bruxelles pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între București și Bruxelles sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre București din Bruxelles variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Bruxelles, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Bruxelles, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Majoritatea companiilor de autocare permit pasagerilor să mănânce sau să bea în autocarele București-Bruxelles, unele chiar oferă un serviciu de gustări de unde puteți cumpăra o băutură sau un sandviș. Cu toate acestea, este indicat să verificați politicile specifice ale fiecărei companii înainte de a călători.

Companii de autocar București Bruxelles

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Brussels City Shuttle
Brussels City Shuttle
Căutați bilete de autocar București Bruxelles

Trenuri București Bruxelles

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Bruxelles cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Bruxelles. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Bruxelles.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Bruxelles. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Trenurile între București și Bruxelles sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Bruxelles, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Biletele de tren de la București la Bruxelles pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Companii de tren de la București la Bruxelles

Eurostar
Eurostar
Thalys
Thalys
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Izy
Izy
SNCB-NMBS
SNCB-NMBS
SNCF
SNCF
Căutați bilete de tren București Bruxelles

Zboruri București Bruxelles

Companii aeriene București Bruxelles

Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Blue Air
Blue Air
Germanwings
Germanwings
Air France
Air France
Căutați bilete de avion București Bruxelles
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire