București
Călătoriți direct la Cluj-Napoca cu tren, carpooling, zboruri
Cluj-Napoca
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Cluj-Napoca?

Plănuiești să călătorești la București din Cluj-Napoca și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Cluj-Napoca, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Cluj-Napoca, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (CFR Călători, FlixBus, Tarom, Blue Air sau Wizzair), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Cluj-Napoca, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Cluj-Napoca.

Pentru călătoria de la București la Cluj-Napoca, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Cluj-Napoca

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Cluj-Napoca, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Cluj-Napoca cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Cluj-Napoca este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Cluj-Napoca

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Cluj-Napoca, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Cluj-Napoca într-un timp record.

Împărtășire cu mașina București Cluj-Napoca

Carpooling-ul între București și Cluj-Napoca este perfect dacă doriți să călătoriți la Cluj-Napoca în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în București, fie în Cluj-Napoca.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Cluj-Napoca pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Cluj-Napoca

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Cluj-Napoca
România
Distanța
325 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren, carpooling și zboruri
Căutați bilete București Cluj-Napoca
Căutați cazare în Cluj-Napoca
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Cluj-Napoca cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Cluj-Napoca cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Cluj-Napoca care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi CFR Călători, FlixBus, Tarom, Blue Air sau Wizzair, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Cluj-Napoca cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Cluj-Napoca

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Cluj-Napoca?
Viteză Trenurile de la București la Cluj-Napoca sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Peisaje Trenurile între București și Cluj-Napoca oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Accesibilitate Gările din București sau Cluj-Napoca sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren București-Cluj-Napoca pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor București Cluj-Napoca pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Cluj-Napoca?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Cluj-Napoca, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Cluj-Napoca sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Cluj-Napoca sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Cluj-Napoca (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele București-Cluj-Napoca pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Cluj-Napoca sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Cluj-Napoca pentru a parcurge distanța de 325 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Cluj-Napoca?
Viteză Zborul între București și Cluj-Napoca este cel mai rapid mod de a călători cei 325 km dintre București și Cluj-Napoca.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Cluj-Napoca, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Cluj-Napoca trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Cluj-Napoca au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Cluj-Napoca pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la București la Cluj-Napoca?
Flexibil Călătoria în comun de la București la Cluj-Napoca este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Economic Călătoria în comun de la București la Cluj-Napoca este adesea cel mai economic mod de a călători.
Amabilitate Călătoria în comun între București și Cluj-Napoca este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la București la Cluj-Napoca poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră București Cluj-Napoca. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Cluj-Napoca?

Stații de plecare din București

Carpaţi h.(900)
Hartă
Bucureşti Basarab h.
Hartă
Bucureşti Nord Gr.B
Hartă
Bucureşti Nord Gr.A
Hartă
Depoul Buc.Triaj h. (IIIK)
Hartă
Pajura Hm. (IIIK)
Hartă
Bucureşti Băneasa
Hartă

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă

Stații de autocar de sosire Cluj-Napoca

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Hartă

Stații de sosire Cluj-Napoca

Apahida
Hartă
Cluj Napoca
Hartă
Dezmir h.
Hartă
Cluj Napoca Est
Hartă
Clujana h.
Hartă

Aeroporturi de sosire în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă
Căutați bilete București Cluj-Napoca
Căutați cazare în Cluj-Napoca

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Cluj-Napoca

V-ați decis să călătoriți de la București la Cluj-Napoca și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Cluj-Napoca.

  • 1. Evitați orele de vârf
    Biletele București-Cluj-Napoca sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Cluj-Napoca în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 2. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între București și Cluj-Napoca cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Cluj-Napoca.
  • 3. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la București la Cluj-Napoca. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Cluj-Napoca, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Autocar București Cluj-Napoca

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar București-Cluj-Napoca va atrage costuri suplimentare.

Frecvența plecărilor spre București din Cluj-Napoca variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Cluj-Napoca, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Cluj-Napoca, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Majoritatea autocarelor între București și Cluj-Napoca sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar București-Cluj-Napoca. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Cluj-Napoca variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Cluj-Napoca pe Vivanoda.

Companii de autocar București Cluj-Napoca

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar București Cluj-Napoca

Trenuri București Cluj-Napoca

Biletele de tren de la București la Cluj-Napoca pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Cluj-Napoca. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Cluj-Napoca cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Trenurile între București și Cluj-Napoca sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Cluj-Napoca, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la București la Cluj-Napoca, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la București la Cluj-Napoca

CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren București Cluj-Napoca

Zboruri București Cluj-Napoca

Companii aeriene București Cluj-Napoca

Tarom
Tarom
Blue Air
Blue Air
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion București Cluj-Napoca

Carpool București Cluj-Napoca

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între București și Cluj-Napoca. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la București la Cluj-Napoca depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la București la Cluj-Napoca, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între București și Cluj-Napoca, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către București Cluj-Napoca pentru a discuta aceste aspecte.

Durata unei călătorii de carpooling între București și Cluj-Napoca depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la București la Cluj-Napoca depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor București Cluj-Napoca

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună București Cluj-Napoca

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire