București
Călătoriți direct la Cluj-Napoca cu zboruri, carpooling
Cluj-Napoca
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Cluj-Napoca?

Plănuiești să călătorești la București din Cluj-Napoca și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Cluj-Napoca, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Cluj-Napoca, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Atlasjet, Tarom, Turkish Airlines sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Cluj-Napoca, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Cluj-Napoca.

Pentru călătoria de la București la Cluj-Napoca, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Zboruri ieftine București Cluj-Napoca

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Cluj-Napoca, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Cluj-Napoca într-un timp record.

Împărtășire cu mașina București Cluj-Napoca

Carpooling-ul între București și Cluj-Napoca este perfect dacă doriți să călătoriți la Cluj-Napoca în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în București, fie în Cluj-Napoca.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Cluj-Napoca pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Cluj-Napoca

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Cluj-Napoca
România
Distanța
325 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri și carpooling
Căutați bilete București Cluj-Napoca
Căutați cazare în Cluj-Napoca
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Cluj-Napoca cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Cluj-Napoca cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Cluj-Napoca care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Atlasjet, Tarom, Turkish Airlines sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Cluj-Napoca cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Cluj-Napoca

Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Cluj-Napoca?
Viteză Zborul între București și Cluj-Napoca este cel mai rapid mod de a călători cei 325 km dintre București și Cluj-Napoca.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Cluj-Napoca, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Cluj-Napoca trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Cluj-Napoca au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Cluj-Napoca pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la București la Cluj-Napoca?
Flexibil Călătoria în comun de la București la Cluj-Napoca este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Economic Călătoria în comun de la București la Cluj-Napoca este adesea cel mai economic mod de a călători.
Amabilitate Călătoria în comun între București și Cluj-Napoca este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la București la Cluj-Napoca poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră București Cluj-Napoca. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Cluj-Napoca?

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă

Aeroporturi de sosire în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă
Căutați bilete București Cluj-Napoca
Căutați cazare în Cluj-Napoca

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Cluj-Napoca

V-ați decis să călătoriți de la București la Cluj-Napoca și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Cluj-Napoca.

  • 1. Evitați orele de vârf
    Biletele București-Cluj-Napoca sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Cluj-Napoca în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 2. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între București și Cluj-Napoca cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Cluj-Napoca.
  • 3. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la București la Cluj-Napoca. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Cluj-Napoca, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Zboruri București Cluj-Napoca

Companii aeriene București Cluj-Napoca

Atlasjet
Atlasjet
Tarom
Tarom
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Blue Air
Blue Air
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion București Cluj-Napoca

Carpool București Cluj-Napoca

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între București și Cluj-Napoca. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la București la Cluj-Napoca depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la București la Cluj-Napoca, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între București și Cluj-Napoca, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către București Cluj-Napoca pentru a discuta aceste aspecte.

Durata unei călătorii de carpooling între București și Cluj-Napoca depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la București la Cluj-Napoca depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor București Cluj-Napoca

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună București Cluj-Napoca
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire