Timișoara
Călătoriți direct la Cluj-Napoca cu carpooling, zboruri
Cluj-Napoca
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Timișoara la Cluj-Napoca?

Plănuiești să călătorești la Timișoara din Cluj-Napoca și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Timișoara la Cluj-Napoca, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Timișoara și Cluj-Napoca, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Blue Air, Tarom, Wizzair sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Timișoara și Cluj-Napoca, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Timișoara și Cluj-Napoca.

Pentru călătoria de la Timișoara la Cluj-Napoca, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Zboruri ieftine Timișoara Cluj-Napoca

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Timișoara și Cluj-Napoca, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Cluj-Napoca într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Timișoara Cluj-Napoca

Carpooling-ul între Timișoara și Cluj-Napoca este perfect dacă doriți să călătoriți la Cluj-Napoca în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Timișoara, fie în Cluj-Napoca.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Timișoara - Cluj-Napoca pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Timișoara Cluj-Napoca

Orașul de plecare
Timișoara
România
Orașul de destinație
Cluj-Napoca
România
Distanța
216 km
Legătură directă
Nu există o legătură directă cu niciun mijloc de transport
Căutați bilete Timișoara Cluj-Napoca
Căutați cazare în Cluj-Napoca
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Cluj-Napoca cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Cluj-Napoca cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Timișoara și Cluj-Napoca care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Blue Air, Tarom, Wizzair sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Timișoara și Cluj-Napoca cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Timișoara și Cluj-Napoca

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Timișoara la Cluj-Napoca?
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Timișoara spre Cluj-Napoca.
Flexibil Călătoria în comun de la Timișoara la Cluj-Napoca este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Amabilitate Călătoria în comun între Timișoara și Cluj-Napoca este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Timișoara la Cluj-Napoca.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Timișoara Cluj-Napoca. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Timișoara la Cluj-Napoca?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Timișoara la Cluj-Napoca, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Timișoara și Cluj-Napoca este cel mai rapid mod de a călători cei 216 km dintre Timișoara și Cluj-Napoca.
Prețuri Biletele de avion de la Timișoara la Cluj-Napoca pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Cluj-Napoca trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Timișoara din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Timișoara Cluj-Napoca au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din Timișoara? Unde să ajung în Cluj-Napoca?

Aeroporturi de plecare în Timișoara

Timisoara
Hartă

Aeroporturi de sosire în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă
Căutați bilete Timișoara Cluj-Napoca
Căutați cazare în Cluj-Napoca

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Timișoara și Cluj-Napoca

V-ați decis să călătoriți de la Timișoara la Cluj-Napoca și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Timișoara și Cluj-Napoca.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Timișoara la Cluj-Napoca. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Cluj-Napoca, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Timișoara la Cluj-Napoca, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Cluj-Napoca și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Timișoara-Cluj-Napoca sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Cluj-Napoca în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Timișoara-Cluj-Napoca. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Cluj-Napoca.

Zboruri Timișoara Cluj-Napoca

Companii aeriene Timișoara Cluj-Napoca

Blue Air
Blue Air
Tarom
Tarom
Wizzair
Wizzair
Carpatair
Carpatair
Fly Romania
Fly Romania
Căutați bilete de avion Timișoara Cluj-Napoca

Carpool Timișoara Cluj-Napoca

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Timișoara la Cluj-Napoca depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Timișoara la Cluj-Napoca depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Timișoara la Cluj-Napoca, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Timișoara Cluj-Napoca pentru a discuta aceste aspecte.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Timișoara și Cluj-Napoca, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Timișoara și Cluj-Napoca. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Timișoara Cluj-Napoca

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Timișoara Cluj-Napoca
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire