Traseu recomandat
Cluj-Napoca
Călătoriți direct la Amsterdam cu zboruri
Amsterdam
Vezi prețurile
Rute alternative
Cluj-Napoca
Călătorie cu zboruri până la Eindhoven
Eindhoven
Călătorie cu carpooling, tren, autocar până la Amsterdam
Amsterdam
Vezi prețurile
Cluj-Napoca
Călătorie cu zboruri până la Köln
Köln
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Amsterdam
Amsterdam
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Cluj-Napoca la Amsterdam?

Plănuiești să călătorești la Cluj-Napoca din Amsterdam și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Amsterdam, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Cluj-Napoca și Amsterdam, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, Eurostar, FlixBus sau CityBusExpress), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Cluj-Napoca și Amsterdam, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Cluj-Napoca și Amsterdam.

Pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Amsterdam, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Cluj-Napoca la Amsterdam

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Amsterdam, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Cluj-Napoca Amsterdam cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Cluj-Napoca Amsterdam este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Cluj-Napoca Amsterdam

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Cluj-Napoca și Amsterdam, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Amsterdam într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Cluj-Napoca - Amsterdam pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Cluj-Napoca Amsterdam

Orașul de plecare
Cluj-Napoca
România
Orașul de destinație
Amsterdam
Olanda
Distanța
1480 km
Legătură directă
Nu există o legătură directă cu niciun mijloc de transport
Căutați bilete Cluj-Napoca Amsterdam
Căutați cazare în Amsterdam
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Amsterdam cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Amsterdam cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Cluj-Napoca și Amsterdam care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn, Eurostar, FlixBus sau CityBusExpress, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Cluj-Napoca și Amsterdam cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Cluj-Napoca și Amsterdam

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Cluj-Napoca la Amsterdam?
Ecologic Trenul Cluj-Napoca-Amsterdam este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Accesibilitate Gările din Cluj-Napoca sau Amsterdam sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Viteză Trenurile de la Cluj-Napoca la Amsterdam sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Flexibilitate Orele trenurilor Cluj-Napoca Amsterdam pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Cluj-Napoca-Amsterdam pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Cluj-Napoca la Amsterdam?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Cluj-Napoca și Amsterdam, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Cluj-Napoca la Amsterdam sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Amsterdam (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Cluj-Napoca și Amsterdam sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Durata călătoriei Autocarele de la Cluj-Napoca la Amsterdam sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Amsterdam pentru a parcurge distanța de 1480 km.
Confort Autocarele Cluj-Napoca-Amsterdam pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Cluj-Napoca la Amsterdam?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Cluj-Napoca la Amsterdam, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Cluj-Napoca și Amsterdam este cel mai rapid mod de a călători cei 1480 km dintre Cluj-Napoca și Amsterdam.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Amsterdam trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Cluj-Napoca din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Cluj-Napoca la Amsterdam pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Cluj-Napoca Amsterdam au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din Cluj-Napoca? Unde să ajung în Amsterdam?

Aeroporturi de plecare în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă

Stații de autocar de sosire Amsterdam

Amsterdam Radarweg 1043
Hartă
Amsterdam
Hartă
Amsterdam Europaboulevard P18
Hartă
Amsterdam Stadionplein
Hartă
Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg
Hartă

Stații de sosire Amsterdam

Amsterdam Centraal
Hartă
Schiphol
Hartă

Aeroporturi de sosire în Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Hartă
Căutați bilete Cluj-Napoca Amsterdam
Căutați cazare în Amsterdam

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Cluj-Napoca și Amsterdam

V-ați decis să călătoriți de la Cluj-Napoca la Amsterdam și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Cluj-Napoca și Amsterdam.

  • 1. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Cluj-Napoca la Amsterdam, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Amsterdam și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 2. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Cluj-Napoca la Amsterdam. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Amsterdam, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 3. Evitați orele de vârf
    Biletele Cluj-Napoca-Amsterdam sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Amsterdam în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.

Autocar Cluj-Napoca Amsterdam

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Cluj-Napoca-Amsterdam variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Cluj-Napoca la Amsterdam pe Vivanoda.

Autocarele între Cluj-Napoca și Amsterdam oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Cluj-Napoca-Amsterdam va atrage costuri suplimentare.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Cluj-Napoca-Amsterdam, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Autocarele Cluj-Napoca-Amsterdam sunt în general dotate cu aer condiționat pentru a asigura confortul pasagerilor, în special vara, când temperaturile sunt ridicate.

Majoritatea companiilor de autocare permit pasagerilor să mănânce sau să bea în autocarele Cluj-Napoca-Amsterdam, unele chiar oferă un serviciu de gustări de unde puteți cumpăra o băutură sau un sandviș. Cu toate acestea, este indicat să verificați politicile specifice ale fiecărei companii înainte de a călători.

Companii de autocar Cluj-Napoca Amsterdam

FlixBus
FlixBus
CityBusExpress
CityBusExpress
Blablabus
Blablabus
Căutați bilete de autocar Cluj-Napoca Amsterdam

Trenuri Cluj-Napoca Amsterdam

Trenurile între Cluj-Napoca și Amsterdam sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Cluj-Napoca la Amsterdam. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Cluj-Napoca și Amsterdam.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Cluj-Napoca la Amsterdam. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Cluj-Napoca la Amsterdam cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Acest lucru depinde adesea de tariful și de politica de anulare a companiei de tren. În cazul în care biletul de tren de la Cluj-Napoca la Amsterdam nu este rambursabil, pot exista opțiuni de schimb sau de modificare a acestuia pentru o taxă suplimentară.

Biletele pentru ruta Cluj-Napoca-Amsterdam pot fi ridicate de la gară, tipărite acasă sau direct de pe telefonul mobil. De asemenea, este posibil să ridicați bilete folosind un chioșc de autoservire în unele stații.

Companii de tren de la Cluj-Napoca la Amsterdam

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Eurostar
Eurostar
Căutați bilete de tren Cluj-Napoca Amsterdam

Zboruri Cluj-Napoca Amsterdam

Companii aeriene Cluj-Napoca Amsterdam

Czech Airlines
Czech Airlines
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Transavia.com
Transavia.com
FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Lufthansa
Lufthansa
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Wizzair
Wizzair
Tarom
Tarom
Blue Air
Blue Air
Căutați bilete de avion Cluj-Napoca Amsterdam
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire