Traseu recomandat
Cluj-Napoca
Călătoriți direct la Londra cu zboruri
Londra
Vezi prețurile
Rute alternative
Cluj-Napoca
Călătorie cu zboruri până la Birmingham
Birmingham
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Londra
Londra
Vezi prețurile
Cluj-Napoca
Călătorie cu zboruri până la Paris
Paris
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Londra
Londra
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Cluj-Napoca la Londra?

Plănuiești să călătorești la Cluj-Napoca din Londra și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Londra, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Cluj-Napoca și Londra, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (London Midland, Virgin Trains, CrossCountry, FlixBus sau IC Bus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Cluj-Napoca și Londra, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Cluj-Napoca și Londra.

Pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Londra, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Cluj-Napoca la Londra

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Londra, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Cluj-Napoca Londra cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Cluj-Napoca Londra este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Cluj-Napoca Londra

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Cluj-Napoca și Londra, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Londra într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Cluj-Napoca - Londra pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Cluj-Napoca Londra

Orașul de plecare
Cluj-Napoca
România
Orașul de destinație
Londra
Regatul Unit
Anglia
Distanța
1795 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete Cluj-Napoca Londra
Căutați cazare în Londra
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Londra cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Londra cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Cluj-Napoca și Londra care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi London Midland, Virgin Trains, CrossCountry, FlixBus sau IC Bus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Cluj-Napoca și Londra cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Cluj-Napoca și Londra

Avantajele și dezavantajele zborului de la Cluj-Napoca la Londra?
Viteză Zborul între Cluj-Napoca și Londra este cel mai rapid mod de a călători cei 1795 km dintre Cluj-Napoca și Londra.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Cluj-Napoca la Londra, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Cluj-Napoca Londra au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Londra trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Cluj-Napoca din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Cluj-Napoca la Londra pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Cluj-Napoca la Londra?
Accesibilitate Gările din Cluj-Napoca sau Londra sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Ecologic Trenul Cluj-Napoca-Londra este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Viteză Trenurile de la Cluj-Napoca la Londra sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Costuri Biletele de tren Cluj-Napoca-Londra pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Cluj-Napoca Londra pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Cluj-Napoca la Londra?
Servicii la bord Autocarele moderne între Cluj-Napoca și Londra sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Cluj-Napoca și Londra, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Cluj-Napoca la Londra sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Londra (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Cluj-Napoca-Londra pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Cluj-Napoca la Londra sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Londra pentru a parcurge distanța de 1795 km.

De unde să începi din Cluj-Napoca? Unde să ajung în Londra?

Aeroporturi de plecare în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă

Stații de autocar de sosire Londra

London Victoria Coach Station
Hartă
Gatwick Airport
Hartă
Golders Green
Hartă
Heathrow Airport Terminal 4
Hartă
Heathrow Airport Terminal 5
Hartă
Luton Airport
Hartă
Stansted Airport
Hartă
West Hampstead
Hartă

Stații de sosire Londra

London Euston
Hartă
Stansted Airport
Hartă
London Marylebone
Hartă
London St Pancras
Hartă

Aeroporturi de sosire în Londra

Stansted
Hartă
London City
Hartă
Gatwick
Hartă
Heathrow
Hartă
Luton
Hartă
Căutați bilete Cluj-Napoca Londra
Căutați cazare în Londra

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Cluj-Napoca și Londra

V-ați decis să călătoriți de la Cluj-Napoca la Londra și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Cluj-Napoca și Londra.

  • 1. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Cluj-Napoca la Londra, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Londra și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Cluj-Napoca la Londra. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Londra.
  • 3. Evitați orele de vârf
    Biletele Cluj-Napoca-Londra sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Londra în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.

Autocar Cluj-Napoca Londra

Frecvența plecărilor spre Cluj-Napoca din Londra variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Londra, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Cluj-Napoca-Londra variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Cluj-Napoca la Londra pe Vivanoda.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Cluj-Napoca-Londra. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Cluj-Napoca-Londra va atrage costuri suplimentare.

Studenții, seniorii și copiii pot obține reduceri la biletele de autocar de la Cluj-Napoca la Londra cu unele companii de autocar. Vă sfătuim să verificați acest lucru atunci când vă căutați biletul pe Vivanoda, amintindu-vă să specificați vârsta dumneavoastră. Veți putea vedea apoi tarifele care se aplică grupei dumneavoastră de vârstă.

Autocarele Cluj-Napoca-Londra sunt în general dotate cu aer condiționat pentru a asigura confortul pasagerilor, în special vara, când temperaturile sunt ridicate.

Companii de autocar Cluj-Napoca Londra

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Căutați bilete de autocar Cluj-Napoca Londra

Trenuri Cluj-Napoca Londra

Biletele de tren de la Cluj-Napoca la Londra pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Cluj-Napoca la Londra. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Cluj-Napoca la Londra. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Cluj-Napoca și Londra.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Cluj-Napoca la Londra cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Trenurile între Cluj-Napoca și Londra sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Cluj-Napoca la Londra, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la Cluj-Napoca la Londra

London Midland
London Midland
Virgin Trains
Virgin Trains
CrossCountry
CrossCountry
Chiltern Railways
Chiltern Railways
Eurostar
Eurostar
Căutați bilete de tren Cluj-Napoca Londra

Zboruri Cluj-Napoca Londra

Companii aeriene Cluj-Napoca Londra

Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
British Airways
British Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
Ethiopian Airlines
Ethiopian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Wizzair
Wizzair
Tarom
Tarom
Blue Air
Blue Air
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Căutați bilete de avion Cluj-Napoca Londra
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire