Traseu recomandat
Iasi
Călătoriți direct la Amsterdam cu zboruri
Amsterdam
Vezi prețurile
Rute alternative
Iasi
Călătorie cu zboruri până la Köln
Köln
Călătorie cu carpooling, tren, autocar până la Amsterdam
Amsterdam
Vezi prețurile
Iasi
Călătorie cu zboruri până la Londra
Londra
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Amsterdam
Amsterdam
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Iasi la Amsterdam?

Plănuiești să călătorești la Iasi din Amsterdam și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Iasi la Amsterdam, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Iasi și Amsterdam, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Deutsche Bahn, Eurostar, FlixBus, Blablabus sau KLM), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Iasi și Amsterdam, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Iasi și Amsterdam.

Pentru călătoria de la Iasi la Amsterdam, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Iasi la Amsterdam

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Iasi la Amsterdam, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Iasi Amsterdam cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Iasi Amsterdam este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Iasi Amsterdam

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Iasi și Amsterdam, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Amsterdam într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Iasi - Amsterdam pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Iasi Amsterdam

Orașul de plecare
Iasi
România
Orașul de destinație
Amsterdam
Olanda
Distanța
1722 km
Legătură directă
Nu există o legătură directă cu niciun mijloc de transport
Căutați bilete Iasi Amsterdam
Căutați cazare în Amsterdam
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Iasi la Amsterdam cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Iasi la Amsterdam cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Iasi și Amsterdam care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Deutsche Bahn, Eurostar, FlixBus, Blablabus sau KLM, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Iasi și Amsterdam cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Iasi și Amsterdam

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Iasi la Amsterdam?
Prețuri Biletele de autocar de la Iasi la Amsterdam sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Amsterdam (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Iasi și Amsterdam sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Iasi și Amsterdam, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Durata călătoriei Autocarele de la Iasi la Amsterdam sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Amsterdam pentru a parcurge distanța de 1722 km.
Confort Autocarele Iasi-Amsterdam pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Iasi la Amsterdam?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Iasi la Amsterdam, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Iasi și Amsterdam este cel mai rapid mod de a călători cei 1722 km dintre Iasi și Amsterdam.
Prețuri Biletele de avion de la Iasi la Amsterdam pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Iasi Amsterdam au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Amsterdam trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Iasi din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Iasi la Amsterdam?
Peisaje Trenurile între Iasi și Amsterdam oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Accesibilitate Gările din Iasi sau Amsterdam sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Viteză Trenurile de la Iasi la Amsterdam sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Flexibilitate Orele trenurilor Iasi Amsterdam pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Iasi-Amsterdam pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.

De unde să începi din Iasi? Unde să ajung în Amsterdam?

Aeroporturi de plecare în Iasi

Iasi
Hartă

Stații de autocar de sosire Amsterdam

Amsterdam Radarweg 1043
Hartă
Amsterdam Stadionplein
Hartă
Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg
Hartă
Amsterdam
Hartă

Stații de sosire Amsterdam

Amsterdam Centraal
Hartă

Aeroporturi de sosire în Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Hartă
Căutați bilete Iasi Amsterdam
Căutați cazare în Amsterdam

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Iasi și Amsterdam

V-ați decis să călătoriți de la Iasi la Amsterdam și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Iasi și Amsterdam.

  • 1. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între Iasi și Amsterdam cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Amsterdam.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Iasi la Amsterdam. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Amsterdam.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Iasi-Amsterdam sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Amsterdam în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Iasi-Amsterdam. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Amsterdam.

Autocar Iasi Amsterdam

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Iasi-Amsterdam. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Frecvența plecărilor spre Iasi din Amsterdam variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Amsterdam, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Iasi-Amsterdam, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Iasi-Amsterdam variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Iasi la Amsterdam pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între Iasi și Amsterdam sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Autocarele Iasi-Amsterdam sunt în general dotate cu aer condiționat pentru a asigura confortul pasagerilor, în special vara, când temperaturile sunt ridicate.

Companii de autocar Iasi Amsterdam

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Căutați bilete de autocar Iasi Amsterdam

Trenuri Iasi Amsterdam

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Iasi la Amsterdam. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Iasi la Amsterdam depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Amsterdam sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Biletele de tren de la Iasi la Amsterdam pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Trenurile între Iasi și Amsterdam sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Iasi și Amsterdam, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Iasi la Amsterdam. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Iasi și Amsterdam.

Companii de tren de la Iasi la Amsterdam

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Eurostar
Eurostar
Căutați bilete de tren Iasi Amsterdam

Zboruri Iasi Amsterdam

Companii aeriene Iasi Amsterdam

KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Transavia.com
Transavia.com
FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
Tarom
Tarom
Blue Air
Blue Air
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion Iasi Amsterdam
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire