Traseu recomandat
Iasi
Călătoriți direct la Roma cu zboruri
Roma
Vezi prețurile
Rute alternative
Iasi
Călătorie cu zboruri până la Bologna
Bologna
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Roma
Roma
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Iasi la Roma?

Plănuiești să călătorești la Iasi din Roma și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Iasi la Roma, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Iasi și Roma, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, FlixBus sau Alitalia), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Iasi și Roma, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Iasi și Roma.

Pentru călătoria de la Iasi la Roma, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Iasi la Roma

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Iasi la Roma, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Iasi Roma cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Iasi Roma este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Iasi Roma

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Iasi și Roma, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Roma într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Iasi - Roma pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Iasi Roma

Orașul de plecare
Iasi
România
Orașul de destinație
Roma
Italia
Latium
Distanța
1330 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete Iasi Roma
Căutați cazare în Roma
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Iasi la Roma cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Iasi la Roma cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Iasi și Roma care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, FlixBus sau Alitalia, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Iasi și Roma cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Iasi și Roma

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Iasi la Roma?
Confort Trenurile între Iasi și Roma oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Ecologic Trenul Iasi-Roma este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Viteză Trenurile de la Iasi la Roma sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Flexibilitate Orele trenurilor Iasi Roma pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Iasi-Roma pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Iasi la Roma?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Iasi la Roma, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Iasi și Roma este cel mai rapid mod de a călători cei 1330 km dintre Iasi și Roma.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Roma trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Iasi din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Iasi Roma au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la Iasi la Roma pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Iasi la Roma?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Iasi și Roma, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Iasi și Roma sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Iasi la Roma sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Roma (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Durata călătoriei Autocarele de la Iasi la Roma sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Roma pentru a parcurge distanța de 1330 km.
Confort Autocarele Iasi-Roma pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.

De unde să începi din Iasi? Unde să ajung în Roma?

Aeroporturi de plecare în Iasi

Iasi
Hartă

Stații de autocar de sosire Roma

Roma
Hartă
Roma Tiburtina
Hartă

Stații de sosire Roma

Roma Ostiense
Hartă
Roma Termini
Hartă
Roma Tiburtina
Hartă

Aeroporturi de sosire în Roma

Fiumicino
Hartă
Ciampino
Hartă
Căutați bilete Iasi Roma
Căutați cazare în Roma

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Iasi și Roma

V-ați decis să călătoriți de la Iasi la Roma și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Iasi și Roma.

  • 1. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Iasi la Roma, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Roma și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele Iasi-Roma sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Roma în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Iasi-Roma sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Roma în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Iasi-Roma. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Roma.

Autocar Iasi Roma

Frecvența plecărilor spre Iasi din Roma variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Roma, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Iasi-Roma variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Iasi la Roma pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între Iasi și Roma sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Iasi-Roma, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Durata călătoriei cu autocarul între Iasi și Roma variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Roma pentru data călătoriei tale.

Majoritatea companiilor de autocare permit pasagerilor să mănânce sau să bea în autocarele Iasi-Roma, unele chiar oferă un serviciu de gustări de unde puteți cumpăra o băutură sau un sandviș. Cu toate acestea, este indicat să verificați politicile specifice ale fiecărei companii înainte de a călători.

Companii de autocar Iasi Roma

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Iasi Roma

Trenuri Iasi Roma

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Iasi la Roma cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la Iasi la Roma pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Iasi la Roma, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Iasi la Roma. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Iasi la Roma. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Iasi și Roma.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Iasi și Roma, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Companii de tren de la Iasi la Roma

Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Căutați bilete de tren Iasi Roma

Zboruri Iasi Roma

Companii aeriene Iasi Roma

Alitalia
Alitalia
Tarom
Tarom
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Wizzair
Wizzair
Blue Air
Blue Air
Carpatair
Carpatair
Căutați bilete de avion Iasi Roma
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire