Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Milano cu zboruri
Milano
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Bergamo
Bergamo
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Milano
Milano
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Roma
Roma
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Milano
Milano
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Milano?

Plănuiești să călătorești la București din Milano și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Milano, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Milano, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus sau Autostradale), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Milano, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Milano.

Pentru călătoria de la București la Milano, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Milano

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Milano, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Milano cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Milano este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Milano

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Milano, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Milano într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Milano pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Milano

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Milano
Italia
Lombardia
Distanța
1334 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Milano
Căutați cazare în Milano
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Milano cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Milano cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Milano care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus sau Autostradale, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Milano cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Milano

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Milano?
Confort Trenurile între București și Milano oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Ecologic Trenul București-Milano este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Viteză Trenurile de la București la Milano sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Costuri Biletele de tren București-Milano pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor București Milano pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Milano?
Viteză Zborul între București și Milano este cel mai rapid mod de a călători cei 1334 km dintre București și Milano.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Milano, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Milano trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Milano au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Milano pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Milano?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Milano, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Milano sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Milano sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Milano (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele București-Milano pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Milano sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Milano pentru a parcurge distanța de 1334 km.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Milano?

Aeroporturi de plecare în București

Otopeni International
Hartă
Baneasa
Hartă

Stații de autocar de sosire Milano

Milan autostazione
Hartă
Milan (San Donato)
Hartă
Milano Centrale
Hartă

Stații de sosire Milano

Milano Centrale
Hartă
Milano Rogoredo
Hartă
Milano Porta Garibaldi
Hartă
Milano Greco Pirelli
Hartă
Milano Lambrate
Hartă

Aeroporturi de sosire în Milano

Linate
Hartă
Malpensa
Hartă
Căutați bilete București Milano
Căutați cazare în Milano

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Milano

V-ați decis să călătoriți de la București la Milano și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Milano.

  • 1. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între București și Milano. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria București-Milano.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele București-Milano sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Milano în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul București-Milano. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Milano.
  • 3. Evitați orele de vârf
    Biletele București-Milano sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Milano în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.

Autocar București Milano

Autocarele între București și Milano oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Milano variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Milano pe Vivanoda.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar București-Milano va atrage costuri suplimentare.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Milano, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Majoritatea autocarelor între București și Milano sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Frecvența plecărilor spre București din Milano variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Milano, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Companii de autocar București Milano

FlixBus
FlixBus
Autostradale
Autostradale
Hellö
Hellö
Căutați bilete de autocar București Milano

Trenuri București Milano

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Milano cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Biletele de tren de la București la Milano pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Milano, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la București la Milano, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Milano. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Milano.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Milano. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Companii de tren de la București la Milano

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Trenord
Trenord
Russian Railways
Russian Railways
Căutați bilete de tren București Milano

Zboruri București Milano

Companii aeriene București Milano

Alitalia
Alitalia
Biman Bangladesh Airlines
Biman Bangladesh Airlines
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Meridiana
Meridiana
Easyjet
Easyjet
Tarom
Tarom
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Wizzair
Wizzair
Blue Air
Blue Air
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Căutați bilete de avion București Milano
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire