Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Pisa cu zboruri
Pisa
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Florența
Florența
Călătorie cu carpooling, tren până la Pisa
Pisa
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Roma
Roma
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Pisa
Pisa
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Pisa?

Plănuiești să călătorești la București din Pisa și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Pisa, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Pisa, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Wizzair sau Tarom), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Pisa, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Pisa.

Pentru călătoria de la București la Pisa, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Pisa

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Pisa, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Pisa cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Pisa este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Pisa

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Pisa, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Pisa într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Pisa pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Pisa

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Pisa
Italia
Toscana
Distanța
1255 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Pisa
Căutați cazare în Pisa
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Pisa cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Pisa cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Pisa care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Wizzair sau Tarom, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Pisa cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Pisa

Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Pisa?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Pisa, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între București și Pisa este cel mai rapid mod de a călători cei 1255 km dintre București și Pisa.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Pisa au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la București la Pisa pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Pisa trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Pisa?
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Pisa sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Pisa sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Pisa (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Pisa, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Pisa sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Pisa pentru a parcurge distanța de 1255 km.
Confort Autocarele București-Pisa pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Pisa?
Viteză Trenurile de la București la Pisa sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Accesibilitate Gările din București sau Pisa sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Peisaje Trenurile între București și Pisa oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Flexibilitate Orele trenurilor București Pisa pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren București-Pisa pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Pisa?

Aeroporturi de plecare în București

Baneasa
Hartă
Otopeni International
Hartă

Stații de autocar de sosire Pisa

Pisa
Hartă
Pisa
Hartă

Stații de sosire Pisa

Pisa Centrale
Hartă
Pisa S.Rossore
Hartă

Aeroporturi de sosire în Pisa

Gal Galilei
Hartă
Căutați bilete București Pisa
Căutați cazare în Pisa

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Pisa

V-ați decis să călătoriți de la București la Pisa și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Pisa.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la București la Pisa. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Pisa, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Pisa. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Pisa.
  • 3. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între București și Pisa cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Pisa.

Autocar București Pisa

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta București-Pisa variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la București la Pisa pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între București și Pisa variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Pisa pentru data călătoriei tale.

Frecvența plecărilor spre București din Pisa variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Pisa, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Pisa, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Biletele de autocar București-Pisa sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați în avans, mai ales dacă rezervați cu câteva săptămâni înainte. Cu toate acestea, unele companii de autocar oferă și oferte de ultim moment pentru a umple locurile rămase.

Politica de rambursare pentru biletele de autocar București-Pisa variază în funcție de compania de autocar și de clasa de rezervare. În general, biletele foarte ieftine și ofertele speciale nu sunt eligibile pentru o rambursare în caz de anulare, dar unele companii oferă opțiuni de rambursare parțială sau de amânare. Este important să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a cumpăra un bilet spre Pisa.

Companii de autocar București Pisa

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar București Pisa

Trenuri București Pisa

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între București și Pisa, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la București la Pisa depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Pisa sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Pisa. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Pisa.

Biletele de tren de la București la Pisa pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Pisa cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la București la Pisa, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la București la Pisa

Trenitalia
Trenitalia
Căutați bilete de tren București Pisa

Zboruri București Pisa

Companii aeriene București Pisa

Alitalia
Alitalia
Wizzair
Wizzair
Tarom
Tarom
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Blue Air
Blue Air
Căutați bilete de avion București Pisa

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire