Traseu recomandat
Timișoara
Călătoriți direct la Roma cu zboruri
Roma
Vezi prețurile
Rute alternative
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Bari
Bari
Călătorie cu tren, carpooling, autocar până la Roma
Roma
Vezi prețurile
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Bergamo
Bergamo
Călătorie cu autocar, carpooling până la Roma
Roma
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Timișoara la Roma?

Plănuiești să călătorești la Timișoara din Roma și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Timișoara la Roma, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Timișoara și Roma, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Trenitalia, FlixBus, Ryanair, Alitalia sau Carpatair), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Timișoara și Roma, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Timișoara și Roma.

Pentru călătoria de la Timișoara la Roma, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Timișoara la Roma

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Timișoara la Roma, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Timișoara Roma cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Timișoara Roma este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Timișoara Roma

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Timișoara și Roma, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Roma într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Timișoara Roma

Carpooling-ul între Timișoara și Roma este perfect dacă doriți să călătoriți la Roma în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Timișoara, fie în Roma.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Timișoara - Roma pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Timișoara Roma

Orașul de plecare
Timișoara
România
Orașul de destinație
Roma
Italia
Latium
Distanța
821 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete Timișoara Roma
Căutați cazare în Roma
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Roma cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Roma cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Timișoara și Roma care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Trenitalia, FlixBus, Ryanair, Alitalia sau Carpatair, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Timișoara și Roma cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Timișoara și Roma

Avantajele și dezavantajele zborului de la Timișoara la Roma?
Viteză Zborul între Timișoara și Roma este cel mai rapid mod de a călători cei 821 km dintre Timișoara și Roma.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Timișoara la Roma, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Timișoara Roma au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la Timișoara la Roma pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Roma trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Timișoara din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Timișoara la Roma?
Servicii la bord Autocarele moderne între Timișoara și Roma sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Timișoara la Roma sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Roma (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Timișoara și Roma, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Timișoara-Roma pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Timișoara la Roma sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Roma pentru a parcurge distanța de 821 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Timișoara la Roma?
Accesibilitate Gările din Timișoara sau Roma sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Confort Trenurile între Timișoara și Roma oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Viteză Trenurile de la Timișoara la Roma sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Costuri Biletele de tren Timișoara-Roma pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Timișoara Roma pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Timișoara la Roma?
Amabilitate Călătoria în comun între Timișoara și Roma este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Economic Călătoria în comun de la Timișoara la Roma este adesea cel mai economic mod de a călători.
Flexibil Călătoria în comun de la Timișoara la Roma este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Timișoara Roma. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Timișoara la Roma poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.

De unde să începi din Timișoara? Unde să ajung în Roma?

Aeroporturi de plecare în Timișoara

Timisoara
Hartă

Stații de autocar de sosire Roma

Roma Tiburtina
Hartă

Stații de sosire Roma

Roma Termini
Hartă
Roma Tiburtina
Hartă
Pollenza
Hartă

Aeroporturi de sosire în Roma

Ciampino
Hartă
Fiumicino
Hartă
Căutați bilete Timișoara Roma
Căutați cazare în Roma

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Timișoara și Roma

V-ați decis să călătoriți de la Timișoara la Roma și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Timișoara și Roma.

  • 1. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Timișoara la Roma, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Roma și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Timișoara la Roma. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Roma.
  • 3. Evitați orele de vârf
    Biletele Timișoara-Roma sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Roma în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.

Autocar Timișoara Roma

Frecvența plecărilor spre Timișoara din Roma variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Roma, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Timișoara-Roma variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Timișoara la Roma pe Vivanoda.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Timișoara-Roma va atrage costuri suplimentare.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Timișoara-Roma. Adesea, acest serviciu este contra cost.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Timișoara-Roma, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Studenții, seniorii și copiii pot obține reduceri la biletele de autocar de la Timișoara la Roma cu unele companii de autocar. Vă sfătuim să verificați acest lucru atunci când vă căutați biletul pe Vivanoda, amintindu-vă să specificați vârsta dumneavoastră. Veți putea vedea apoi tarifele care se aplică grupei dumneavoastră de vârstă.

Companii de autocar Timișoara Roma

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Timișoara Roma

Trenuri Timișoara Roma

Biletele de tren de la Timișoara la Roma pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Timișoara la Roma. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Timișoara la Roma, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Timișoara la Roma cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Trenurile între Timișoara și Roma sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Trenurile între Timișoara și Roma sunt echipate cu rampe și locuri rezervate pentru utilizatorii de scaune cu rotile și pasagerii cu mobilitate redusă. Călătorii cu dizabilități sunt încurajați să contacteze serviciul de asistență înainte de călătorie pentru ajutor suplimentar și îngrijire optimă în Timișoara.

Companii de tren de la Timișoara la Roma

Trenitalia
Trenitalia
Căutați bilete de tren Timișoara Roma

Zboruri Timișoara Roma

Companii aeriene Timișoara Roma

Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Carpatair
Carpatair
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion Timișoara Roma

Carpool Timișoara Roma

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Timișoara la Roma depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Timișoara la Roma, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Timișoara și Roma. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Timișoara Roma pentru a discuta aceste aspecte.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Timișoara și Roma, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Timișoara Roma

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Timișoara Roma
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire