Cluj-Napoca
Călătoriți direct la Sibiu cu zboruri, carpooling
Sibiu
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Cluj-Napoca la Sibiu?

Plănuiești să călătorești la Cluj-Napoca din Sibiu și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Sibiu, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Cluj-Napoca și Sibiu, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Tarom, Blue Air, Wizzair sau Blablacar), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Cluj-Napoca și Sibiu, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Cluj-Napoca și Sibiu.

Pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Sibiu, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Zboruri ieftine Cluj-Napoca Sibiu

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Cluj-Napoca și Sibiu, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Sibiu într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Cluj-Napoca Sibiu

Carpooling-ul între Cluj-Napoca și Sibiu este perfect dacă doriți să călătoriți la Sibiu în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Cluj-Napoca, fie în Sibiu.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Cluj-Napoca - Sibiu pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Cluj-Napoca Sibiu

Orașul de plecare
Cluj-Napoca
România
Orașul de destinație
Sibiu
România
Distanța
117 km
Legătură directă
Nu există o legătură directă cu niciun mijloc de transport
Căutați bilete Cluj-Napoca Sibiu
Căutați cazare în Sibiu
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Sibiu cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Sibiu cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Cluj-Napoca și Sibiu care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Tarom, Blue Air, Wizzair sau Blablacar, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Cluj-Napoca și Sibiu cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Cluj-Napoca și Sibiu

Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Cluj-Napoca la Sibiu?
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Cluj-Napoca spre Sibiu.
Economic Călătoria în comun de la Cluj-Napoca la Sibiu este adesea cel mai economic mod de a călători.
Flexibil Călătoria în comun de la Cluj-Napoca la Sibiu este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Cluj-Napoca la Sibiu.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Cluj-Napoca la Sibiu poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Cluj-Napoca la Sibiu?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Cluj-Napoca la Sibiu, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Cluj-Napoca și Sibiu este cel mai rapid mod de a călători cei 117 km dintre Cluj-Napoca și Sibiu.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Sibiu trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Cluj-Napoca din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Cluj-Napoca la Sibiu pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Cluj-Napoca Sibiu au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din Cluj-Napoca? Unde să ajung în Sibiu?

Aeroporturi de plecare în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă

Aeroporturi de sosire în Sibiu

Sibiu
Hartă
Căutați bilete Cluj-Napoca Sibiu
Căutați cazare în Sibiu

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Cluj-Napoca și Sibiu

V-ați decis să călătoriți de la Cluj-Napoca la Sibiu și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Cluj-Napoca și Sibiu.

  • 1. Evitați orele de vârf
    Biletele Cluj-Napoca-Sibiu sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Sibiu în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 2. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între Cluj-Napoca și Sibiu. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria Cluj-Napoca-Sibiu.
  • 3. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Cluj-Napoca-Sibiu sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Sibiu în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Cluj-Napoca-Sibiu. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Sibiu.

Zboruri Cluj-Napoca Sibiu

Companii aeriene Cluj-Napoca Sibiu

Tarom
Tarom
Blue Air
Blue Air
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion Cluj-Napoca Sibiu

Carpool Cluj-Napoca Sibiu

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Cluj-Napoca la Sibiu depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Cluj-Napoca la Sibiu, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Cluj-Napoca la Sibiu depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Cluj-Napoca și Sibiu, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Șoferii de carpooling au adesea restricții pentru bagajele voluminoase din cauza spațiului limitat din vehicul. Prin urmare, este recomandat să contactați șoferul înainte de călătoria dvs. către Cluj-Napoca Sibiu pentru a discuta aceste aspecte.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Cluj-Napoca Sibiu

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Cluj-Napoca Sibiu
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire