Traseu recomandat
Cluj-Napoca
Călătoriți direct la Bruxelles cu zboruri
Bruxelles
Vezi prețurile
Rute alternative
Cluj-Napoca
Călătorie cu zboruri până la Charleroi
Charleroi
Călătorie cu carpooling, tren, autocar până la Bruxelles
Bruxelles
Vezi prețurile
Cluj-Napoca
Călătorie cu zboruri până la Köln
Köln
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Bruxelles
Bruxelles
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Cluj-Napoca la Bruxelles?

Plănuiești să călătorești la Cluj-Napoca din Bruxelles și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Bruxelles, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Cluj-Napoca și Bruxelles, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Eurostar, Thalys, Deutsche Bahn, FlixBus sau Blablabus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Cluj-Napoca și Bruxelles, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Cluj-Napoca și Bruxelles.

Pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Bruxelles, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Cluj-Napoca la Bruxelles

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Bruxelles, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Cluj-Napoca Bruxelles cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Cluj-Napoca Bruxelles este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Cluj-Napoca Bruxelles

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Cluj-Napoca și Bruxelles, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Bruxelles într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Cluj-Napoca - Bruxelles pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Cluj-Napoca Bruxelles

Orașul de plecare
Cluj-Napoca
România
Orașul de destinație
Bruxelles
Belgia
Distanța
1475 km
Legătură directă
Nu există o legătură directă cu niciun mijloc de transport
Căutați bilete Cluj-Napoca Bruxelles
Căutați cazare în Bruxelles
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Bruxelles cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Bruxelles cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Cluj-Napoca și Bruxelles care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Eurostar, Thalys, Deutsche Bahn, FlixBus sau Blablabus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Cluj-Napoca și Bruxelles cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Cluj-Napoca și Bruxelles

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Cluj-Napoca la Bruxelles?
Prețuri Biletele de autocar de la Cluj-Napoca la Bruxelles sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Bruxelles (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Cluj-Napoca și Bruxelles, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Cluj-Napoca și Bruxelles sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Durata călătoriei Autocarele de la Cluj-Napoca la Bruxelles sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Bruxelles pentru a parcurge distanța de 1475 km.
Confort Autocarele Cluj-Napoca-Bruxelles pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Cluj-Napoca la Bruxelles?
Accesibilitate Gările din Cluj-Napoca sau Bruxelles sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Confort Trenurile între Cluj-Napoca și Bruxelles oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Ecologic Trenul Cluj-Napoca-Bruxelles este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Flexibilitate Orele trenurilor Cluj-Napoca Bruxelles pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Cluj-Napoca-Bruxelles pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Cluj-Napoca la Bruxelles?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Cluj-Napoca la Bruxelles, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Cluj-Napoca și Bruxelles este cel mai rapid mod de a călători cei 1475 km dintre Cluj-Napoca și Bruxelles.
Prețuri Biletele de avion de la Cluj-Napoca la Bruxelles pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Bruxelles trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Cluj-Napoca din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Cluj-Napoca Bruxelles au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din Cluj-Napoca? Unde să ajung în Bruxelles?

Aeroporturi de plecare în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă

Stații de autocar de sosire Bruxelles

Bruxelles-Nord
Hartă
Bruxelles-Midi
Hartă
Rue du Cardinal Mercier
Hartă

Stații de sosire Bruxelles

Bruxelles-Midi
Hartă
Bruxelles-Nord
Hartă
Bruxelles-Central
Hartă
Bruxelles-Chapelle
Hartă
Bruxelles-Congres
Hartă
Schaarbeek
Hartă

Aeroporturi de sosire în Bruxelles

Brussels-Zaventem International
Hartă
Căutați bilete Cluj-Napoca Bruxelles
Căutați cazare în Bruxelles

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Cluj-Napoca și Bruxelles

V-ați decis să călătoriți de la Cluj-Napoca la Bruxelles și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Cluj-Napoca și Bruxelles.

  • 1. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Cluj-Napoca la Bruxelles. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Bruxelles, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Cluj-Napoca-Bruxelles sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Bruxelles în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Cluj-Napoca-Bruxelles. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Bruxelles.
  • 3. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Cluj-Napoca la Bruxelles, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Bruxelles și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.

Autocar Cluj-Napoca Bruxelles

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Cluj-Napoca-Bruxelles va atrage costuri suplimentare.

Frecvența plecărilor spre Cluj-Napoca din Bruxelles variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Bruxelles, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Cluj-Napoca-Bruxelles. Adesea, acest serviciu este contra cost.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Cluj-Napoca-Bruxelles, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Cluj-Napoca-Bruxelles variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Cluj-Napoca la Bruxelles pe Vivanoda.

Studenții, seniorii și copiii pot obține reduceri la biletele de autocar de la Cluj-Napoca la Bruxelles cu unele companii de autocar. Vă sfătuim să verificați acest lucru atunci când vă căutați biletul pe Vivanoda, amintindu-vă să specificați vârsta dumneavoastră. Veți putea vedea apoi tarifele care se aplică grupei dumneavoastră de vârstă.

Companii de autocar Cluj-Napoca Bruxelles

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Brussels City Shuttle
Brussels City Shuttle
Căutați bilete de autocar Cluj-Napoca Bruxelles

Trenuri Cluj-Napoca Bruxelles

Biletele de tren de la Cluj-Napoca la Bruxelles pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Cluj-Napoca la Bruxelles. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Cluj-Napoca la Bruxelles. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Cluj-Napoca și Bruxelles.

Trenurile între Cluj-Napoca și Bruxelles sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Cluj-Napoca la Bruxelles cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Cluj-Napoca la Bruxelles depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Bruxelles sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Companii de tren de la Cluj-Napoca la Bruxelles

Eurostar
Eurostar
Thalys
Thalys
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SNCB-NMBS
SNCB-NMBS
Căutați bilete de tren Cluj-Napoca Bruxelles

Zboruri Cluj-Napoca Bruxelles

Companii aeriene Cluj-Napoca Bruxelles

Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Blue Air
Blue Air
Wizzair
Wizzair
Căutați bilete de avion Cluj-Napoca Bruxelles
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire