Traseu recomandat
Timișoara
Călătoriți direct la Londra cu zboruri
Londra
Vezi prețurile
Rute alternative
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Paris
Paris
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Londra
Londra
Vezi prețurile
Timișoara
Călătorie cu zboruri până la Dusseldorf
Dusseldorf
Călătorie cu carpooling, autocar până la Londra
Londra
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Timișoara la Londra?

Plănuiești să călătorești la Timișoara din Londra și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Timișoara la Londra, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Timișoara și Londra, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Eurostar, IC Bus, FlixBus, Eurolines sau BA CityFlyer), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Timișoara și Londra, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Timișoara și Londra.

Pentru călătoria de la Timișoara la Londra, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Timișoara la Londra

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Timișoara la Londra, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Timișoara Londra cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Timișoara Londra este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Timișoara Londra

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Timișoara și Londra, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Londra într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Timișoara - Londra pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Timișoara Londra

Orașul de plecare
Timișoara
România
Orașul de destinație
Londra
Regatul Unit
Anglia
Distanța
1687 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete Timișoara Londra
Căutați cazare în Londra
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Londra cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Timișoara la Londra cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Timișoara și Londra care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Eurostar, IC Bus, FlixBus, Eurolines sau BA CityFlyer, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Timișoara și Londra cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Timișoara și Londra

Avantajele și dezavantajele zborului de la Timișoara la Londra?
Viteză Zborul între Timișoara și Londra este cel mai rapid mod de a călători cei 1687 km dintre Timișoara și Londra.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Timișoara la Londra, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Timișoara Londra au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la Timișoara la Londra pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Londra trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Timișoara din cauza controalelor de securitate stricte.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Timișoara la Londra?
Servicii la bord Autocarele moderne între Timișoara și Londra sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Timișoara la Londra sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Londra (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Timișoara și Londra, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Timișoara-Londra pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Timișoara la Londra sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Londra pentru a parcurge distanța de 1687 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Timișoara la Londra?
Ecologic Trenul Timișoara-Londra este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Confort Trenurile între Timișoara și Londra oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Accesibilitate Gările din Timișoara sau Londra sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Costuri Biletele de tren Timișoara-Londra pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Timișoara Londra pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.

De unde să începi din Timișoara? Unde să ajung în Londra?

Aeroporturi de plecare în Timișoara

Timisoara
Hartă

Stații de autocar de sosire Londra

London Victoria Coach Station
Hartă

Stații de sosire Londra

London St Pancras
Hartă

Aeroporturi de sosire în Londra

London City
Hartă
Gatwick
Hartă
Heathrow
Hartă
Stansted
Hartă
Luton
Hartă
Căutați bilete Timișoara Londra
Căutați cazare în Londra

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Timișoara și Londra

V-ați decis să călătoriți de la Timișoara la Londra și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Timișoara și Londra.

  • 1. Evitați orele de vârf
    Biletele Timișoara-Londra sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Londra în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Timișoara la Londra. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Londra.
  • 3. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între Timișoara și Londra. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria Timișoara-Londra.

Autocar Timișoara Londra

Majoritatea autocarelor între Timișoara și Londra sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Autocarele între Timișoara și Londra oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Timișoara-Londra va atrage costuri suplimentare.

Durata călătoriei cu autocarul între Timișoara și Londra variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Londra pentru data călătoriei tale.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Timișoara-Londra, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Timișoara-Londra variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Timișoara la Londra pe Vivanoda.

Companii de autocar Timișoara Londra

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Căutați bilete de autocar Timișoara Londra

Trenuri Timișoara Londra

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Timișoara la Londra. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Timișoara și Londra.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Timișoara la Londra, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Timișoara la Londra cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Timișoara la Londra depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Londra sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Timișoara și Londra, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Timișoara la Londra. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Companii de tren de la Timișoara la Londra

Eurostar
Eurostar
Căutați bilete de tren Timișoara Londra

Zboruri Timișoara Londra

Companii aeriene Timișoara Londra

BA CityFlyer
BA CityFlyer
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Air Berlin
Air Berlin
Darwin Airline
Darwin Airline
Ryanair
Ryanair
Carpatair
Carpatair
Wizzair
Wizzair
Fly Romania
Fly Romania
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Căutați bilete de avion Timișoara Londra
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire