Cum să ajungi la Timișoara

Plănuiți o călătorie la Timișoara? Dar nu știți cum să ajungeți acolo? Vivanoda vă ajută să vă organizați călătoria spre Timișoara, permițându-vă să căutați și să comparați cele mai bune oferte pentru tren, autocar și zboruri.

Tren către Timișoara

Trenul este o modalitate economică și ecologică de a ajunge la Timișoara. Acesta vă permite să ajungeți cu ușurință în centrul Timișoaraului și să vă bucurați de atracțiile turistice.

Autocar către Timișoara

Autobuzul de lung parcurs este un mijloc de transport extrem de economic pentru un sejur în Timișoara. Pe de altă parte, călătoria cu autobuzul spre Timișoara este mult mai lentă decât cea cu trenul sau cu avionul.

Zboruri ieftine către Timișoara

Zborul este cel mai rapid mod de a ajunge la Timișoara. Cu toate acestea, trebuie să adăugați timpul necesar pentru a ajunge la aeroport, care se află în afara centrului orașului Timișoara. De asemenea, prețurile zborurilor către Timișoara sunt adesea atractive.

Transportul spre Timișoara în cifre

Țara
România
Numărul de companii aeriene care deservesc Timișoara
8
Numărul de stații sau aeroporturi în Timișoara
1 aeroporturi
1 de stații de autocar
10 de stații
Căutați și găsiți bilete spre Timișoara
Căutați cazare în Timișoara
De ce să cauți bilete de călătorie către Timișoara cu Vivanoda?

De ce să cauți bilete de călătorie către Timișoara cu Vivanoda?

Atunci când planificați o excursie la Timișoara, este important să vă alegeți mijlocul de transport în funcție de nevoile, bugetul, timpul și confortul dumneavoastră. Indiferent dacă călătoriți cu tren, autocar sau zboruri, alegerea mijlocului de transport poate avea un impact semnificativ asupra prețului și calității călătoriei dvs. către Timișoara. De aceea, este important să folosiți un instrument de comparare a transportului și a prețurilor pentru a cumpăra un bilet către Timișoara.

Vivanoda este un instrument util care vă permite să găsiți rapid cele mai bune opțiuni de călătorie către Timișoara din punct de vedere al prețului, timpului și calității. Cu Vivanoda puteți compara diferitele bilete de tren, autocar și zboruri disponibile pentru călătoria dvs. către Timișoara. În acest fel puteți găsi cele mai ieftine și mai potrivite opțiuni pentru nevoile dumneavoastră.

Cele mai populare rute către Timișoara

Vă prezentăm cele mai populare rute către Timișoara din toate marile orașe europene, fie că este vorba de tren, autocar sau zboruri. Fie că doriți să găsiți cel mai ieftin zbor spre Timișoara, cel mai rapid tren sau cel mai confortabil autocar, am adunat toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă planifica cu încredere călătoria spre Timișoara.

Indiferent dacă călătoriți din București, Sibiu, Arad, Brasov, Constanța sau Iași sau alt oraș european important, comparăm diferitele moduri de transport pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru a ajunge la Timișoara. Veți găsi informații despre cele mai populare rute, companii de transport, durata călătoriei, prețul biletelor și sfaturi pentru o călătorie sigură și confortabilă. De asemenea, am inclus și sfaturi despre cum să economisiți bani și să găsiți cele mai bune tarife pentru Timișoara. Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea confortului suprem, veți găsi toate opțiunile pentru a vă planifica cu încredere călătoria spre Timișoara.

Căutați și găsiți bilete spre Timișoara
Căutați cazare în Timișoara

Călătorie spre Timișoara cu trenul

Unde sunt stațiile de tren în Timișoara?

Pentru a ajunge la Timișoara cu trenul, alegeți dintre 10 stații, inclusiv Ronaţ Triaj Gr. D, Ronaţ Triaj h., Ronaţ Triaj Cab.1 h., Timişoara Nord, Timişoara Est și Remetea Mare.

Ronaţ Triaj Gr. D
Stație situată la 6.9 km de centrul orașului Timișoara
Hartă
Ronaţ Triaj h.
Stație situată la 5.9 km de centrul orașului Timișoara
Hartă
Ronaţ Triaj Cab.1 h.
Stație situată la 4.6 km de centrul orașului Timișoara
Hartă
Timişoara Nord
Stație situată la 1.7 km de centrul orașului Timișoara
Hartă
Timişoara Est
Stație situată la 3.1 km de centrul orașului Timișoara
Hartă
Remetea Mare
Stație situată la 11.6 km de centrul orașului Timișoara
Hartă
Timişoara Sud
Stație situată la 4.0 km de centrul orașului Timișoara
Hartă
Semenic Hm.
Stație situată la 4.7 km de centrul orașului Timișoara
Hartă
Giroc h.
Stație situată la 4.3 km de centrul orașului Timișoara
Hartă
Ghiroda h.
Stație situată la 7.2 km de centrul orașului Timișoara
Hartă
Găsiți bilete de tren către Timișoara

Călătorește către Timișoara cu autocar

Sfaturi pentru a găsi un bilet de autocar mai ieftin către Timișoara

În timp ce călătoria cu autobuzul în sine este o modalitate ieftină de a ajunge la Timișoara, există întotdeauna modalități de a economisi și mai mult.

Compară toate ofertele de autocar către Timișoara
Cu Vivanoda, puteți vizualiza, filtra și selecta toate ofertele de la FlixBus într-o singură căutare. Indiferent dacă călătorești din București, Sibiu, Arad, Bergamo, Brasov sau Constanța, îți este astfel mai ușor să găsești cele mai bune oferte care corespund cel mai bine criteriilor tale în ceea ce privește prețul, ora și durata.
Flexibilitatea datelor: un atu pentru călătoria ta cu autobuzul spre Timișoara
Dacă nu aveți o dată anume pentru a călători la Timișoara cu autobuzul, cel mai bine este să încercați mai multe date și să evitați weekend-urile, deoarece biletele din Montana, Calafat, Buftea, Orșova, Pașcani sau Carei sunt adesea mai scumpe!
Nu așteptați până în ultimul moment pentru a vă rezerva biletul spre Timișoara
Când ați găsit pe Vivanoda cel mai mic preț pentru călătoria dvs. către Timișoara, de exemplu, de la București, Sibiu, Arad, Bergamo, Brasov sau Constanța, selectați-l și veți fi redirecționat către site-ul operatorului de transport (FlixBus). Vă recomandăm să vă rezervați repede biletul, deoarece tarifele pot crește rapid!

Unde sunt stațiile de autocar în Timișoara?

Există doar o singură stație de autocar (sau stație de autocar) de la care puteți ajunge la Timișoara.

Timișoara Normandia
Stație de autocar la 2.3 km de Timișoara
Hartă
Găsiți bilete de autocar către Timișoara

Zbor către Timișoara

Câteva sfaturi pentru zboruri ieftine către Timișoara

Pentru a vă optimiza șansele de a găsi un zbor către Timișoara cu cel mai bun raport calitate-preț, trebuie să urmați câteva reguli. Vi le reamintim aici.

Cel mai bine este să zburați spre Timișoara într-o zi de marți sau miercuri.
În anumite zile ale săptămânii, cum ar fi marțea și miercurea, zborurile spre Timișoara sunt mai puțin pline decât vinerea sau duminica. Prin urmare, acestea sunt mai ieftine.
Comparați prețurile pentru zborurile către Vivanoda
Comparați întotdeauna toate ofertele și prețurile zborurilor către Timișoara. Utilizarea unei platforme precum Vivanoda vă va facilita această căutare.
Fiți atenți la promoții.
Companiile aeriene precum Blue Air, Carpatair, Ryanair, Tarom și Wizzair oferă în mod regulat promoții interesante pe rețelele de socializare sau prin alte mijloace de comunicare.

Unde sunt aeroporturile din Timișoara?

Pentru a ajunge la Timișoara cu avionul, sosiți la aeroportul Timisoara.

Timisoara
Aeroportul este la 11.2 km de Timișoara
Hartă
Găsiți zboruri spre Timișoara

None

None
None
None