Traseu recomandat
Suceava
Călătoriți direct la Timișoara cu tren, carpooling
Timișoara
Vezi prețurile
Rute alternative
Suceava
Călătorie cu autocar, carpooling, tren până la Cluj-Napoca
Cluj-Napoca
Călătorie cu tren, carpooling până la Timișoara
Timișoara
Vezi prețurile
Suceava
Călătorie cu tren, carpooling până la Arad
Arad
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Timișoara
Timișoara
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Suceava la Timișoara?

Plănuiești să călătorești la Suceava din Timișoara și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Suceava la Timișoara, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Suceava și Timișoara, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (CFR Călători, Blablacar sau FlixBus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Suceava și Timișoara, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Suceava și Timișoara.

Pentru călătoria de la Suceava la Timișoara, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Suceava la Timișoara

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Suceava la Timișoara, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Suceava Timișoara cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Suceava Timișoara este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Împărtășire cu mașina Suceava Timișoara

Carpooling-ul între Suceava și Timișoara este perfect dacă doriți să călătoriți la Timișoara în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Suceava, fie în Timișoara.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Suceava - Timișoara pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Suceava Timișoara

Orașul de plecare
Suceava
România
Orașul de destinație
Timișoara
România
Distanța
439 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu tren și carpooling
Căutați bilete Suceava Timișoara
Căutați cazare în Timișoara
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Suceava la Timișoara cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Suceava la Timișoara cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Suceava și Timișoara care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi CFR Călători, Blablacar sau FlixBus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Suceava și Timișoara cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Suceava și Timișoara

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Suceava la Timișoara?
Viteză Trenurile de la Suceava la Timișoara sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Peisaje Trenurile între Suceava și Timișoara oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Ecologic Trenul Suceava-Timișoara este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Costuri Biletele de tren Suceava-Timișoara pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Suceava Timișoara pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Suceava la Timișoara?
Flexibil Călătoria în comun de la Suceava la Timișoara este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Respectarea mediului Împărțind o mașină cu altcineva, reduceți impactul asupra mediului al unei călătorii din Suceava spre Timișoara.
Amabilitate Călătoria în comun între Suceava și Timișoara este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Confort Trebuie să împărțiți spațiul din mașină cu alți pasageri pe toată durata călătoriei de la Suceava la Timișoara.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Suceava Timișoara. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Suceava la Timișoara?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Suceava și Timișoara, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Suceava și Timișoara sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Suceava la Timișoara sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Timișoara (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Confort Autocarele Suceava-Timișoara pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Suceava la Timișoara sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Timișoara pentru a parcurge distanța de 439 km.

De unde să începi din Suceava? Unde să ajung în Timișoara?

Stații de autocar de plecare din Suceava

Suceava
Hartă

Stații de plecare din Suceava

Suceava
Hartă

Stații de autocar de sosire Timișoara

Timișoara Normandia
Hartă

Stații de sosire Timișoara

Ronaţ Triaj Gr. D
Hartă
Ronaţ Triaj h.
Hartă
Ronaţ Triaj Cab.1 h.
Hartă
Timişoara Nord
Hartă
Remetea Mare
Hartă
Căutați bilete Suceava Timișoara
Căutați cazare în Timișoara

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Suceava și Timișoara

V-ați decis să călătoriți de la Suceava la Timișoara și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Suceava și Timișoara.

  • 1. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între Suceava și Timișoara cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Timișoara.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele Suceava-Timișoara sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Timișoara în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Suceava la Timișoara. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Timișoara.

Autocar Suceava Timișoara

Majoritatea autocarelor între Suceava și Timișoara sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Suceava-Timișoara variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Suceava la Timișoara pe Vivanoda.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Suceava-Timișoara, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Frecvența plecărilor spre Suceava din Timișoara variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Timișoara, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Durata călătoriei cu autocarul între Suceava și Timișoara variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Timișoara pentru data călătoriei tale.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Suceava-Timișoara va atrage costuri suplimentare.

Companii de autocar Suceava Timișoara

FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Suceava Timișoara

Trenuri Suceava Timișoara

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Suceava și Timișoara, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Biletele de tren de la Suceava la Timișoara pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Suceava la Timișoara cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la Suceava la Timișoara. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Trenurile între Suceava și Timișoara sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Suceava la Timișoara. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Suceava și Timișoara.

Companii de tren de la Suceava la Timișoara

CFR Călători
CFR Călători
Căutați bilete de tren Suceava Timișoara

Carpool Suceava Timișoara

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Suceava și Timișoara. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Suceava la Timișoara depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Suceava la Timișoara, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Durata unei călătorii de carpooling între Suceava și Timișoara depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Este posibil să rezervați un carpooling în ultimul minut, dar acest lucru depinde de disponibilitatea șoferilor și de cererea de călătorie. Este recomandat să vă rezervați în avans carpooling-ul pentru a vă garanta călătoria.

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Suceava și Timișoara, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Suceava la Timișoara depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Suceava Timișoara

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Suceava Timișoara

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire