Traseu recomandat
Cluj-Napoca
Călătoriți direct la Barcelona cu zboruri
Barcelona
Vezi prețurile
Rute alternative
Cluj-Napoca
Călătorie cu carpooling, autocar până la Budapesta
Budapesta
Călătorie cu zboruri până la Barcelona
Barcelona
Vezi prețurile
Cluj-Napoca
Călătorie cu autocar, carpooling până la Viena
Viena
Călătorie cu zboruri până la Barcelona
Barcelona
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Cluj-Napoca la Barcelona?

Plănuiești să călătorești la Cluj-Napoca din Barcelona și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Barcelona, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Cluj-Napoca și Barcelona, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Blablabus, FlixBus, Vueling Airlines, Wizzair sau Ryanair), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Cluj-Napoca și Barcelona, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Cluj-Napoca și Barcelona.

Pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Barcelona, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Cluj-Napoca la Barcelona

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Cluj-Napoca la Barcelona, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Zboruri ieftine Cluj-Napoca Barcelona

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Cluj-Napoca și Barcelona, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Barcelona într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Cluj-Napoca - Barcelona pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Cluj-Napoca Barcelona

Orașul de plecare
Cluj-Napoca
România
Orașul de destinație
Barcelona
Spania
Catalonia
Distanța
1807 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete Cluj-Napoca Barcelona
Căutați cazare în Barcelona
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Barcelona cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Cluj-Napoca la Barcelona cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Cluj-Napoca și Barcelona care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Blablabus, FlixBus, Vueling Airlines, Wizzair sau Ryanair, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Cluj-Napoca și Barcelona cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Cluj-Napoca și Barcelona

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Cluj-Napoca la Barcelona?
Servicii la bord Autocarele moderne între Cluj-Napoca și Barcelona sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Prețuri Biletele de autocar de la Cluj-Napoca la Barcelona sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Barcelona (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Cluj-Napoca și Barcelona, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Confort Autocarele Cluj-Napoca-Barcelona pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Cluj-Napoca la Barcelona sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Barcelona pentru a parcurge distanța de 1807 km.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Cluj-Napoca la Barcelona?
Viteză Zborul între Cluj-Napoca și Barcelona este cel mai rapid mod de a călători cei 1807 km dintre Cluj-Napoca și Barcelona.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Cluj-Napoca la Barcelona, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Cluj-Napoca Barcelona au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Prețuri Biletele de avion de la Cluj-Napoca la Barcelona pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Barcelona trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Cluj-Napoca din cauza controalelor de securitate stricte.

De unde să începi din Cluj-Napoca? Unde să ajung în Barcelona?

Stații de autocar de plecare din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca (bus station Beta)
Hartă

Aeroporturi de plecare în Cluj-Napoca

Napoca
Hartă

Stații de autocar de sosire Barcelona

Barcelone Norte
Hartă

Aeroporturi de sosire în Barcelona

Barcelona-El Prat
Hartă
Căutați bilete Cluj-Napoca Barcelona
Căutați cazare în Barcelona

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Cluj-Napoca și Barcelona

V-ați decis să călătoriți de la Cluj-Napoca la Barcelona și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Cluj-Napoca și Barcelona.

  • 1. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Cluj-Napoca la Barcelona, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Barcelona și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 2. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Cluj-Napoca la Barcelona. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Barcelona.
  • 3. Comparați modurile de transport
    Ar putea fi o idee bună să comparați diferitele moduri de transport disponibile pentru a economisi bani în călătoria de la Cluj-Napoca la Barcelona. În timp ce zborul cu avionul sau trenul poate părea cea mai rapidă opțiune pentru a ajunge la Barcelona, folosirea în comun a mașinii sau a autobuzului poate fi adesea o alternativă mai ieftină. Luați în considerare și durata călătoriei și traseul pentru a găsi cea mai economică soluție care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Autocar Cluj-Napoca Barcelona

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Cluj-Napoca-Barcelona, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Cluj-Napoca-Barcelona variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Cluj-Napoca la Barcelona pe Vivanoda.

Majoritatea autocarelor între Cluj-Napoca și Barcelona sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între Cluj-Napoca și Barcelona variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Barcelona pentru data călătoriei tale.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Cluj-Napoca-Barcelona va atrage costuri suplimentare.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Cluj-Napoca-Barcelona. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Companii de autocar Cluj-Napoca Barcelona

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Căutați bilete de autocar Cluj-Napoca Barcelona

Zboruri Cluj-Napoca Barcelona

Companii aeriene Cluj-Napoca Barcelona

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Eurowings
Eurowings
Niki Airlines
Niki Airlines
Tarom
Tarom
Căutați bilete de avion Cluj-Napoca Barcelona

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire