Traseu recomandat
București
Călătoriți direct la Bergamo cu zboruri
Bergamo
Vezi prețurile
Rute alternative
București
Călătorie cu zboruri până la Milano
Milano
Călătorie cu carpooling, autocar, tren până la Bergamo
Bergamo
Vezi prețurile
București
Călătorie cu zboruri până la Verona
Verona
Călătorie cu autocar, carpooling până la Bergamo
Bergamo
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la București la Bergamo?

Plănuiești să călătorești la București din Bergamo și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Bergamo, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între București și Bergamo, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Trenord, FlixBus, Autostradale, Wizzair sau Fly Romania), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între București și Bergamo, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între București și Bergamo.

Pentru călătoria de la București la Bergamo, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la București la Bergamo

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la București la Bergamo, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

București Bergamo cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul București Bergamo este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine București Bergamo

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între București și Bergamo, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Bergamo într-un timp record.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport București - Bergamo pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru București Bergamo

Orașul de plecare
București
România
Orașul de destinație
Bergamo
Italia
Lombardia
Distanța
1296 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri
Căutați bilete București Bergamo
Căutați cazare în Bergamo
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Bergamo cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la București la Bergamo cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între București și Bergamo care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Trenord, FlixBus, Autostradale, Wizzair sau Fly Romania, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între București și Bergamo cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între București și Bergamo

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la București la Bergamo?
Ecologic Trenul București-Bergamo este considerat a fi un mijloc de transport mai ecologic decât zborul cu avionul sau condusul singur.
Viteză Trenurile de la București la Bergamo sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Confort Trenurile între București și Bergamo oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Flexibilitate Orele trenurilor București Bergamo pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren București-Bergamo pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la București la Bergamo?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între București și Bergamo, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la București la Bergamo sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Bergamo (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între București și Bergamo sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Durata călătoriei Autocarele de la București la Bergamo sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Bergamo pentru a parcurge distanța de 1296 km.
Confort Autocarele București-Bergamo pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantajele și dezavantajele zborului de la București la Bergamo?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la București la Bergamo, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între București și Bergamo este cel mai rapid mod de a călători cei 1296 km dintre București și Bergamo.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Bergamo trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din București din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la București la Bergamo pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre București Bergamo au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.

De unde să începi din București? Unde să ajung în Bergamo?

Aeroporturi de plecare în București

Baneasa
Hartă
Otopeni International
Hartă

Stații de autocar de sosire Bergamo

Bergamo Autostazione
Hartă
Bergamo (BGY airport)
Hartă

Stații de sosire Bergamo

Bergamo
Hartă

Aeroporturi de sosire în Bergamo

Orio Al Serio
Hartă
Căutați bilete București Bergamo
Căutați cazare în Bergamo

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între București și Bergamo

V-ați decis să călătoriți de la București la Bergamo și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren sau zboruri, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între București și Bergamo.

  • 1. Evitați orele de vârf
    Biletele București-Bergamo sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Bergamo în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele București-Bergamo sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Bergamo în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul București-Bergamo. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Bergamo.
  • 3. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la București la Bergamo. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Bergamo.

Autocar București Bergamo

Majoritatea autocarelor între București și Bergamo sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între București și Bergamo variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Bergamo pentru data călătoriei tale.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar București-Bergamo. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Frecvența plecărilor spre București din Bergamo variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Bergamo, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul București-Bergamo, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar București-Bergamo va atrage costuri suplimentare.

Companii de autocar București Bergamo

FlixBus
FlixBus
Autostradale
Autostradale
Căutați bilete de autocar București Bergamo

Trenuri București Bergamo

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la București la Bergamo. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între București și Bergamo.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la București la Bergamo depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Bergamo sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Trenurile între București și Bergamo sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Pasagerii pot, desigur, să ia bagaje cu ei în trenul de la București la Bergamo. Nu există o limită de greutate, dar unele companii feroviare limitează cantitatea de bagaje pe care o puteți lua cu dumneavoastră și vă cer să plătiți un supliment. Pe de altă parte, dimensiunea bagajelor trebuie să fie rezonabilă, deoarece spațiul în interiorul trenului este adesea limitat.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la București la Bergamo, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la București la Bergamo cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Companii de tren de la București la Bergamo

Trenord
Trenord
Căutați bilete de tren București Bergamo

Zboruri București Bergamo

Companii aeriene București Bergamo

Wizzair
Wizzair
Fly Romania
Fly Romania
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Blue Air
Blue Air
Carpatair
Carpatair
Tarom
Tarom
Căutați bilete de avion București Bergamo
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire