Munchen
Călătoriți direct la Viena cu zboruri, tren, carpooling, autocar
Viena
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Munchen la Viena?

Plănuiești să călătorești la Munchen din Viena și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Munchen la Viena, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Munchen și Viena, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Deutsche Bahn, ÖBB, MÁV, FlixBus sau Hellö), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Munchen și Viena, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Munchen și Viena.

Pentru călătoria de la Munchen la Viena, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Munchen la Viena

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Munchen la Viena, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Munchen Viena cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Munchen Viena este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Munchen Viena

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Munchen și Viena, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Viena într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Munchen Viena

Carpooling-ul între Munchen și Viena este perfect dacă doriți să călătoriți la Viena în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Munchen, fie în Viena.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Munchen - Viena pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Munchen Viena

Orașul de plecare
Munchen
Germania
Bavaria
Orașul de destinație
Viena
Austria
Viena
Distanța
355 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri, tren, carpooling și autocar
Căutați bilete Munchen Viena
Căutați cazare în Viena
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Munchen la Viena cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Munchen la Viena cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Munchen și Viena care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Deutsche Bahn, ÖBB, MÁV, FlixBus sau Hellö, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Munchen și Viena cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Munchen și Viena

Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Munchen la Viena?
Prețuri Biletele de autocar de la Munchen la Viena sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Viena (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Munchen și Viena, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Servicii la bord Autocarele moderne între Munchen și Viena sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Confort Autocarele Munchen-Viena pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Durata călătoriei Autocarele de la Munchen la Viena sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Viena pentru a parcurge distanța de 355 km.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Munchen la Viena?
Confort Trenurile între Munchen și Viena oferă, în general, mai mult spațiu pentru picioare și un plus de confort pentru pasageri.
Peisaje Trenurile între Munchen și Viena oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Viteză Trenurile de la Munchen la Viena sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Costuri Biletele de tren Munchen-Viena pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Flexibilitate Orele trenurilor Munchen Viena pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Avantajele și dezavantajele zborului de la Munchen la Viena?
Viteză Zborul între Munchen și Viena este cel mai rapid mod de a călători cei 355 km dintre Munchen și Viena.
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Munchen la Viena, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Prețuri Biletele de avion de la Munchen la Viena pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Viena trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Munchen din cauza controalelor de securitate stricte.
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Munchen Viena au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Munchen la Viena?
Economic Călătoria în comun de la Munchen la Viena este adesea cel mai economic mod de a călători.
Flexibil Călătoria în comun de la Munchen la Viena este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Amabilitate Călătoria în comun între Munchen și Viena este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Munchen la Viena poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Munchen Viena. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.

De unde să începi din Munchen? Unde să ajung în Viena?

Stații de autocar de plecare din Munchen

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Hartă
Munich central bus station
Hartă

Stații de plecare din Munchen

München Hbf
Hartă
München Ost
Hartă
München-Pasing
Hartă

Aeroporturi de plecare în Munchen

Franz Josef Strauss
Hartă

Stații de autocar de sosire Viena

(VIB) Vienna International Busterminal
Hartă
Wien Hütteldorf
Hartă
Wien Westbahnhof
Hartă
Vienna Erdberg
Hartă

Stații de sosire Viena

Wien Westbahnhof
Hartă
Wien Hütteldorf
Hartă
Wien Meidling
Hartă
Wien Hadersdorf
Hartă
Wien Penzing
Hartă
Wien Weidlingau
Hartă
Wien Wolf in der Au
Hartă

Aeroporturi de sosire în Viena

Vienna-Schwechat International
Hartă
Căutați bilete Munchen Viena
Căutați cazare în Viena

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Munchen și Viena

V-ați decis să călătoriți de la Munchen la Viena și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Munchen și Viena.

  • 1. Rezervați în avans
    Acesta este adesea cel mai cunoscut sfat pentru a economisi bani la călătoria între Munchen și Viena. Acest lucru se datorează faptului că biletele de tren, avion, autocar sau feribot sunt adesea mai ieftine dacă le cumpărați cu mult timp înainte. Acest lucru vă poate economisi uneori zeci sau chiar sute de euro la călătoria Munchen-Viena.
  • 2. Evitați orele de vârf
    Biletele Munchen-Viena sunt foarte des mai ieftine dacă călătoriți în afara orelor de vârf. Evitând aceste momente aglomerate ale zilei, ați putea economisi bani pe biletul de călătorie. În plus, călătorind spre Viena în afara orelor de vârf, puteți avea o călătorie mai confortabilă.
  • 3. Comparați prețurile
    Utilizarea Vivanoda este o modalitate excelentă de a găsi cele mai bune prețuri pentru călătoria ta de la Munchen la Viena. Vă permite să comparați tarifele de la diferiți furnizori de transport într-o singură căutare și să găsiți cel mai bun preț pentru sejurul dumneavoastră în Viena.

Autocar Munchen Viena

Majoritatea autocarelor între Munchen și Viena sunt noi și au de obicei prize electrice la bord pentru încărcarea dispozitivelor, dar acest lucru poate varia în funcție de transportator.

Durata călătoriei cu autocarul între Munchen și Viena variază de obicei în funcție de condițiile de trafic și de eventualele opriri pe drum. Vivanoda îți va permite să vezi în timp real toate autocarele care circulă către Viena pentru data călătoriei tale.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Munchen-Viena. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Autocarele între Munchen și Viena oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Frecvența plecărilor spre Munchen din Viena variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Viena, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Munchen-Viena variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Munchen la Viena pe Vivanoda.

Companii de autocar Munchen Viena

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Căutați bilete de autocar Munchen Viena

Trenuri Munchen Viena

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Munchen la Viena. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Munchen și Viena.

Durata medie a călătoriei cu trenul de la Munchen la Viena depinde de tipul de tren pe care îl folosiți. Trenurile regionale sau interurbane către Viena sunt mai lente decât trenurile de mare viteză. Comparați durata tuturor călătoriilor făcând o căutare de prețuri pe Vivanoda.

Trenurile între Munchen și Viena sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Biletele de tren de la Munchen la Viena pot fi rambursate sau schimbate, dar sunt de obicei mai scumpe. Cele mai ieftine bilete sunt nerambursabile și neschimbabile.

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Munchen la Viena cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Munchen la Viena, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Companii de tren de la Munchen la Viena

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
MÁV
MÁV
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
WestBahn
WestBahn
Căutați bilete de tren Munchen Viena

Zboruri Munchen Viena

Companii aeriene Munchen Viena

Austrian Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Niki Airlines
Niki Airlines
Căutați bilete de avion Munchen Viena

Carpool Munchen Viena

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Munchen și Viena, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Carpooling-ul este în general considerat a fi o opțiune sigură pentru a călători între Munchen și Viena. Cu toate acestea, este important să verificați recenziile și evaluările șoferilor înainte de a rezerva o călătorie. De asemenea, se recomandă să vă împărtășiți detaliile personale doar cu persoanele în care aveți încredere.

Durata unei călătorii de carpooling între Munchen și Viena depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Munchen la Viena depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Munchen la Viena, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Carpooling-ul este considerat o opțiune mai ecologică decât alte moduri de transport, deoarece reduce emisiile de CO2 prin reducerea numărului de mașini pe șosea. Totuși, acest lucru depinde de numărul de persoane care împart același vehicul și de consumul de combustibil al vehiculului.

Este posibil să solicitați o oprire pe traseu atunci când faceți carpooling de la Munchen la Viena, dar depinde de șofer și de ceilalți pasageri. Este important să verificați cu șoferul înainte de rezervare.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Munchen Viena

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Munchen Viena
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire