Traseu recomandat
Viena
Călătoriți direct la Zurich cu zboruri, tren, carpooling, autocar
Zurich
Vezi prețurile
Rute alternative
Viena
Călătorie cu carpooling, autocar, tren până la Stuttgart
Stuttgart
Călătorie cu zboruri, tren, carpooling, autocar până la Zurich
Zurich
Vezi prețurile
Viena
Călătorie cu tren, carpooling până la Bregenz
Bregenz
Călătorie cu tren, carpooling până la Zurich
Zurich
Vezi prețurile

Cum să ajungeți de la Viena la Zurich?

Plănuiești să călătorești la Viena din Zurich și cauți cele mai bune opțiuni de transport pentru călătoria ta? Știm că de multe ori este dificil să alegi cea mai bună modalitate de a călători de la Viena la Zurich, fie din motive de preț, timp sau comoditate. Vivanoda vă va ajuta să găsiți toate soluțiile de transport pentru a călători între Viena și Zurich, fie că este vorba de avion, tren, autocar sau de o mașină comună.

Cu informații detaliate despre fiecare mijloc de transport și despre companiile de transport (Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, MÁV, FlixBus sau IC Bus), puteți compara cu ușurință tarifele, orarele și durata călătoriei, pentru a alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Fie că sunteți un călător cu buget redus sau că sunteți în căutarea unei modalități rapide și convenabile de a călători între Viena și Zurich, avem toate informațiile de care aveți nevoie pentru a planifica o călătorie de neuitat între Viena și Zurich.

Pentru călătoria de la Viena la Zurich, aveți la dispoziție mai multe opțiuni de transport

Autocar de la Viena la Zurich

Autocarele sunt adesea cea mai economică alegere pentru călătoria de la Viena la Zurich, oferind opțiuni de călătorie directă sau cu opriri intermediare.

Viena Zurich cu trenul

Dacă vă place să călătoriți într-un mod mai ecologic și mai economic, trenul Viena Zurich este ideal și răspunde așteptărilor dumneavoastră.

Zboruri ieftine Viena Zurich

Numeroase zboruri fac zilnic legătura între Viena și Zurich, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru călători. Dacă vă grăbiți, zborul cu avionul este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la Zurich într-un timp record.

Împărtășire cu mașina Viena Zurich

Carpooling-ul între Viena și Zurich este perfect dacă doriți să călătoriți la Zurich în bună companie și să reduceți costurile de transport. Dar poate exista o flexibilitate limitată în ceea ce privește orarele și punctele de preluare, fie în Viena, fie în Zurich.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi, instrumentul nostru de comparare a prețurilor te va ajuta să găsești cea mai potrivită opțiune de transport Viena - Zurich pentru nevoile și bugetul tău.

Informații de călătorie pentru Viena Zurich

Orașul de plecare
Viena
Austria
Viena
Orașul de destinație
Zurich
Elveţia
Distanța
592 km
Legătură directă
Da, conexiune directă cu zboruri, tren, carpooling și autocar
Căutați bilete Viena Zurich
Căutați cazare în Zurich
Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Viena la Zurich cu Vivanoda

Planificați-vă cu ușurință călătoria de la Viena la Zurich cu Vivanoda

Cu Vivanoda puteți compara cu ușurință toate mijloacele de transport disponibile, cum ar fi zboruri, trenuri, autocare și carpooling, în funcție de preferințele și bugetul dvs. De asemenea, puteți filtra rezultatele în funcție de preț, durata călătoriei, orarul și opțiunile de confort. Datorită ușurinței și clarității sale, Vivanoda îți permite să găsești în câteva clicuri biletele între Viena și Zurich care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Vivanoda afișează, de asemenea, toate ofertele speciale și promoțiile diferitelor companii aeriene, cum ar fi Deutsche Bahn, SBB CFF FFS, MÁV, FlixBus sau IC Bus, pentru a vă ajuta să economisiți la biletele dumneavoastră. Așadar, nu ezita și folosește Vivanoda acum pentru a-ți pregăti călătoria între Viena și Zurich cu toată liniștea!

Comparație între modurile de transport între Viena și Zurich

Avantajele și dezavantajele zborului de la Viena la Zurich?
Alegerea companiilor aeriene Există numeroase companii aeriene care operează zboruri de la Viena la Zurich, atât directe, cât și cu escală, ceea ce oferă călătorilor o gamă largă de opțiuni.
Viteză Zborul între Viena și Zurich este cel mai rapid mod de a călători cei 592 km dintre Viena și Zurich.
Controale de securitate Călătorii care călătoresc spre Zurich trebuie adesea să ajungă mai devreme la aeroportul din Viena din cauza controalelor de securitate stricte.
Prețuri Biletele de avion de la Viena la Zurich pot fi mai scumpe decât biletele de tren sau de autocar, în special în perioadele aglomerate (sărbători, weekend-uri etc.).
Dezavantaje legate de mediu Zborurile spre Viena Zurich au un impact negativ asupra mediului din cauza emisiilor de gaze cu efect de seră, deoarece zborul cu avionul este unul dintre cele mai poluante moduri de transport.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu trenul de la Viena la Zurich?
Peisaje Trenurile între Viena și Zurich oferă adesea peisaje care îți taie respirația în timpul călătoriei.
Viteză Trenurile de la Viena la Zurich sunt adesea mult mai rapide decât autocarele sau mașinile.
Accesibilitate Gările din Viena sau Zurich sunt situate în centrul orașului, ceea ce facilitează utilizarea altor mijloace de transport pentru a ajunge în centrul orașului.
Flexibilitate Orele trenurilor Viena Zurich pot fi limitate și poate fi mai dificil să schimbi trenul dacă este necesar.
Costuri Biletele de tren Viena-Zurich pot fi mai scumpe decât biletele de autocar sau de autoturism, în special la trenurile de mare viteză.
Avantajele și dezavantajele călătoriei cu autocarul de la Viena la Zurich?
Flexibilitate Companiile de autocar oferă o varietate de opțiuni de orar pentru călătoria între Viena și Zurich, ceea ce poate fi convenabil dacă aveți constrângeri de timp specifice.
Prețuri Biletele de autocar de la Viena la Zurich sunt adesea mult mai ieftine decât biletele de tren sau de avion spre Zurich (și uneori mai ieftine decât transportul în comun cu mașina), ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru călătorii cu buget redus.
Servicii la bord Autocarele moderne între Viena și Zurich sunt de obicei echipate cu scaune confortabile, aer condiționat, Wi-Fi gratuit, prize de curent și toalete.
Durata călătoriei Autocarele de la Viena la Zurich sunt de obicei mult mai lente decât trenurile spre Zurich pentru a parcurge distanța de 592 km.
Confort Autocarele Viena-Zurich pot fi mai puțin confortabile decât trenurile, din cauza spațiului redus pentru picioare și a calității suspensiei.
Avantaje și dezavantaje ale utilizării în comun a mașinii de la Viena la Zurich?
Amabilitate Călătoria în comun între Viena și Zurich este adesea mai plăcută și mai prietenoasă decât alte moduri de transport, mai ales dacă împărțiți călătoria cu oameni drăguți.
Flexibil Călătoria în comun de la Viena la Zurich este adesea mai flexibilă decât alte moduri de transport.
Economic Călătoria în comun de la Viena la Zurich este adesea cel mai economic mod de a călători.
Fiabilitatea Ar trebui să vă bazați pe punctualitatea și fiabilitatea șoferului pentru călătoria dumneavoastră Viena Zurich. Aceștia nu sunt întotdeauna la timp.
Sentiment de nesiguranță Se poate întâmpla să vă simțiți nesigur în mașină cu șoferul, din cauza atitudinii sau a stilului său de condus.
Disponibilitate Găsirea disponibilității pentru o mașină comună de la Viena la Zurich poate fi dificilă, mai ales dacă vă planificați din timp. Cele mai multe carpooling-uri sunt disponibile doar cu câteva zile sau săptămâni înainte de plecare.

De unde să începi din Viena? Unde să ajung în Zurich?

Stații de autocar de plecare din Viena

(VIB) Vienna International Busterminal
Hartă
Wien Hütteldorf
Hartă
Wien Westbahnhof
Hartă
Vienna Erdberg
Hartă

Stații de plecare din Viena

Wien Westbahnhof
Hartă
Wien Meidling
Hartă
Wien Hütteldorf
Hartă
Wien Hadersdorf
Hartă
Wien Penzing
Hartă
Wien Weidlingau
Hartă
Wien Wolf in der Au
Hartă

Aeroporturi de plecare în Viena

Vienna-Schwechat International
Hartă

Stații de autocar de sosire Zurich

Zurich
Hartă

Stații de sosire Zurich

Zurich HB
Hartă

Aeroporturi de sosire în Zurich

Zurich
Hartă
Căutați bilete Viena Zurich
Căutați cazare în Zurich

3 sfaturi pentru o călătorie mai ieftină între Viena și Zurich

V-ați decis să călătoriți de la Viena la Zurich și căutați modalități de a economisi bani pe biletul de călătorie? Iată 3 sfaturi utile pentru a economisi bani pe durata călătoriei. Fie că alegi să călătorești cu autocar, tren, zboruri sau carpooling, aceste sfaturi te vor ajuta să găsești cele mai bune tarife pentru călătoria ta între Viena și Zurich.

  • 1. Evitați extrasele
    Unele extra, cum ar fi mâncarea și băutura consumată în timpul călătoriei de la Viena la Zurich, pot fi costisitoare și nu sunt întotdeauna necesare pentru o călătorie scurtă. Pentru a economisi bani, încercați să planificați gustări sau băuturi înainte de a pleca spre Zurich și folosiți alternative gratuite pentru divertisment, cum ar fi cititul unei cărți.
  • 2. Fiți flexibil în privința datelor
    Biletele Viena-Zurich sunt adesea mai ieftine în timpul săptămânii decât în weekend. Dacă vă puteți permite să călătoriți la Zurich în timpul săptămânii mai degrabă decât în weekend, ați putea economisi bani pe biletul Viena-Zurich. În plus, a fi flexibil la date te poate ajuta să găsești și cele mai bune prețuri către Zurich.
  • 3. Călătoriți ușor
    Dacă călătoriți între Viena și Zurich cu o companie care percepe taxe suplimentare pentru bagajele înregistrate, așa cum se întâmplă adesea, ar putea fi înțelept să vă păstrați bagajele la un nivel minim pentru a economisi bani. Încearcă să împachetezi doar strictul necesar și asigură-te că verifici politicile companiei aeriene privind bagajele înainte de a pleca spre Zurich.

Autocar Viena Zurich

Frecvența plecărilor spre Viena din Zurich variază în funcție de operator, de perioada și de ziua din săptămână. Pentru a obține o imagine completă a tuturor plecărilor de autocar către Zurich, vă rugăm să specificați data de plecare și să căutați pe Vivanoda.

Autocarele între Viena și Zurich oferă de obicei toalete la bord pentru pasageri, dar este întotdeauna recomandabil să verificați cu transportatorul înainte de a călători. În orice caz, sunt prevăzute pauze în stațiile de benzină de pe autostradă.

Prețul mediu al unui bilet de autocar pentru ruta Viena-Zurich variază în funcție de operator și de momentul rezervării. La anumite date aglomerate, prețurile se pot dubla! Compară toate prețurile autocarelor de la Viena la Zurich pe Vivanoda.

Politicile de anulare și modificare pot varia în funcție de compania de autocar, deci este important să verificați termenii și condițiile atunci când faceți rezervarea. În cele mai multe cazuri, anularea sau modificarea biletului de autocar Viena-Zurich va atrage costuri suplimentare.

În general, pasagerii au voie să ia bagaje în autocarul Viena-Zurich, dar este important să verificați limitele de greutate și dimensiuni cu operatorul de transport. De asemenea, numărul de bagaje este foarte des limitat.

Majoritatea transportatorilor permit rezervarea online a locurilor pentru un autocar Viena-Zurich. Adesea, acest serviciu este contra cost.

Companii de autocar Viena Zurich

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Eurolines CH
Eurolines CH
Hellö
Hellö
Căutați bilete de autocar Viena Zurich

Trenuri Viena Zurich

Este recomandat să vă rezervați biletul de tren de la Viena la Zurich cu cel puțin câteva săptămâni în avans pentru a obține cel mai bun preț.

Poate exista o diferență de preț în funcție de momentul din zi în care călătoriți cu trenul de la Viena la Zurich. Biletele achiziționate în afara orelor de vârf sunt mai ieftine decât cele achiziționate în timpul orelor de vârf. Pentru a obține o imagine de ansamblu detaliată a tuturor prețurilor, Vivanoda compară toate modurile de transport între Viena și Zurich.

Există reduceri pentru copii, studenți și persoane în vârstă care călătoresc cu trenul de la Viena la Zurich, care variază în funcție de tipul de bilet și de vârsta persoanei. Atunci când introduceți vârsta dumneavoastră în căutarea Vivanoda, prețurile afișate vor lua în considerare orice reduceri legate de vârstă.

Trenurile între Viena și Zurich sunt echipate cu prize de curent și Wi-Fi gratuit pentru pasageri. Prize de curent sunt disponibile în majoritatea vagoanelor, în timp ce conexiunea Wi-Fi poate fi instabilă în unele zone.

Pentru a obține cele mai bune oferte la biletele de tren între Viena și Zurich, este recomandat să rezervați din timp, să fiți flexibili cu orarul și să comparați prețurile biletelor cu Vivanoda.

Opțiunile de catering la bordul trenurilor între Viena și Zurich, inclusiv gustări, băuturi și mese calde, sunt disponibile fie în vagoanele-bar, fie prin intermediul unui serviciu mobil.

Companii de tren de la Viena la Zurich

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
WestBahn
WestBahn
Căutați bilete de tren Viena Zurich

Zboruri Viena Zurich

Companii aeriene Viena Zurich

Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Korean Air Lines
Korean Air Lines
Niki Airlines
Niki Airlines
Germanwings
Germanwings
Căutați bilete de avion Viena Zurich

Carpool Viena Zurich

Pe Vivanoda, platforma noastră de comparare a modurilor de transport între Viena și Zurich, vei avea acces la toate ofertele de carpooling disponibile cu preț, durată estimată și locații de preluare.

Costul mediu al unei călătorii de carpooling de la Viena la Zurich depinde de mai mulți factori, inclusiv de perioada din an, de cerere și ofertă și de platforma de carpooling utilizată. Pentru a obține o estimare foarte precisă a prețului și a disponibilității unei călătorii cu mașina comună de la Viena la Zurich, începeți o căutare pe Vivanoda, introducând datele de călătorie.

Numărul de locuri disponibile într-o mașină de tip carpooling de la Viena la Zurich depinde de șofer și de tipul de vehicul folosit. În general, un șofer poate oferi între 1 și 4 locuri.

Durata unei călătorii de carpooling între Viena și Zurich depinde și de condițiile de trafic și de traseul parcurs de șofer. Dacă începeți acum o căutare de prețuri pe Vivanoda, veți obține durata estimată pentru fiecare ofertă de carpooling disponibilă.

Este posibil să solicitați o oprire pe traseu atunci când faceți carpooling de la Viena la Zurich, dar depinde de șofer și de ceilalți pasageri. Este important să verificați cu șoferul înainte de rezervare.

Puteți contacta șoferul Viena Zurich carpooling înainte de călătorie prin intermediul platformei de carpooling unde ați rezervat cursa. Este recomandat să discutați detaliile călătoriei, cum ar fi locul de preluare și orarul, cu șoferul înainte de călătorie.

Platformă de utilizare în comun a mașinilor Viena Zurich

Blablacar
Blablacar
Căutați o mașină comună Viena Zurich
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire