Cum să ajungi în Olanda?

Fie că sunteți un călător experimentat sau că vă planificați prima călătorie în Olanda, este adesea complicat să cunoașteți diferitele soluții de transport disponibile pentru a ajunge în această țară și a vă deplasa în Olanda.

Vivanoda este aici pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni de transport în Olanda și să vă ușurați călătoria către orașe cheie precum Amsterdam, Rotterdam, Haga, Utrecht, Eindhoven, Tilburg sau Groningen.

Vivanoda vă permite să comparați diferitele opțiuni de transport pentru călătoria dvs. în Olanda, indiferent dacă călătoriți cu avionul, trenul, autocarul sau cu mașina comună. Am adunat toate informațiile necesare pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună rută și cel mai bun mijloc de transport pentru nevoile și bugetul dumneavoastră. De asemenea, am enumerat principalele companii de transport pentru fiecare mijloc de transport, cum ar fi FlyBE, Vueling Airlines, Transavia.com, Thalys, PKP Intercity, Eurostar, Stena Line, DFDS Seaways, P&O Ferries, FlixBus, Eurolines CH și Eurolines, astfel încât să vă puteți rezerva cu ușurință călătoria.

Cu trenul spre Olanda

Trenurile sunt o modalitate foarte convenabilă de a descoperi Olanda, cu legături rapide între principalele orașe și priveliști panoramice spectaculoase. Trenurile de mare viteză sau regionale de la Thalys, PKP Intercity și Eurostar leagă în scurt timp orașe precum Utrecht, Eindhoven sau Tilburg.

Autocare către Olanda

Călătoria cu autocarul în Olanda este o alegere excelentă pentru cei care doresc să descopere țara în ritmul lor și fără a cheltui prea mulți bani. Autobuzele FlixBus, Eurolines CH și Eurolines leagă cele mai îndepărtate orașe și localități, precum Amersfoort, Arnhem sau Enschede, oferind o experiență unică și autentică.

Zboruri către Olanda

Zborul către Olanda oferă o mare varietate de destinații, cum ar fi Amsterdam, Rotterdam sau Haga. Companiile aeriene precum FlyBE, Vueling Airlines și Transavia.com oferă zboruri directe din multe orașe europene, astfel încât vă puteți planifica călătoria în mod foarte flexibil.

Călătorie în Olanda

Călătorie în Olanda
Căutați și găsiți bilete de avion spre Olanda
Căutați cazare în Olanda

Ghid concis de călătorie în Olanda

Olanda este o țară mică din nord-vestul Europei, renumită pentru lalelele, canalele, morile de vânt și brânzeturile sale delicioase. Dacă plănuiți să vizitați Olanda, iată câteva dintre principalele atracții turistice pe care ar trebui să le vedeți.

Amsterdam este cel mai faimos oraș din Olanda, cu canalele sale romantice și muzeele sale fascinante, precum Muzeul Van Gogh și Rijksmuseum. De asemenea, puteți vizita Casa Anne Frank, unde Anne Frank și familia ei s-au ascuns în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

La Haga este sediul guvernului olandez. Este, de asemenea, reședința regelui Willem-Alexander și a reginei Maxima. Haga găzduiește numeroase muzee, inclusiv Muzeul Mauritshuis, unde puteți vedea faimoasa "Fata cu perlă" a lui Vermeer.

Rotterdam este al doilea oraș ca mărime din Olanda și un port important. Vă puteți bucura de priveliștea panoramică a orașului din turnul Euromast sau puteți vizita Muzeul Boijmans Van Beuningen, care găzduiește o colecție de artă impresionistă și modernă.

Țările de Jos sunt renumite și pentru morile de vânt și câmpurile de lalele. Keukenhof din Lisse este una dintre cele mai mari grădini de lalele din lume și atrage mii de vizitatori în fiecare an. De asemenea, puteți vizita muzeul Zaanse Schans, care vă oferă o perspectivă asupra vieții tradiționale olandeze.

Țările de Jos sunt renumite și pentru brânza sa. În Gouda puteți vizita piața de brânzeturi, unde brânza este vândută așa cum era în trecut. De asemenea, puteți vizita Muzeul Brânzei Gouda, unde puteți afla mai multe despre istoria producției de brânză în Țările de Jos.

În ceea ce privește transportul, Olanda are o rețea excelentă de trenuri și autobuze. Trenurile sunt rapide, confortabile și fiabile. Dacă doriți să economisiți bani, puteți opta pentru trenurile regionale mai ieftine. Există, de asemenea, trenuri de noapte pentru călătorii mai lungi.

Autobuzele sunt, de asemenea, o modalitate convenabilă și economică de a călători în Țările de Jos, în special către destinații mai îndepărtate. Biletele pot fi cumpărate la bordul autobuzului sau în avans online.

Țările de Jos au, de asemenea, o rețea excelentă de piste pentru bicicliști, ceea ce o face o țară ideală pentru pasionații de ciclism. Puteți închiria o bicicletă în multe orașe și localități sau puteți folosi serviciile de bike-sharing.

Olanda este o țară fermecătoare, cu orașe istorice, canale romantice, mori de vânt, câmpuri de lalele și brânzeturi delicioase. Rețeaua de transport este convenabilă și fiabilă, iar mersul pe bicicletă este un mod distractiv de a explora peisajul.

Căutați și găsiți bilete de avion spre Olanda
Căutați cazare în Olanda

Călătoriți în Olanda din România

None
None
None
None