Cum să ajungi în Grecia?

Fie că sunteți un călător experimentat sau că vă planificați prima călătorie în Grecia, este adesea complicat să cunoașteți diferitele soluții de transport disponibile pentru a ajunge în această țară și a vă deplasa în Grecia.

Vivanoda este aici pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni de transport în Grecia și să vă ușurați călătoria către orașe cheie precum Atena, Salonic, Patras, Larissa, Heraklion, Volos sau Ioannina.

Vivanoda vă permite să comparați diferitele opțiuni de transport pentru călătoria dvs. în Grecia, indiferent dacă călătoriți cu avionul, trenul, autocarul sau cu mașina comună. Am adunat toate informațiile necesare pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună rută și cel mai bun mijloc de transport pentru nevoile și bugetul dumneavoastră. De asemenea, am enumerat principalele companii de transport pentru fiecare mijloc de transport, cum ar fi Olympic Air, Aegean Airlines, Vueling Airlines, Hellenic Train, Hellenic Seaways, Blue Star Ferries și ANEK Lines, astfel încât să vă puteți rezerva cu ușurință călătoria.

Cu trenul spre Grecia

Trenurile sunt o modalitate foarte convenabilă de a descoperi Grecia, cu legături rapide între principalele orașe și priveliști panoramice spectaculoase. Trenurile de mare viteză sau regionale de la Hellenic Train leagă în scurt timp orașe precum Larissa, Heraklion sau Volos.

Zboruri către Grecia

Zborul către Grecia oferă o mare varietate de destinații, cum ar fi Atena, Salonic sau Patras. Companiile aeriene precum Olympic Air, Aegean Airlines și Vueling Airlines oferă zboruri directe din multe orașe europene, astfel încât vă puteți planifica călătoria în mod foarte flexibil.

Călătorie în Grecia

Călătorie în Grecia
Căutați și găsiți bilete de avion spre Grecia
Căutați cazare în Grecia

Ghid concis de călătorie în Grecia

Grecia este o țară bogată în istorie și cultură, cu insule frumoase și situri arheologice incredibile. Iată câteva dintre principalele obiective turistice pe care nu trebuie să le ratați în călătoria dumneavoastră în Grecia.

Atena este capitala Greciei și orașul în care puteți vedea faimoasele Acropole și Parthenon, simboluri ale istoriei și culturii grecești. Atena este ușor de străbătut datorită numeroaselor autobuze, tramvaie și metrouri.

Santorini este o insulă frumoasă, cu priveliști uluitoare, apusuri de soare incredibile și plaje cu nisip negru și roșu. Puteți lua un feribot sau un zbor spre Santorini.

Mykonos este o altă insulă grecească renumită pentru plajele cu nisip alb, străzile înguste și casele albe. Este, de asemenea, un loc popular pentru a petrece și a experimenta viața de noapte grecească. Există zboruri regulate spre Mykonos din Atena.

Rodos este o insulă din Marea Egee, renumită pentru orașul său vechi medieval, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, precum și pentru plajele sale frumoase și viața de noapte vibrantă. Este posibil să se ia un feribot sau un zbor spre Rodos.

Creta este cea mai mare insulă din Grecia și oferă o varietate de plaje frumoase, situri arheologice, sate tradiționale și munți. Se poate ajunge la ea cu avionul din Atena sau din alte orașe europene.

În cele din urmă, orașul Salonic, situat în nordul Greciei, este un oraș vibrant, cu o istorie bogată și o scenă artistică și culturală înfloritoare. Este ușor accesibil cu avionul sau cu trenul din Atena.

Opțiunile de transport pentru a vă deplasa în Grecia includ autobuze, trenuri, avioane și feriboturi către insule. Autobuzele sunt adesea cea mai ieftină modalitate de a vă deplasa în Grecia, în timp ce feriboturile sunt o modalitate excelentă de a explora insulele. Trenurile și avioanele sunt, de asemenea, disponibile pentru călătorii mai lungi între orașe.

Căutați și găsiți bilete de avion spre Grecia
Căutați cazare în Grecia

Călătoriți în Grecia din România

None
None
None
None