Traseu recomandat
Livorno
Călătoriți direct la Olbia cu feribot
Olbia
Vezi prețurile
Rute alternative
Livorno
Călătorie cu carpooling, tren până la Civitavecchia
Civitavecchia
Călătorie cu feribot până la Olbia
Olbia
Vezi prețurile
Livorno
Călătorie cu tren, carpooling până la Pisa
Pisa
Călătorie cu zboruri până la Olbia
Olbia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Livorno la Olbia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Livorno la Olbia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Livorno la Olbia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Livorno la Olbia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Livorno la Olbia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci sau Saremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Livorno Olbia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Moby Lines sau Grimaldi Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Livorno la Olbia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Livorno la Olbia

Port de plecare
Livorno
Italia
Toscana
Port de sosire
Olbia
Italia
Sardinia
Distanța
300 km
Companii de feribot
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
6 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Livorno Olbia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Livorno la Olbia, veți găsi bilete care variază de la 85 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 2650 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Livorno - Olbia este de 433 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Livorno la Olbia este de 8 ore 37 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 10 ore pentru a ajunge la Olbia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Olbia în 7 ore 25 min. Primul feribot pleacă din portul Livorno la 09:00. Ultimul feribot spre Olbia pleacă din portul Livorno la 22:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Livorno la Olbia
433 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Livorno Olbia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
85 lei - 2650 lei
Durata medie a traversării Livorno Olbia
8 ore 37 min
Ora de plecare a primului feribot către Olbia
09:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Olbia
22:30
Ora de sosire a primului feribot către Olbia
06:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Olbia
19:30

De ce să luați un feribot de la Livorno la Olbia?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Livorno la Olbia poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Olbia. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Livorno la Olbia este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Livorno cu un feribot Moby Lines sau Grimaldi Lines care va parcurge cei 300 km până la Olbia cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Livorno-Olbia este un pic prea scurtă!
Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Livorno-Olbia în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Olbia.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Moby Lines sau Grimaldi Lines în Livorno, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Olbia. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Moby Lines sau Grimaldi Lines, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

De unde pleacă feriboturile în Livorno? Unde sosesc vapoarele în Olbia?

Port de plecare în Livorno

Feriboturile Moby Lines sau Grimaldi Lines pleacă spre Olbia din următoarele porturi din Livorno:

Livorno Calata Carrara
Hartă
Livorno Calata Sgarallino
Hartă

Port de sosire în Olbia

Navele Grimaldi Lines sau Moby Lines sosesc în Olbia din următoarele porturi:

Olbia
Hartă
Alte curse alternative de la Livorno la Olbia
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Livorno și Olbia?

Dacă doriți să călătoriți între Livorno și Olbia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Moby Lines sau Grimaldi Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Moby Lines Livorno Olbia
Moby Lines
Moby Lines este o companie italiană de feribot care deservește Sardinia și Corsica din Italia din 1959. Cum pot rezerva o traversare Moby Lines Livorno Olbia? Utilizând Vivanoda și motorul său de căutare multi-transport! Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Livorno-Olbia și puteți rezerva un bilet Moby Lines între Livorno și Olbia. Moby Lines operează 14 de traversări pe săptămână către Olbia de la Livorno, iar durata călătoriei este de 6 ore 30 min. Mai multe informații despre Moby Lines
6 ore 30 min
14 de traversări pe săptămână
Grimaldi Lines Livorno Olbia
Grimaldi Lines
Înființată în 1947, Grimaldi Lines are sediul în Napoli, Italia. Aceasta oferă servicii de feribot către mai multe destinații din Europa și Africa de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Livorno-Olbia și puteți rezerva un bilet Grimaldi Lines între Livorno și Olbia. Grimaldi Lines operează 14 de traversări pe săptămână către Olbia de la Livorno, iar durata călătoriei este de 8 ore. Mai multe informații despre Grimaldi Lines
8 ore
14 de traversări pe săptămână

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Livorno la Olbia, vă va lua cel puțin 6 ore 30 min pentru a parcurge cei 300 km dintre Livorno și Olbia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Livorno și Olbia) și de compania de feribot (Moby Lines și Grimaldi Lines). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Livorno și Olbia.

Există 2 de companii de feribot care operează între Livorno și Olbia: Moby Lines și Grimaldi Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Livorno Olbia, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Livorno și Olbia, veți parcurge 300 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Livorno la Olbia, puteți găsi prețuri care variază de la 85 lei pentru cel mai mic, la 2650 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 433 lei.

Primul feribot pleacă din Livorno la 09:00 pentru Olbia.

Ultimul feribot spre Olbia pleacă de obicei de la Livorno la 22:30.

Experiența ta cu feribotul de la Livorno la Olbia

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Livorno și Olbia. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Livorno până la debarcarea în Olbia, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci și Saremar. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Livorno și Olbia.

Îmbarcarea în Livorno

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Livorno Olbia, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Livorno / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Livorno în limita de timp stabilită de Moby Lines sau Grimaldi Lines. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Livorno - Olbia / În Livorno, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Grimaldi Lines sau Moby Lines de la terminalul de feribot Livorno. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Olbia / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Livorno care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Moby Lines sau Grimaldi Lines pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.
La bordul navei între Livorno și Olbia

Pe navele Grimaldi Lines sau Moby Lines, există ceva pentru toată lumea. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Sosirea cu feribotul în Olbia

Iată câteva informații pentru debarcarea în Olbia:

  • Feribotul intră în portul Olbia / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Olbia. Nu este nevoie să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Olbia de pe puntea exterioară.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Olbia.
  • Părăsiți nava și Olbia este al dumneavoastră / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. În Olbia este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, părăsiți portul și Olbia vă așteaptă!
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire