Traseu recomandat
Ajaccio
Călătoriți direct la Toulon cu zboruri, feribot
Toulon
Vezi prețurile
Rute alternative
Ajaccio
Călătorie cu feribot până la Marsilia
Marsilia
Călătorie cu autocar, tren, carpooling până la Toulon
Toulon
Vezi prețurile
Ajaccio
Călătorie cu zboruri până la Hyeres
Hyeres
Călătorie cu carpooling, tren până la Toulon
Toulon
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ajaccio la Toulon cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ajaccio la Toulon? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ajaccio la Toulon este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ajaccio la Toulon poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ajaccio la Toulon cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum La Meridionale, Corsica Linea sau Corsica Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ajaccio Toulon care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Corsica Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ajaccio la Toulon, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ajaccio la Toulon

Port de plecare
Ajaccio
Franţa
Corsica
Port de sosire
Toulon
Franţa
Provence-Alpi-Coasta de Azur
Distanța
266 km
Companii de feribot
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Frecvența traversărilor
13 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
6 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Ajaccio Toulon: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Ajaccio la Toulon, veți găsi bilete care variază de la 104 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1397 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Ajaccio - Toulon este de 457 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Ajaccio la Toulon este de 11 ore 2 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 13 ore 30 min pentru a ajunge la Toulon, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Toulon în 8 ore 45 min. Primul feribot pleacă din portul Ajaccio la 07:00. Ultimul feribot spre Toulon pleacă din portul Ajaccio la 21:45.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Ajaccio la Toulon
457 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Ajaccio Toulon (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
104 lei - 1397 lei
Durata medie a traversării Ajaccio Toulon
11 ore 2 min
Ora de plecare a primului feribot către Toulon
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Toulon
21:45
Ora de sosire a primului feribot către Toulon
05:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Toulon
20:30

De ce să luați un feribot de la Ajaccio la Toulon?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Ajaccio la Toulon poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Toulon. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Ajaccio la Toulon este o modalitate ideală de a călători.

Odihna într-o cabină
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Ajaccio la Toulon este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Ajaccio-Toulon, accesați zonele exterioare ale navei Corsica Ferries pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Toulon plin de energie.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
În general, pentru a ajunge la Toulon sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Ajaccio Toulon la bordul feribotului Corsica Ferries, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Niciodată nu veți avea parte de atâta libertate și divertisment în timpul unui zbor!

Ce companii operează între Ajaccio și Toulon?

Dacă doriți să călătoriți între Ajaccio și Toulon cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Corsica Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Corsica Ferries Ajaccio Toulon
Corsica Ferries
Corsica Ferries este o companie franco-italiană de feriboturi care deservește Corsica și Sardinia din Franța continentală și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ajaccio-Toulon și puteți rezerva un bilet Corsica Ferries între Ajaccio și Toulon. Corsica Ferries operează 13 de traversări pe săptămână către Toulon de la Ajaccio, iar durata călătoriei este de 6 ore. Mai multe informații despre Corsica Ferries
6 ore
13 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Ajaccio? Unde sosesc vapoarele în Toulon?

Port de plecare în Ajaccio

Feriboturile Corsica Ferries pleacă spre Toulon din următoarele porturi din Ajaccio:

Ajaccio - Gare Maritime
Hartă

Port de sosire în Toulon

Navele Corsica Ferries sosesc în Toulon din următoarele porturi:

Toulon - Gare Maritime Car Ferry
Hartă
Alte curse alternative de la Ajaccio la Toulon
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Ajaccio la Toulon, vă va lua cel puțin 6 ore pentru a parcurge cei 266 km dintre Ajaccio și Toulon.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Ajaccio și Toulon) și de compania de feribot (Corsica Ferries). În prezent, există 13 de traversări pe săptămână între Ajaccio și Toulon.

Există 1 de companii de feribot care operează între Ajaccio și Toulon: Corsica Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Ajaccio Toulon, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Ajaccio și Toulon, veți parcurge 266 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Ajaccio la Toulon, puteți găsi prețuri care variază de la 104 lei pentru cel mai mic, la 1397 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 457 lei.

Primul feribot pleacă din Ajaccio la 07:00 pentru Toulon.

Ultimul feribot spre Toulon pleacă de obicei de la Ajaccio la 21:45.

Cum este o traversare cu feribotul de la Ajaccio la Toulon?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Ajaccio și Toulon. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Ajaccio Toulon la bordul La Meridionale, Corsica Linea sau Corsica Ferries, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Ajaccio până la debarcarea în Toulon. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Ajaccio și Toulon.

Plecare cu feribotul din Ajaccio

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Ajaccio Toulon, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Ajaccio / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Ajaccio în limita de timp stabilită de Corsica Ferries. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Ajaccio - Toulon / În Ajaccio, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Corsica Ferries de la terminalul de feribot Ajaccio. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Toulon / În terminalul de feribot din Ajaccio sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Corsica Ferries va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

La bordul feribotului între Ajaccio și Toulon

Pe navele Corsica Ferries, există ceva pentru toată lumea. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Toulon este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Toulon:

  • Feribotul intră în portul Toulon / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Toulon de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Ajaccio la Toulon în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Toulon.
  • Părăsiți nava și Toulon este al dumneavoastră / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. În Toulon este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, părăsiți portul și Toulon vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire