Feribot spre Helsinki

Trebuie să ajungi la Helsinki cu feribotul? Cauți informații și bilete de feribot către Helsinki? Vivanoda vă ajută să găsiți cele mai bune oferte de feriboturi către Helsinki din toate cele 7 porturi, inclusiv Tallinn, Stockholm, Lubeck, Rostock, Mariehamn și Gdynia. Există un total de 6 de rute de feribot operate de Eckerö Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Silja Line și Finnlines.

Liniile Finnlines, Silja Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink și Eckerö Line spre Helsinki au o frecvență de aproximativ 18 de traversări pe zi.

Cea mai lungă traversare este de aproximativ 29 ore pe ruta Lubeck - Helsinki (la 1107 km distanță), iar cea mai rapidă pe ruta Tallinn - Helsinki (la 82 km distanță) cu o durată de 2 ore.

Statisticile portului de feribot Helsinki

Țări
Estonia
Finlanda
Suedia
Germania
Polonia
Numărul de traversări
18 de traversări pe zi
Numărul de porturi
7
Numărul de conexiuni cu feribotul
6
Numărul de companii de feribot
6
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Rute de feribot recomandate către Helsinki

Iată cele mai rapide și cele mai lungi rute populare de feribot către Helsinki și cele cu cea mai mare frecvență de traversări.

Sfaturi pentru o călătorie cu feribotul mai ieftină și mai bună către Helsinki

Veți face alegerea corectă alegând feribotul către Helsinki. Acest mijloc de transport are avantaje incontestabile: confortabil, relaxant, economic... Iată câteva sfaturi pentru a economisi bani la traversarea cu feribotul spre Helsinki și pentru a călători în cele mai bune condiții:

Comparați tarifele de feribot spre Helsinki
Găsește cele mai mici prețuri pentru traversarea cu feribotul către Helsinki folosind instrumentul de comparație Vivanoda care afișează rapid toate cele mai ieftine oferte de pe Finnlines, Silja Line, St. Peter Line și Viking Line.
Sosiți în portul Helsinki cu cel puțin 1 oră înainte de plecare.
În Tallinn, Stockholm, Lubeck, Rostock, Mariehamn sau Gdynia, faceți check-in în port cu cel puțin 1 oră înainte de plecare. Verificați orarul cu Finnlines, Silja Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink și Eckerö Line.
Combateți răul de mare pentru a vă bucura de traversare
Vremea nefavorabilă sau sensibilitatea dumneavoastră la mișcările vasului vă pot face ca traversarea să fie foarte neplăcută. Să luați aer curat pe punte, să priviți orizontul, să luați o cabină pentru a vă întinde...

Toate traversările cu feribotul spre portul Helsinki

Ce mod mai bun de a începe călătoria spre Helsinki decât cu o traversare cu feribotul? Feriboturile Eckerö Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Silja Line și Finnlines spre Helsinki oferă o alternativă confortabilă și accesibilă pentru călătorii care doresc să evite cozile lungi și procedurile plictisitoare de îmbarcare din aeroporturi. În plus, vă puteți lua mașina sau motocicleta la bord, permițându-vă să explorați Helsinki și împrejurimile în deplină libertate imediat ce ajungeți.

Cu o gamă largă de companii de feriboturi și rute din Tallinn, Stockholm, Lubeck, Rostock, Mariehamn sau Gdynia către Helsinki, utilizați platforma noastră de comparare a tarifelor pentru a găsi cele mai bune oferte de feriboturi către Helsinki pentru bugetul și preferințele dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să căutați!

Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Unde se află terminalul de feribot din Helsinki?

Helsinki Hansa Terminal
Helsinki Hansa Terminal este situat la 15.2 km de centrul orașului Helsinki.
Hartă
Helsinki West Terminal
Helsinki West Terminal este situat la 2.0 km de centrul orașului Helsinki.
Hartă
Helsinki Olympia Terminal
Helsinki Olympia Terminal este situat la 1.6 km de centrul orașului Helsinki.
Hartă
Helsinki Katajanokan Terminal
Helsinki Katajanokan Terminal este situat la 1.8 km de centrul orașului Helsinki.
Hartă

Întrebări frecvente despre feriboturile către Helsinki

Pentru a călători spre Helsinki cu feribotul, puteți pleca din 7 porturi din 5 de țări: Tallinn, Stockholm, Lubeck, Rostock, Mariehamn și Gdynia.

Serviciile de feribot către Helsinki sunt operate de 6 de companii de feribot: Eckerö Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Silja Line și Finnlines.

Orarul feriboturilor către Helsinki poate varia semnificativ în funcție de perioada din an și de compania de feribot (Eckerö Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Silja Line sau Finnlines). Vă recomandăm cu insistență să căutați orarele pe Vivanoda.

Depinde de ruta pe care doriți să o urmați. Cea mai scurtă traversare pe ruta Tallinn - Helsinki durează 2 ore, în timp ce cea mai lungă traversare de la Lubeck - Helsinki durează aproape 29 ore.

Prețul unui feribot până la Helsinki variază foarte mult, în funcție de faptul dacă călătoriți cu mașina, pe jos sau cu bicicleta și de perioada din an. Vivanoda vă ajută să găsiți cele mai bune oferte de la Eckerö Line, Tallink, Viking Line, St. Peter Line, Silja Line și Finnlines către Helsinki.

None
None
None
None