Traseu recomandat
Corfu
Călătoriți direct la Bari cu feribot
Bari
Vezi prețurile
Rute alternative
Corfu
Călătorie cu feribot până la Brindisi
Brindisi
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Bari
Bari
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Corfu la Bari cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Corfu la Bari? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Corfu la Bari este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Corfu la Bari poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Corfu la Bari cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways sau Red Star Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Corfu Bari care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Ventouris Ferries sau Superfast Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Corfu la Bari, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Corfu la Bari

Port de plecare
Corfu
Grecia
Insulele Ionice
Port de sosire
Bari
Italia
Apulia
Distanța
310 km
Companii de feribot
Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries, Ventouris Ferries, Superfast Ferries
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
10 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Corfu Bari: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Corfu la Bari, veți găsi bilete care variază de la 234 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1417 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Corfu - Bari este de 701 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Corfu la Bari este de 9 ore 11 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 10 ore 15 min pentru a ajunge la Bari, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Bari în 8 ore. Primul feribot pleacă din portul Corfu la 01:30. Ultimul feribot spre Bari pleacă din portul Corfu la 23:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Corfu la Bari
701 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Corfu Bari (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
234 lei - 1417 lei
Durata medie a traversării Corfu Bari
9 ore 11 min
Ora de plecare a primului feribot către Bari
01:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Bari
23:00
Ora de sosire a primului feribot către Bari
08:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Bari
10:45

De ce să luați un feribot de la Corfu la Bari?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Corfu la Bari poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Bari. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Corfu la Bari este o modalitate ideală de a călători.

Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Corfu-Bari în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Bari.
Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Ventouris Ferries sau Superfast Ferries vă veți bucura de un start lin din Corfu și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Bari. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Corfu-Bari este un pic prea scurtă!
Pentru confortul unei cabine
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Corfu la Bari rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.

De unde pleacă feriboturile în Corfu? Unde sosesc vapoarele în Bari?

Port de plecare în Corfu

Feriboturile Ventouris Ferries sau Superfast Ferries pleacă spre Bari din următoarele porturi din Corfu:

Kerkyra
Hartă

Port de sosire în Bari

Navele Superfast Ferries sau Ventouris Ferries sosesc în Bari din următoarele porturi:

Bari Molo San Vito 4
Hartă
Bari Banchina Deposito Franco
Hartă
Alte curse alternative de la Corfu la Bari
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Corfu și Bari?

Dacă doriți să călătoriți între Corfu și Bari cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Ventouris Ferries sau Superfast Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Ventouris Ferries Corfu Bari
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries este o companie de feriboturi cu sediul în Grecia care operează spre diverse destinații din Grecia, Turcia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Corfu-Bari și puteți rezerva un bilet Ventouris Ferries între Corfu și Bari. Ventouris Ferries operează 6 de traversări pe săptămână către Bari de la Corfu, iar durata călătoriei este de 10 ore 50 min. Mai multe informații despre Ventouris Ferries
10 ore 50 min
6 de traversări pe săptămână
Superfast Ferries Corfu Bari
Superfast Ferries
Superfast Ferries, înființată în 1993, este o companie grecească care asigură legături maritime între Grecia și Italia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Corfu-Bari și puteți rezerva un bilet Superfast Ferries între Corfu și Bari. Mai multe informații despre Superfast Ferries

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Corfu la Bari, vă va lua cel puțin 10 ore 50 min pentru a parcurge cei 310 km dintre Corfu și Bari.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Corfu și Bari) și de compania de feribot (Ventouris Ferries și Superfast Ferries). În prezent, există 6 de traversări pe săptămână între Corfu și Bari.

Există 2 de companii de feribot care operează între Corfu și Bari: Ventouris Ferries și Superfast Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries, Ventouris Ferries, Superfast Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries, Ventouris Ferries, Superfast Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Corfu Bari, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Corfu și Bari, veți parcurge 310 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Corfu la Bari, puteți găsi prețuri care variază de la 234 lei pentru cel mai mic, la 1417 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 701 lei.

Primul feribot pleacă din Corfu la 01:30 pentru Bari.

Ultimul feribot spre Bari pleacă de obicei de la Corfu la 23:00.

Experiența ta cu feribotul de la Corfu la Bari

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Corfu la Bari. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Corfu Bari la bordul Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways sau Red Star Ferries, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Corfu până la debarcarea în Bari. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Corfu și Bari.

Îmbarcarea în Corfu

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Corfu Bari, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Prezentarea în portul Corfu / Trebuie să ajungeți în portul Corfu cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Superfast Ferries sau Ventouris Ferries. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Corfu - Bari / În Corfu, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Superfast Ferries sau Ventouris Ferries de la terminalul de feribot Corfu. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Bari / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Corfu care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Ventouris Ferries sau Superfast Ferries pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.
Traversarea între Corfu și Bari: la bordul navei...

Pe navele Superfast Ferries sau Ventouris Ferries, există ceva pentru toată lumea. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Sosirea cu feribotul în Bari

Iată câteva informații pentru debarcarea în Bari:

  • Feribotul intră în portul Bari / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Bari de pe punțile exterioare.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Corfu la Bari în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Bari.
  • Părăsiți nava și Bari este al dumneavoastră / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Personalul vamal din portul Bari vă poate face un control. În sfârșit, părăsiți portul și Bari vă așteaptă!
Filtre de căutare
Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire